ASTRO PROFIL ZNANIH: GREGOR GRUDEN

Astro profil znanih: Gregor Gruden, igralec, ki se ga zagotovo spomnite iz serij Usodno vino in Reka ljubezni
Foto: MGL Ljubljana (prirejeno)

Astro profil znanih: Gregor Gruden, igralec, ki se ga zagotovo spomnite iz serij Usodno vino in Reka ljubezni

Z Venero v Biku je to moški, ki se v družinski vlogi odlično znajde in partnerico ceni ter razvaja. Zaradi Merkurja v znamenju Rib je previden in malce zadržan v komunikaciji.

Aktiven in ambiciozen

Sonce ima v znamenju Ovna, zato je pozitiven, vitalen, samozavesten, odločen, energičen, podjeten, aktiven, učinkovit, pogumen in samozadosten. Uživa v tekmovanju in lastni iniciativi. Je rojeni zmagovalec, ki lažje kot ostali pride do cilja. Suhoparne obveznosti ga utrujajo, ni se pripravljen dovolj žrtvovati in trdo delati, čeprav globoko v sebi ve, da je to nujno potrebno, če želi doseči svoje cilje. Pripravljen je na kompromise, vendar le polovično, končne rešitve so čisto njegove, saj si ne dovoli, da ga kdo usmerja, čeprav bi bilo to včasih priporočljivo.

Naučiti se mora spustiti svoj ego in sprejeti druga mnenja, saj ga v nasprotnem primeru lahko doleti izolacija s strani ostalih ljudi.

Določeni ljudje ga motijo, saj ima občutek, da so preveč drugačni, da bi se z njimi ujel, takrat lahko postane celo sarkastičen in zbadljiv. Avtoritativni vodja, ki lahko premaga vse težave. Uporno gre po poti, ki si jo je začrtal, ne glede na to, kaj mislijo drugi. Svojo prodornost mora v življenju malce brzdati. Seveda pa je pod krinko zunanjosti skrit zelo prefinjen, ter nežen duh.

Karizmatičen in predan

Njegov Mars se nahaja v znamenju Leva, kar nakazuje na zelo trdno in karizmatično osebnost. Njegovi cilji so visoki, ima veliko vizijo in ni nikoli zadovoljen s sabo, razen, če lahko na kraljevski način doseže svoje cilje. Je zelo preračunljiv in vedno pripravljen, da dobro idejo spremeni v kapital. Če zna koristno uporabiti svoje stike s pomembnimi ali uspešnimi ljudmi lahko doseže pomemben položaj. Dobrodušen in šarmanten, ima močno razvit občutek za pravičnost.

Gregor Gruden Astro profil

Pripravljen se je tudi žrtvovati.

Lahko bi bil dober politik. Nežen in predan je do tistih, ki jih ljubi, težko pa odpusti in pozabi. Ima tudi prirojen čut za odgovornost. Je zelo idealističen in se mora počutiti koristnega, da je srečen. Vedno je človeški in realističen, najpomembnejše stvari v življenju so mu dom, družina in prijatelji. Je odprta osebnost, vedno pripravljen prispevati več kot samo svoj potrebni delež. Običajno je za prijatelje vedno tam, kjer ga potrebujejo. Velikokrat je prekritičen, tako do sebe kot do drugih. Izogiba naj se preobremenjenosti.

Dostojanstven in sproščen

Luno ima v znamenju Leva, zato je živahen, temperamenten, dobrohoten in vesel. Njegova čustva niso stanovitna. Čeprav ima rad družbo, je dejaven in v kasnejšem obdobju dobra soprog. Zanj je značilna dostojanstvenost, oznaka najvišje oblasti in plemenite moči. Ustrezajo mu strast, volja, vodi ga želja in potreba po dejanju, pri čemer je moč, sila delovanja usmerjena k cilju. To je izredno močan značaj, rojen, da življenje živi do skrajnih zmogljivosti in da najde življenjski smisel. Zaveda naj se svoje nagnjenosti, da se stvari hitro naveliča, da je nestrpen in razdražljiv, ter da se odločitvam na ljubezenskem področju izogiba. V svoji duši je izredno sentimentalen.

Privlači ga viteška vloga v razmerju.

Njegova skrita slaba lastnost je laskanje, ki mu v zmernih količinah vedno seže do srca. Druga slaba točka pa je občasna želja, da zapusti svojo zlato kletko, ter se vrže na potep po džungli, da razišče kaj vse počnejo druge mačke. Stalno zadrževanje doma mu pobere sijaj iz oči. Mora hoditi v službo, sicer bi doma ovenel. Kot partner zna biti ob primerni partnerki pravi biser. Nagnjen je k praktični strani življenja in vztrajna pri delu, ki mu daje energijo in samozavest.

Zaljubljen v svoje cilje

Jupiter ima v znamenju Device, kar mu prinaša vztrajnost in analitičen pristop na področju dela in denarja, vendar mu primanjkuje odločnosti. Ne zna najbolje izkoristiti priložnosti, ki se mu ponujajo v življenju. Nenehno se zapleta v svoje zanke, ko se mu zdi, da mora o vsem premisliti in natančno razumeti tudi banalne in za okus drugih nepomembne stvari. Osebno priznanje mu ne pomeni veliko. Zelo pa si želi, da bi projekt, na katerem dela, uspel v največji možni meri.

Zaljubljen je v svoje cilje, glede službe, oz. dela, ki bi ga rad opravljal.

Včasih se nagiba k starim vzorcem, čeprav drugi tega od njega ne pričakujejo. Večkrat ima težavo sprejeti novosti, vendar se jih čez nekaj časa navadi, nato jo ga celo navdušijo. Do različnih skupin ali organizacij hitro postane nezaupljiv, saj se v vsaki družbi ne počuti najbolje. Včasih deluje do družbe hladno in vzvišeno. Je globoko čustven, vendar tega ne pokaže. Boji se smrti in ima v kasnejših letih občasne nočne more, ki pa jih lahko prepreči sam.

S Saturnom v znamenju Device je usmerjen proti dosežkom in optimističen. Prvi vtis, ki ga pusti je vedno odličen, saj je njegov nastop prepričljiv. Z Neptunom v znamenju Strelca ne jamra in se ne pritožuje, razen če ima res velike težave. Včasih je egoističen in preveč prepričan v svoj prav.

Pripravljeno za Govori.se