Dnevni horoskop za torek 25. junija 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za torek 25. junija 2024

Dnevni horoskop za danes, torek 25. junija 2024

Predviden čas branja: 5 minut

Dnevni horoskop za torek 25. junija 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, Dan državnosti. Čas je, da začnete nekoliko bolj strateško razmišljati o svojih željah in načrtih. Odprite oči in se ozrite okoli sebe. Sreča ne potrka vsak dan na vrata, zato jih neobremenjeno odprite.

Horoskop nasvet za današnji dan: Veliko boste razmišljali o svoji prihodnosti, ves čas boste postavljali sebe na prvo mesto.    

Horoskop
Luna je v znamenju Vodnarja

V obdobju lune v vodnarju bo vaš občutek za čast močno razvit, prav tako boste občutljivi na kritike in hitro užaljeni. Vaša duša bo povečana, telo pa bo v teh dneh nekoliko šibkejše. V večini situacij se boste znali spretno braniti, v kolikor pa ne bo šlo, boste znali premagati napetosti z zdravim smislom za humor.

Duhovno boste dosegali višjo stopnjo zavesti, privlačile vas bodo spremembe in vse kar je zunaj okvirjev. Prihaja čustvena napetost, komplimentom, ki jih boste prejeli, pa tokrat ne boste verjeli. Močno boste strmeli k spremembam, tolerantni boste tudi do drugače mislečih, ljubezenski zapleti vas tokrat ne bodo zanimali.

Ugodno za eksperimentiranje, inovacije, delo z računalnikom, nakup sodobne tehnike, obiske prijateljev in vsakovrstno raziskovanje. V dneh z luno v vodnarju bo bolj izpostavljeno vaše psihično stanje, zato se varujte nepotrebnih konfliktov. Ustrezalo vam bo početje, ki zahteva kreativen pristop, višje umske sposobnosti in vas vodi v nove dimenzije. Učenje vam bo šlo odlično od rok.

VEČINA LJUDI BI USPELA V MAJHNIH STVAREH, ČE JIH NE BI OVIRALE VELIKE AMBICIJE.

H. W. Longfellow

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Vinko Šimek, slovenski komik
  • Boris Trajkovski, makedonski politik
  • Karin Komljanec, slovenska igralka
  • Simon Ammann, švicarski smučarski skakalec
  • Vladimir Kramnik, ruski šahist

Na današnji dan je bila sprejeta Deklaracija o neodvisnosti Slovenije in Temeljna ustavna listina o samostojnosti in neodvisnosti Slovenije. Slovenija praznuje dan državnosti. Hrvaška razglasi neodvisnost od Jugoslavije. Z uprizoritvijo Handkejevega Kasparja je bilo odprto ljubljansko eksperimentalno gledališče Glej. Kim Campbell kot prva ženska postane kanadska premierka. Rodil se je Tone Ljubič, slovenski učitelj, pisatel in Janko Mlakar, slovenski pisatelj. Rodil se je tudi Antoni Gaudí, španski arhitekt. Umrl je Jacques Yves Cousteau, francoski raziskovalec in Michael Jackson, ameriški pop pevec.

Katera znamenja zodiaka boste uživala v lenarjenju?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste v lenarjenju uživali biki, raki in tehtnice.

Katera astro znamenja boste najbolj sproščena?

Najbolj sproščeni boste levi, device in vodnarji.

Preberite tudi: SPREMENLJIVA ZNAMENJA, KATERE SO VAŠE PREDNOSTI? in ISKRENO SPORAZUMEVANJE V ODNOSIH

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Bodite v odnosih predvsem pristni in uspelo vam bo ujeti čudovito ravnovesje, s katerim se boste vsi zelo lepo imeli. Dan naj bo namenjen temu, da poskrbite za svoj nestrpen um na prijeten način.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ker boste z energijo lune v vodnarju samosvoji, se boste zapletli v argumentiranje z nekom, ki vas že nekaj časa vznemirja z raznimi nesramnimi opazkami, ki vas vedno znova spravijo v slabo voljo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Izkoristite prost dan da razčistite odnos, ki se še vedno lahko zavrti v pravo smer. Več kot običajno boste razmišljali o morebitnem sodelovanju, vendar bodite previdni pri načrtovanju novih poti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ko se boste z nekom srečali, bodite previdni, saj bodo čustva na preizkušnji. Po eni strani boste razneženi, po drugi pa vas bodo razžirali dvomi in skrbi, ki se dotikajo notranjega nezadovoljstva.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Začutili boste, da si želite več samostojnosti. Ker boste opazili, da tisti, ki vas obkrožajo niso preveč zainteresirani, da bi se odločali sami, boste morda užaljeni. Ne skrbite, kmalu vas bodo razumeli.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Tudi če bodo dejanja nekoga končno bolj spodbudna, se nikar ne prenaglite. Opazujte predvsem reakcije drugih, saj bo nekdo želel upočasniti vašo pot k dolgo želenim spremembam.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Povsod boste zaznavali, da do vas niso iskreni, ter da vam s svojimi pripombami hočejo škoditi, zato se boste zapirali v svoj svet in želeli prebuditi notranji mir, kar z energijo vodnarja ne bo enostavno.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Kdor bo drezal v vas, lahko pričakuje zaradi lune v znamenju vodnarja zelo oster odziv, ter kakšno kritiko. Bolj kot na prihodnost se boste v današnjem dnevu zanesli na sedanji trenutek.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Podprite nesebično nekoga, ki potrebuje pomoč. Radodarnost ne bo imela meja, prav tako boste sposobni razumeti, če se vam bo nekdo opravičil, da morda nima časa za srečanje.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ker boste zadovoljni s sabo ter pomirjeni, boste vsem, ki jih imate radi privoščili le najboljše. Izogibajte se konfliktom ter stresnim situacijam, saj bi lahko nekdo na plano potegnil stvari, ki vam sprožajo občutljivost.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

S svojimi običajnimi zvijačami tokrat kljub luni v svojem znamenju ne boste veliko dosegli. Razmislite v tišini o vsem kar vas na področju čustev bremeni in se zadržite pred nesramnimi komentarji.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Določene fraze prepogosto uporabljate, zato bodo bližnji hitro spregledali vaš namen, ki tokrat ne bo najbolj iskren. Vedno znova se lahko, če ne boste bolj prilagodljivi zapletete v prepir.

Vas zanima: TEDENSKI HOROSKOP OD 24. DO 30. JUNIJA 2024 in Tedenski Lunin horoskop od 24. do 30. junija