Dnevni horoskop za torek 26. marca 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za torek 26. marca 2024

Dnevni horoskop za danes, torek 26. marca 2024

Predviden čas branja: 6 minut

Dnevni horoskop za torek 26. marca 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Godili vam bodo komplimenti, še bolj pa boste zadovoljni, če boste končno prejeli kakšen odgovor na svoje vprašanje.

Horoskop nasvet za današnji dan: Medsebojni odnosi bodo poudarjeni, prav tako boste želeli urediti vse kar je povezano z ljubezenskimi zgodbami.

Horoskop
Luna je v znamenju Tehtnice

Luna je v znamenju Tehtnice

Ta vpliv prinaša soglasja, prijateljstva, ljubezen in vse lepo, v čemer lahko uživate. Ljubezen bo imela najlepšo podobo, zato čas izkoristite za zmenek. Ker bo vaš videz za vas zelo pomemben, se boste podali v nakupovanje in si privoščili nekaj resnično unikatnega.

Želeli boste čim bolj poudariti svojo zunanjo lepoto. Oblecite pastelne ali temnomodre barve, kroji naj bodo bolj enostavni. Izogibajte se črnim oblačilom, saj boste v njih delovali otožno. Pika na i pa naj bo eleganten srebrn nakit.

Ne bo vam žal ne časa ne denarja, ki ga boste namenili zase, zato boste pridno polnili garderobno omaro z novimi modnimi nakupi. Navdušeni boste nad modnimi dodatki in veliko časa boste preživeli pred ogledalom in v lepotnih salonih, kjer vas bodo dodatno polepšali in poskrbeli za vas. Skratka, razvajajte se, če se le da v umirjeni družbi.

Danes praznuje Gregor Gruden: Astro profil

Venero v Biku je to moški, ki se v družinski vlogi odlično znajde in partnerico ceni ter razvaja. Sonce ima v znamenju Ovna, zato je pozitiven, vitalen, samozavesten, odločen, energičen, podjeten, aktiven, učinkovit, pogumen in samozadosten. Uživa v tekmovanju in lastni iniciativi. Je rojeni zmagovalec, ki lažje kot ostali pride do cilja.

Suhoparne obveznosti ga utrujajo, ni se pripravljen dovolj žrtvovati in trdo delati, čeprav globoko v sebi ve, da je to nujno potrebno, če želi doseči svoje cilje.

Pripravljen je na kompromise, vendar le polovično, končne rešitve so čisto njegove, saj si ne dovoli, da ga kdo usmerja, čeprav bi bilo to včasih priporočljivo. Njegov Mars se nahaja v znamenju Leva, kar nakazuje na zelo trdno in karizmatično osebnost. Njegovi cilji so visoki, ima veliko vizijo in ni nikoli zadovoljen s sabo, razen, če lahko na kraljevski način doseže svoje cilje.

NAJBOLJ »ODŠTEKANE« MAME ZODIAKA

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Janez Mencinger, slovenski pisatelj
  • Leonard Nimoy, ameriški igralec
  • Guccio Gucci, italijanski modni oblikovalec
  • Aleksandra Pivec, slovenska političarka
  • Keira Knightley, angleška igralka

Na današnji dan je na predsedniških volitvah v Rusiji zmagal Vladimir Vladimirovič Putin. Začel je veljati schengenski sporazum. Prične se operacija Zavezniška sila, napad zveze NATO na ZRJ. Rodil se je Adolf Hurwitz, nemški matematik in Thomas Lanier – Tennessee Williams, ameriški pisatelj, dramatik. Rodil se je tudi ameriški glasbenik, član skupine Aerosmith Steven Tyler in ameriška pevka in nekoč članica zasedbe Supremes Diana Ross. Umrl je eden največjih glasbenikov, nemški skladatelj Ludwig van Beethoven in Jovan Vesel Koseski, slovenski pesnik.

BOLJE JE TRPETI ZARADI RESNICE, KOT PA BITI NAGRAJEN ZA LAŽ.

Leonardo da Vinci
Na katerem področju boste danes želeli nadoknaditi vse zamujeno?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste na poslovnem področju želeli nadoknaditi vse zamujeno. 

Katera znamenja zodiaka boste najbolj trmasta in samosvoja?

Najbolj trmasti in samosvoji boste ovni in biki.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Dobro razmislite o tem, kaj bi lahko spremenili. Najboljše bo, če svoje težave nekomu zaupate, saj si boste tako prihranili veliko neprespanih noči. Vztrajajte, dokler ne boste imeli jasne slike.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Naredite načrt vseh izdatkov in se omejite le na najnujnejše. Takoj boste lažje zadihali ter se odločali. Nasvet, da poskrbite za razstrupljanje organizma je vreden upoštevanja.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

S svojim prijetnim pristopom boste pomembno vplivali na razpoloženje znotraj določene skupine. Pohvala, ki je niti približno niste pričakovali, bo razbohotila domišljijo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Kljub temu, da boste izvedeli nekaj zelo nenavadnega, ostanite še nekaj časa na trdnih tleh, saj bo potrebno sprejeti pomembne odločitve, kar pa z energijo lune v tehtnici ne bo najbolj enostavno.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

S preveč egoističnim pristopom lahko povzročite v odnosih nepredvidljive napetosti. Uporabite nasmešek, ko boste želeli nekaj doseči ali pa nekoga v nekaj prepričati.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Bolj intenzivno se boste začeli zavedati novih obveznosti, vendar si ne dovolite, da se vas loti stanje nervoze, saj ste v takšni poziciji neokusni za druge. Počakajte, da se stvari razjasnijo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Uporabite diplomatski pristop za obvladovanje raznih lekcij in uspevalo vam bo razrešiti zoprno situacijo. Če ste nezadovoljni, poskusite izvedeti, kaj bi lahko spregledali.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Težja lekcija, ki vam je ostala v spominu, morda ni ustrezna rešitev za trenutno situacijo, zato poiščite bolj učinkovito pomoč. Počakajte s konkretnimi odločitvami, saj ste preveč nemirni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Prodornosti in moči, da osvojite svoje ambicije in finančne cilje vam ne bo primanjkovalo, hkrati pa se boste lahko z ugodno luno v tehtnici zopet zanesli na pomoč drugih.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pri delu boste, ko se boste dogovorili tudi o financah doživeli preboj, prav tako boste v veseljem prevzeli pobudo v kočljivi situaciji. Večer bo na plano privabil pozitivne zaznave.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Glede vsega kar vam ni najbolj jasno se namesto da bi pametovali raje držite nazaj in se najprej pozanimajte o ključnih zadevah. V slabo voljo vas lahko spravi razčiščevanje pomembnega odnosa.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Bodite odločni in ne podlegajte navideznim pritiskom, ki se bodo ves čas vrstili na področju kariere. Manjše zdravstvene težave vas vodijo k razmisleku, da se v zadnjem času premalo posvečate počutju.

Vas zanima: KAKŠNA MAMA STE ALI BOSTE, GLEDE NA ASTRO ZNAMENJE? ali ZNAMENJA, DA JE ODNOS V STISKI