TEDENSKI HOROSKOP OD 5. DO 11. FEBRUARJA 2024

Tedenski horoskop za obdobje 5. do 11. februarja napoveduje prehod Merkurja v znamenje vodnarja
Tedenski horoskop za obdobje 5. do 11. februarja napoveduje prehod Merkurja v znamenje vodnarja

Tedenski horoskop za obdobje 5. do 11. februarja napoveduje prehod Merkurja v znamenje vodnarja

Predviden čas branja 7 minut

Z edinstvenostjo, inovativnostjo in nepričakovanim naslednjim korakom boste počeli kar si boste zaželeli, tokrat ne boste obžalovali ničesar. V svojih mislih in dejanjih boste z energijo Sonca v vodnarju ekscentrični. Sonce v vodnarju prinaša pozitivno energijo in entuziazem, z elementom zraka in močjo Sonca se lahko uresničijo stvari, ki so v preteklem obdobju visele v zraku. Z neverjetnimi miselnimi sposobnostmi in vnemo, da bi spremenili svet, lahko presežete svoje meje.

Delovali boste kot učenci, ki z veseljem sodelujejo v pomembnih pogovorih. Ne bo pa vam všeč občutek, da z nečim ali z nekom zapravljate svoj dragoceni čas. To je obdobje, v katerem lahko ugotovite, da vaši dosežki ne izpolnjujejo vaših pričakovanj. Poskusite biti zadovoljni in hvaležni za to, kar imate, čeprav si prizadevate doseči vse, kar si želite. Nagnjeni boste h konfliktom z ljudmi, ki imajo drugačne poglede in vrednote. Meditacija in poglobitev vase vam lahko pomaga nadzorovati čustva in sočustvovati z drugimi. Jezil vas bo tudi občutek nepripravljenosti slediti uhojeni poti. V negativnem smislu se lahko pojavijo zdravstvene težave, povezane s kožo in želodcem.

Tedenski horoskop za obdobje 5. do 11. februarja napoveduje prehod Merkurja v znamenje vodnarja

Tudi če bodo stvari še tako težke in zakomplicirane, vam energija kozoroga ne bo dovolila obupati. Želeli boste vedeti, kaj lahko od nekoga pričakujete, prav tako vas bo zanimalo, koliko nekomu pomenite. Obdani z močnim občutkom odgovornosti in utemeljenim pristopom do ljubezni in odnosov, se boste samski v tem obdobju počutili zadovoljno ter stabilno.

Čas je ugoden, da se poglobite v to, kakšno osebo si ob sebi v prihodnosti želite ter tudi na to, kakšne osebe vas spravljajo v slabo voljo, z namenom, da se jim izognete. Skratka, odnos do ljubezni bo resen, zato vas bo vse, kar diši po lahkomiselnosti in kratkih avanturah odbijalo.

Katera znamenja zodiaka boste doživela presenečenje?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste doživeli presenečenje rojeni v znamenju bika, leva in vodnarja.

