TEDENSKI HOROSKOP OD 25. DO 31. MARCA 2024

Tedenski horoskop za obdobje 25. do 31. marca napoveduje razposajeno počutje
Tedenski horoskop za obdobje 25. do 31. marca napoveduje razposajeno počutje

Tedenski horoskop za obdobje 25. do 31. marca napoveduje razposajeno počutje

Predviden čas branja 7 minut

Čeprav boste zaradi Sonca v znamenju ovna v notranjosti zaradi aktivne energije na trenutke nemirni, se boste znali rešiti zapletov. Prišli boste tudi do kakšnega zanimivega spoznanja, ki bo zagotovo povezano s tem, kako želite delovati v prihodnosti. Osebno področje postaja bolj stabilno. Vse zadeve, ki so moda nerešene, bodo kljub temu, da so pred vrati velikonočni prazniki sedaj začele siliti v ospredje in vas vabiti k temu, da jih udejanjite.

Upanje bo tisto, ki vas bo držalo pokonci. Energija, ki bo topla in prijetno naravnana ne bo dovolila, da bi vas informacije, tudi če bodo potekale v slabi smeri vlekle navzdol. Znali si boste razložiti tudi droben tisk, brez da bi spregledali kakšno podrobnost. Če vas bodo razjezili, boste sposobni povzdigniti glas in se boriti za tisto, v kar ste prepričani.

Tedenski horoskop za obdobje 25. do 31. marca napoveduje razposajeno počutje

Pričakujte, še posebej rojeni v ognjenih znamenjih nekaj težav z lastnim egom, ki ga nikakor ne boste znali na pravi načni brzdati. Kljub temu da boste prepričani, da veste vse, skušajte sprejeti kakšen nasvet iz okolice, saj vam lahko koristi. Napredne misli bodo dobile svojo pravo podobo, utrnile se vam bodo še dodatne ideje, zaradi katerih boste poželi aplavz.

Z ognjeno energijo boste sposobni poskrbeti zase in se v kočljivih situacijah postaviti zase, tudi tisti, ki ste rojeni v vodnih znamenjih in tega običajno niste sposobni. Prijateljski odnosi bodo sproščeni, vendar le v primeru, če vam bo dovoljeno, da vztrajate pri svojih odločitvah. Uporabite prijaznost in nagnjenje k sklepanju prijateljstev, da spoznate nove ljudi, saj boste na zunaj delovali nestrpno.

Katera znamenja zodiaka boste doživela presenečenje?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste doživeli presenečenje rojeni v znamenju bika, raka in kozoroga.

