Dnevni horoskop za torek 25. januarja 2022

horoskop dnevni
Dnevni horoskop za torek 25. januarja 2022

Dnevni horoskop za danes, torek 25. januarja 2022

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za torek 25. januarja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Pri odločitvah zaradi Zadnjega krajca ne bo težav, le spremljajte različne zahteve ter jih nekako uskladite. Upoštevajte vse svoje vrednote.

Horoskop nasvet za današnji dan: Ne glede na to, da boste zaradi energije škorpijona precej napeti, sprejmite dan kot dobro priložnost za spremembe po lastnem okusu.

horoskop danes
Današnji Lunin vpliv

Danes ob 04:57 Luna preide v znamenje Škorpijona

Ta vpliv poudarja vaše področje ljubezni in čustev na strasten način. Noč bo obarvana s preroškimi in intenzivnimi sanjami, varujte pa se pretiranih naporov, ki vas lahko utrudijo. Čeprav boste polni strasti, se lahko v vas nakopičita obremenjenost in strah. Razum vam lahko zameglijo globoka čustva, ki iščejo zadovoljitve, pripravljeni boste raziskovati in si širiti erotična obzorja. V spalnici se bo zvečer dogajanje stopnjevalo v pozitivni in razigrani smeri. Če z nekom končujete odnos in to storite danes, se lahko vse skupaj odvije zelo dramatično.

Priporočljiv je sadno zelenjavni dan, da napolnite telo z vitamini.

Všeč vam bo močna in začinjena hrana, ribe, raki in školjke, s kozarcem rdečega vina, ki bo prebudil še dodatno strast. Utrujenost bo tokrat zbežala mimo vas, zato bo dan tudi primeren za obisk fitnesa ali kakšne druge vadbe, saj boste s tem sprostili odvečno energijo. Če se boste zbudili slabe volje ali potrti, si oblecite žive barve, rumeno ali oranžno. Izberite oblačila temno rdeče, modre, vijoličaste ali črne barve in to bo vaša zmagovalna kombinacija če želite zaživeti s polno paro samozavesti.

Danes ob 14:41 uri nastopi Zadnji krajec

Zadnji krajec, vas bo usmeril v revizijo, razmišljanje o preteklih napakah, in željo, kako si ustvariti boljše življenje. Popeljal vas bo v čiščenje telesa in duše, predvsem pa je primeren za začetek diete, saj ima vnos hrane manjši učinek in zato zgleda, kot bi bila manj kalorična. Če želite shujšati, si privoščite zelenjavo, polnozrnate izdelke, beljakovine in ribe.

Zelo učinkovito bo čiščenje z glino ali algami. Največ zase pa boste danes naredili, če boste obiskali savno. Končno se lahko z njegovo pomočjo znebite balasta, ki vas utesnjuje. Telo bo v najboljši možni formi in pripravljeno na nove dosežke ter športne dejavnosti. Tudi ličenju se danes izognite in dovolite koži, da malce zadiha.

Kadar sami sebi pustimo, da zasijemo, podzavestno tudi ostalim ljudem omogočimo, da storijo enako.

Nelson Mandela

Kaj pravi horoskop za ponedeljek 25. januarja 2022?

Rojeni v znamenju vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Witold Lutosławski, poljski skladatelj
  • Eduard Ševardnadze, gruzinski politik, predsednik
  • Vladimir Semjonovič Visocki, ruski pevec, pesnik,
  • Toše Proeski, makedonski pevec
  • Noemi, italijanska pevka

Na današnji dan v Odeillu v Pirenejih začne delovati prva elektrarna na sončno energijo. Ustanovljen je bil Svet za vzajemno gospodarsko pomoč. Leta 2004 je na Marsu pristala sonda Opportunity. Rodil se je Števan Kovatš, madžarski pisatelj in Štefan Pinter, pesnik in sodnik. Rodila se je tudi filipinska predsednica Corazon Aquino. Umrl je Philip Johnson, ameriški arhitekt in Ava Lavinia Gardner, ameriška filmska igralka.

Kakšno počutje prinaša Zadnji krajec?

Dnevni horoskop napoveduje, da se boste lažje usmerili k zaključevanju in dokončevanju.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj pogumna?

Najbolj pogumni boste danes rojeni v vodnih znamenjih.

PREBERITE TUDI: TEDENSKI HOROSKOP ali LUNIN HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Bodite bolj navihani, posebno v ljubezenskih odnosih. Dobili boste smiseln in hiter odgovor. Vsekakor izkoristite nenavadno in simpatično priložnost, ki se ne bo prav kmalu ponovila.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Z energijo lune v škorpijonu, boste naredili nekaj nenavadnega in drznega. Znebili se boste občutka utesnjenosti, ki vas je spremljal v preteklih dneh. Tokrat boste pripravljeni na vse.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Večinoma svoja čustva izkazujete nežno, tokrat pa se boste izkazali za pravo nasprotje. Odločno boste pokazali, česa si želite, stvari boste vzeli v svoje roke, pa naj vas ustavi, kdor vas more.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V službi boste imeli veliko energije, a zaradi vpliva Zadnjega krajca premalo potrpljenja, zato lahko pride do kratkega stika v komunikaciji z nadrejenimi. Vznemirila vas bo neresnica.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Lotili se boste tistih nalog, ki jih že dalj časa prelagate, vzpodbujala vas bo energija lune v škorpijonu. Opravka boste imeli s tveganimi zadevami, a nič za to, le previdni boste morali biti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nekdo vas neprestano opazuje, zato se ukvarjajte se samo s tistim, kar dobro poznate in obvladate. Trenutno se ne morete poglobiti v to, kar vam dopovedujejo, tako doma kot v službi.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nikjer ne piše, da morate vse postoriti sami, zato sprejmite pomoč in ne razmišljajte, kdo bi vas lahko le izkoristil. Čustva bodo zahtevala vso pozornost, o nečem boste morali intenzivno razmisliti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V delovnem okolju vas čaka veliko izzivov, zato vam svetujemo, da se bolj zavzamete za zahtevne zadeve. Prisotni bosta tudi nervoza in agresija, zna pa se zgoditi tudi, da boste izgubili tla pod nogami.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na delovnem mestu boste zaradi energije lune v škorpijonu izgubili potrpljenje, saj vam bo nekdo ves čas vztrajno kljuboval. V zasebnem življenju pa boste reševali čustvene zaplete.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Obilica dela vam bo preprečevala, da bi se posvečali ljubezni, in morda bo tako celo bolje. Vsaj ne boste imeli časa za prepir, čeprav boste razloge zanj pogosto iskali, ne da bi vedeli, zakaj.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Imate nekaj zanimivih idej in iščete podporo, ki vas bo še bolj prepričala, da ste na pravi poti. Vse se bo z energijo Zadnjega krajca uredilo po vaših željah, dokaj gladko. Potrebujete več pohvale.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ostali boste brez energije, zato bodite modrejši in se ne izpostavljajte preveč, tudi ob nenapovedanem pogovoru. Nekaj informacij prihaja z zamudo, zato se vam obrestuje potrpežljivost.

Vas zanima: MARS PREHAJA V ZNAMENJE KOZOROGA