Preberite tudi KAJ PRINAŠA OBDOBJE MERKURJA V VODNARJU? in ZNATE BITI POVEZANI V ODNOSU IN HKRATI SVOBODNI?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Že nekaj časa te zelo nervozni, odzivate se na vsako besedo in dovoljujete, da vas spravljajo iz tira z brezveznimi pripombami. Potrebujete več počitka, več svežega zraka in trenutkov, v katerih lahko naredite nekaj samo zase. Čeprav boste hrepeneli po bolj umirjenih energijah, ki pa jih žal še nekaj časa ne bo na spregled. Ne razmišljajte v soboto in nedeljo o tem, kaj se lahko zakomplicira, ampak o tem, kaj vse lahko v prihodnosti naredite boljše.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Tisti biki in bikice, ki ste samski, vam bo teden s Soncem v vodnarju zelo naklonjen, še posebej če imate željo po novih poznanstvih. Veselje povezano s čustvi bo še naprej prioriteta tudi če se nahajate v resnem razmerju. Dogajalo se vam bo toliko lepega, da na momente celo ne boste verjeli da si vse skupaj zaslužite. Če se nahajate v zmedenih okoliščinah, se boste počasi začeli umikati od vpletenih in se podati svojo pot, ki bo veliko bolj čista.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Trma bo tokrat zelo močna, saj boste v torek, ko luna prehaja v kozoroga nekomu želeli na vsak način dokazati da se glede nečesa moti. Komunikacija bo trda in hladna, vendar bodite previdni, da koga ne užalite. V petek, ko nastopi Mlaj, se bo pojavila oseba, ki bo na prvi pogled nedostopna, kmalu pa se lahko zadeve z nekaj interesa spremenijo. Zadnji dnevi v tednu bodo namenjeni globokim in pomembnim pogovorom.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Čaka vas nova priložnost, da pokažete kako zelo iznajdljivi ste, ko vklopite razum. To, da se zadeve končno premikajo na pravi način, vas bo napolnilo s splošnim zadovoljstvom. Kljub natrpanemu urniku bi vam moralo vsaj konec tedna, ko nastopi Mlaj ostati nekaj časa, ki ga lahko izkoristite za pogovor ali romantiko. Ljubljena oseba vam bo hvaležna, če boste znali izstopati iz povprečja in si končno dovoliti nekaj drugačnosti razmerju.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V začetku tedna se lahko zaradi Marsa in Venere v znamenju kozoroga na področju družinskih odnosov zvrstijo manjša razočaranja. Poskrbite, da se boste izognili konfliktom, ter da se boste pravi čas postavili na pravo stran, tisto, ki je iskrena. V soboto se na področju čustev pripravite na velike spremembe, ki jih podzavestno zaznavate že nekaj časa. Razlog za morebitne prepire bo tokrat ljubosumje.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V ljubezni pričakujete preveč, čeprav se nekdo spretno ter upravičeno umika pred vašimi očitki. Bodite bolj prilagodljivi, saj boste le na takšen način prebudili pravo razumevanje. Zadnji dnevi v tednu bodo povezani z nadgradnjo na področju osebne rasti. Čas je primeren tudi za razčiščevanje nejasnosti na tem področju, saj boste končno deležni tistih odgovorov, ki jih želite.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V ponedeljek, ko se bo luna nahajala v znamenju strelca vas bo obremenil občutek, da se nič ne dogaja s pravim tempom. Glede poslovnih načrtov bodite v petek, ko nastopi Mlaj bolj zadržani, sicer vam bodo ves čas govorili, kaj bi bilo dobro za vas. Ne zanašajte se na podporo sodelavca, saj se tokrat z vami ne bo strinjal. Kar nekaj časa bo trajalo, da se boste v soboto lahko sprostili po napornih obveznostih celega tedna.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Več časa kot običajno boste v ponedeljek, ko bo zaradi lune v strelcu vladala zmeda porabili za dogovarjanje in usklajevanje. Previdni bodite ko gre za denar in preverjajte stroške, saj boste na tem področju bolj izpostavljeni. Zadovoljni s stanjem na področju čustev si boste ustvarili sproščen vikend, poln strastnih in hkrati zelo iskrenih dejanj. Razumeli boste vse, tudi pridih drugačnosti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pričakujte nekaj finančnih zastojev, o katerih bi bilo smotrno bolj skrbno razmisliti. Upoštevajte, da je treba v določeni situaciji čim prej odgovoriti, sicer bo priložnost zbežala vstran. Uporabite bolj koristno energijo, ukvarjajte se z napredkom in pustite negativnost pri miru. Če se boste v nedeljo, ko bo luna v znamenju rib posvetili čustveni plati, se boste dokopali do odgovorov na zelo težavna vprašanja.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Namesto da nekoga, ki deluje drugače kot vi obsojate, se zazrite vase in skušajte razčistiti zakaj vas nekaj tako zelo moti. Po eni strani boste na področju dela pogumni, po drugi pa boste v notranjosti obremenjeni predvsem z bližnjimi in njihovimi težavami. V petek, ko nastopi Mlaj se boste razveselili, saj prihajajo prijetne informacije, povezane z nekom, ki vas vedno zna razumeti. Odzovite se, nikar pa ne pričakujte preveč.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V ponedeljek, ko bo luna v strelcu boste na področju kariere ves čas nekaj iskali nekaj zahtevnih izzivov, ki zahtevajo popolno zbranost. Tudi če se boste prvič opekli, vas to ne bo ustavilo. Na finančnem področju boste znali poskrbeti za stabilnost, kar vam prinaša notranji mir. Na ljubezenskem področju vas bo v nedeljo, ko bo luna v ribah, če ste v razmerju spremljal občutek, da stvari niso več takšne, kot ste jih bili vajeni.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V kolikor se boste še naprej izogibali pomembnemu pogovoru na ljubezenskem področju, boste s tem samo še bolj nezadovoljni. Sprememb bo na obzorju vedno več, zato spretno ter iznajdljivo ujamete, kar se vam ponuja. Sestanek vam bo v petek, ko nastopi Mlaj vrnil upanje, da lahko na področju kariere v prihodnje pričakujete kar si želite. Poskusite se počasi usmeriti naprej, k večjim stvarem.