Tedenski Lunin horoskop od 5. do 11. februarja

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 5. do 11. februarja
Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 5. do 11. februarja

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 5. do 11. februarja

Predviden čas branja 4 minute

V ponedeljek boste razposajeni ter pozitivno naravnani, saj se bo luna nahajala v znamenju strelca. Sposobni boste početi več stvari hkrati in vse, česar se boste lotili, vas bo navdušilo in motiviralo. Pripravljeni boste na spontanost, s katero se boste odlično znašli tudi v ljubezenskih odnosih. V kolikor bo kdo občutljiv, ga boste znali spraviti v dobro voljo. Zamegljeni vzorci in napačna prepričanja tokrat ne bodo prišli na plano, saj vas bo zanimalo le to, kako iz določene situacije ali odnosa potegniti najboljše.

Zjutraj si boste zaradi svobodno naravnane energije dovolili čutiti v popolnoma iskreni smeri. Uspešno se boste znali spoprijeti s komunikacijsko blokado. Bolj se boste popoldne ukvarjali s konkretnimi dejstvi, iskali boste tudi resnico. Miselne naloge bodo dobro opravljene, prav tako tudi kakšno težje delo v domačem okolju, ki zahteva več moči. Težko se boste prilagajali, vendar boste kljub temu sposobni doseči kar ste si zastavili.

Znali se boste organizirati in poiskati načine, s katerimi se boste lažje prebili do zastavljenih ciljev. Energija ne bo enostavna, prinaša pa možnost, da vztrajate do konca. Energije optimizma se načeloma lahko zavihtijo v bolj pesimistične, vendar se boste zavedali vseh svojih dolžnosti in odgovornosti. Naklonjeni boste strukturiranju in urejanju.

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 5. do 11. februarja

V četrtek dopoldne bo luna v kozorogu, nato ob 14.59 uri prehaja v vodnarja. Občutek, da morate nekaj narediti zase ali spremeniti bo izredno intenziven. Dogajanja iz ozadja vam bodo veliko bolj jasna, prav tako vas bo vse veliko bolj zanimalo. V kočljivih situacijah, če vam bo kdo šel na živce, se lahko zelo silovito in hlastno odzovete in naredite kakšen napačen korak.

Dan bo ugoden za razmislek o novih poteh ali spremembah, ki so nekoliko nenavadne, verjetno si jih ravno zato prej niste upali speljati do konca. V odnose prihaja nekaj radovednosti, zato ne bodite presenečeni, če vas bodo ves čas nekaj spraševali. Želeli si boste stvari, ki jih v prejšnjih dneh niste niti zaznali.  Zelo boste humani, tolerantni, vendar nikakor ne boste prenesli, da vas kdorkoli omejuje.

Razveselili se boste klica nekoga, s katerim se že dolgo niste slišali, ter se nemudoma dogovorili za srečanje. Dan nepredvidljivih dogodkov, zato umirjenega ritma do popoldneva niti ne pričakujte. Če imate težave, jih ne boste želeli razlagati drugim. Malce boste pod pritiskom, če ne boste dobro sprejeti.

V nedeljo se bo luna nahajala v znamenju rib zato boste obdarjeni z izjemnim sočutjem in ljubeznijo, zato boste z veseljem priskočili na pomoč ter razumeli, kar bo potrebno razumeti. Pazite pa, da se ne izgubite v trpljenju drugih. S cmokom v grlu boste priznavali svoje napake. Sedaj boste veliko lažje razbrali med iskrenostjo in manipulacijo.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi SPADATE MED LJUDI S POZITIVNO SAMOPODOBO? in ZNEBITE SE OBČUTKA MANJVREDNOSTI