Preberite tudi KAKŠNA MAMA STE ALI BOSTE, GLEDE NA ASTRO ZNAMENJE? in KAKŠNA STA MOŠKI IN ŽENSKA Z ASCENDENTOM V ZNAMENJU OVNA?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pazite, da vas zaradi Merkurja v vašem znamenju ne ujamejo pri kakšnem prekršku, saj bi vas to utegnilo razjeziti. Prvi dnevi v tednu bodo malce težki, saj ne boste točno vedeli, kaj bi morali narediti, da situacijo izboljšate. V službi se vam lahko zgodi konflikt, v katerega bo vključenih več nasprotno mislečih ljudi. Dobro bi bilo, da se bi iz tega kaj naučili in kdaj drugič odreagirali drugače. Na čustvenem področju boste najbolj zadovoljni tisti, ki ste v urejenem in stabilnem odnosu.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Z energijo Sonca v znamenju ovna boste zbrali več energije, tudi na poslovnem področju, kjer ste v zadnjem času malce zaspali. Vendar je še vedno dovolj časa, da poskrbite za vse stvari, ki so pomembne. Ljubezen bo proti koncu tedna prebudila zanimive razsežnosti. Če imate občutek, da ste ogroženi, se raje umaknite iz bojišča, kar bo v tem trenutku najboljša možna rešitev, še posebej, če si želite bolj umirjenih odnosov. Nekaj boste naredili na podlagi prvega občutka.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nekaj, kar boste naredili naključno, bo omogočilo, da bo prišlo bo do zanimive spremembe. Ker boste z energijo Sonca v ovnu zelo samozavestni in bolj osredotočeni, je pravi čas da spregovorite o željah. Uvoda ne boste potrebovali, zato boste raje takoj prešli k zadevam in se soočili z njimi. Zelo so vam bo v soboto in nedeljo mudilo, kar pa nekomu od domačih ne bo najbolj všeč.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V ponedeljek, ko se boste kljub Luninemu mrku podajali v strastne debate, boste spoznali, da zaradi svojega umika niste več na tekočem. Pred vami je pomembna odločitev, ki bi se ji morali posvetiti z vso resnostjo. Prehitro sprejeta in nepremišljena vas lahko potisne še bolj v ozadje. Z dobro voljo boste v soboto in nedeljo premagovali ovire in malce napeto vzdušje. Ko bodo vsi nekaj pričakovali od vas, glejte le nase.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Če se boste želeli v ponedeljek, ko bo prisoten Lunin mrk prilagoditi, ne bo najbolj enostavno. Oseba, ki bi se ji v službi najraje izognili, bo na vsak način poizkušala pritegniti pozornost. Negativna energija, ki se lahko ob vsiljivem pristopu sproži, vas bo napolnila z jezo, ki se je skušajte do vikenda znebiti. Nekaj se vam bo zdelo v nedeljo, ko se boste sprostili v družinskem krogu preveč lepo, da bi bilo resnično.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Zaradi Sonca v znamenju ovna boste delovali stabilno in odločno, posvetili se boste tudi prijateljem in zanimivim sodelavcem. Bolj boste na čustvenem področju analizirali nastali nesporazum, slabše se bo vse skupaj odvilo in zaključilo. Sporočilo, ki ga boste deležni spontano, vam bo v soboto v trenutku spremenilo razmišljanje. Vse skupaj bo vplivalo tudi na veliko odločitev povezano z družinskim okoljem.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Delujte v ponedeljek, ko nastopi Mrk bolj previdno predvsem, če bi radi napredovali v stvareh, ki jih v resnici ne poznate dovolj dobro. Zanimiv dogodek bo prebudil občutek po tem, da vas spoštujejo, zato bo vse skupaj potekalo brez zapletov. V soboto lahko storite nekaj spontanega, zaupajte svojim zaznavam, saj bodo dišale po pristnih odločitvah. Druženje bo prijetno, vi pa razpoloženi v pravi smeri.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nekaj, kar se bo zgodilo v ponedeljek zaradi Mrka na področju kariere, bo pritegnilo vašo pozornost. Za izboljšanje odnosa, ki ga v bistvu želite nadaljevati, bo potrebno več razumevanja, odkrit pogovor bo razjasnil vse neznanke. V soboto boste neprestano nihali gor in dol. V določenih trenutkih boste neverjetno mirni in molčeči. Na vprašanja, ki jih boste deležni v nedeljo odgovarjajte odločno, le tako se bo vse skupaj počasi uredilo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Bodite v ponedeljek, ko bo zaradi Mrka šlo skoraj vse narobe disciplinirani in uspeli boste premagati vse ovire. Priznajte si, da so vaša pričakovanja trenutno nerealna in prevelika. Ukvarjali se boste tudi z stvarmi, s katerimi ste v bistvu že razčistili.  Soočenja lahko pričakujete v petek, saj bodo potrebna določena dokazovanja. Ne bo najbolj priporočljivo, da se izmikajte, počakajte raje kako bo druga stran vse skupaj sprejela. V nedeljo se boste odločno borili za svoje interese.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pozornost boste začeli zaradi energije Sonca v znamenju ovna podarjati novim zadevam, močno boste hrepeneli po spremembah. Nikar pa se preveč ne zaženite, raje počakajte, da same pridejo do vas. Končajte v petek vse nedokončane zadeve in prenehajte odlašati, saj dlje kot boste čakali, težje boste vse skupaj uredili. Ne skrbite, saj vas v nedeljo čakajo nove dogodivščine, ki vam bodo dvignile samozavest.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Kljub Luninemu mrku boste imeli v ponedeljek dovolj časa, da zberete vse potrebne informacije in se pripravite na pomembno zadevo tako kot od vas pričakujejo. Samskim bodo nagajali razni podtalni dvomi, ki jih prebuja energija Venere v znamenju rib. Ker se bo kmalu obrnilo v pravo smer, se nikar ne obremenjujte preveč. Na trenutke boste imeli občutek da zmagujete, družabne dejavnosti bodo v soboto, ko se boste obdali s prijetno energijo pomagale izboljšati počutje.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Razčistite čim prej manjše spore, ki se že nekaj časa kopičijo na družinskem področju. Ne dovolite, da se vse skupaj zaradi povečane nestrpnosti zaplete v negativni smeri. Pazite, da ne boste nekoga napačno ocenili. Na področju čustev se boste v zadnjih dneh tedna odlično znašli. V zadnjem trenutku se boste v nedeljo doma odločili in zadeve izpeljali na povsem drugačen način, kot so vam predlagali.