TEDENSKI HOROSKOP OD 24. DO 30. JANUARJA

Tedenski horoskop od 24. do 30. januarja napoveduje v ponedeljek prehod Marsa v kozoroga
Tedenski horoskop od 24. do 30. januarja napoveduje v ponedeljek prehod Marsa v kozoroga

Tedenski horoskop od 24. do 30. januarja napoveduje v ponedeljek prehod Marsa v kozoroga

Predviden čas branja: 3 minutes

V tednu pred vami se boste zaradi vpliva Sonca v znamenju vodnarja duhovno razvijali. Iz trenutka v trenutek boste odkrivali, da resnično služenje ne pomeni biti suženj. Raziskujte, sprašujte ter si prizadevajte razširiti svoje razumevanje resnice. Ne ovirajte svoje duhovne rasti z dogmami in raznimi strahovi. Najbolj vam bo v pomoč, če boste prakticirali spoznavanje sebe. Negativen vpliv bo tokrat nagnjenost k prepričanju, da mora vsak videti resnico takšno, kakršno jo vidi on sam. Zaradi želje, da svoje sanje uresničite, boste zelo družabni. Dobro bi bilo, da si prizadevate videti sebe v tako neosebni luči, v kakšni vidite tudi preostanek sveta.

Zanimivo bo, da sami ne boste v tem tednu niti pomislili, da bi svoje dobre nasvete uporabili tudi na sebi.

S pomočjo retrogradnega Merkurja, ki se v sredo začne gibati v znamenju kozoroga se boste ukvarjali s čiščenji ali zdravljenji preteklih odnosov, izrečenih ali neizrečenih besed, ter nedokončanih zadev, ki so doživljale obdobje popravljanja. Želeli boste biti povsod prisotni in zanimalo vas bo vse, kar se bo v vaši bližini dogajalo. Razmetavali boste s svojo mentalno energijo, zato se vas lahko loti nervoza in živčnost.  V tem obdobju je priporočljivo razširiti, poglobiti ali obnoviti svoje znanje s področja, ki vas še posebej zanima.

Tedenski horoskop od 24. do 30. januarja napoveduje v ponedeljek prehod Marsa v kozoroga

Retrogradna Venera v kozorogu prinaša streznitev in odgovorno vedenje. Bodite to kar ste in bodite s tem tudi zadovoljni. Vpliv prebuja nove dimenzije vrednot, odnosov, umetnosti, samospoštovanja ter pripadnosti. V tem času lahko dosežete osvoboditev v ljubezni, osvoboditev od pričakovanj drugih in spreminjanje svojih stališč, vendar bo potrebno vložiti tudi nekaj truda.

Katera astro znamenja boste imela v tednu pred vami največ sreče na področju ljubezni?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste imeli največ sreče v ljubezni rojeni v znamenju bika, raka in vodnarja.

Kakšni planetarni premiki se obetajo v tem tednu?

Tedenski horoskop napoveduje da se v tem tednu, v ponedeljek Mars začne gibati v znamenju kozorog, v sredo pa retrogradni Merkur preide v kozoroga.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z Marsom, ki prehaja v kozoroga izkoristite vse možnosti za zaslužek, smotrno se je podati akcijo. Zadovoljni boste tudi na čustvenem področju, zato je treba napeti vse svoje sile, da uresničite zastavljene cilje. Vaš trud, da pridete do resnice bo v petek, ko bo luna v strelcu poplačan. Oseba v katero ste venomer dvomili bo končno odkrila svoje karte in se soočila z vami. Spoznali boste, da ni vse tako, kot je videti na prvi pogled. Vzemite si čas za pogovor, ki bo v nedeljo obrodil dobre sadove.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Poskusite razumeti, načnite pogovor, čeprav bi najraje pustili času čas. Šele tako boste zlahka dojeli, kaj se je pravzaprav zgodilo. Motilo vas bo, če bodo preveč drezali v vas. Pogoltnite jezo in ne bodite užaljeni, če se nekdo ne bo spomnil na vas. Vsake stvari se boste proti koncu tedna lotili z veseljem in zagnanostjo, še tako težke zadeve, se vam bodo tokrat zdele lažje. Obetajo se vam tudi prijetni trenutki na čustvenem področju. Nekomu ste zelo všeč, pa vam nekako ne upa pristopiti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ne bodite preveč presenečeni, če vas na kariernem področju ne bodo poslušali. V drugi polovici tedna ne bodite sramežljivi in zadržani. Izborite si besedo in prisotne presenetite s svojo modrostjo. Prihaja nekaj povsem novega, vhod v boljše in mirnejše obdobje. Samske dvojčke bo ljubezen zanimala le teoretično, v praksi pa se boste držali varnega zavetja doma. Vezani boste veliko razmišljali, kako bi svoj odnos popestrili.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Najprej vas bo motilo, ker se morate osredotočiti le na eno stvar. Kmalu pa ugotavljate, da je to pravzaprav dobro. Nobena ovira vas ne bo ustavila, umaknili se boste šele ob najbolj neposredni zavrnitvi. V petek bodo pomembne komunikacijske povezave in pretok podatkov, predvsem na področju dela. Pokažite več zanimanja, ne glede na to, na katerem področju delujete. Pomembno je, da ne sedite križem rok, ko vas bodo povabili k sodelovanju.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Poskusite v določeni zoprni situaciji še malce potrpeti. Kmalu bo prišel vaš čas. Od srede dalje, ko Merkur prehaja v kozoroga boste imeli veliko energije, zlahka se boste ukvarjali z več stvarmi naenkrat. V navalu strasti boste ravnali nekoliko neprimerno, za kar vam bo kasneje žal, vendar ne boste mogli ničesar spremeniti. Prizadeli boste tudi nekaj ljudi, ki so vam zelo blizu. Konec tedna bodo vaše misli bolj žive, vaša glava pa polne raznih idej. Zelo ustvarjalni boste, zato se lotite kakšne zadeve v tej smeri.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Hočeš nočeš se boste morali v tem tednu, ko vas spremlja retrogradna Venera ukvarjati tudi z določeno neljubo težavo. Ne pojasnjujte podrobnosti, ki bodo vse le dodatno zapletle, ampak si preprosto vzemite čas zase. Svoja čustva boste skrbno skrivali za svojim razumom, a vam bodo vseeno uhajala izpod nadzora. Ne boste si mogli pomagati, da ne bili občutljivi. Vsekakor vam bo določena izkušnja v poduk, da naslednjič premislite. Po nekem pogovoru boste v nedeljo pomirjeni, čeprav se bo vse skupaj začelo dokaj neobetavno.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zopet se bo začelo vrteti nekaj, za kar ste bili prepričani, da je že zaključeno. Za trenutek se ustavite in si naredite dober plan, ki vam lahko pripomore k bistveno boljšim rezultatom. Uspeh vam je skoraj zagotovljen. Z novimi energijami boste že v petek načrtovali prihodnost. Naleteli boste tudi na tveganja. Bodite pripravljeni na kompromise, ki se bodo izkazali kot zelo pozitivni. Zelo hitro boste dobili odziv na svoja prizadevanja, ki ga že nestrpno pričakujete.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zdaj ste vi v takem položaju, da lahko izbirate, in to boste storili z užitkom. Oddaljujete se od težav in situacij, ki vam kradejo energijo. Uživali boste v vsem, kar bo imelo pridih lepote, pa naj gre za oblačila ali pa razvajanje vaših čutov. Konec tedna, ko prihaja nekaj težav, se sprijaznite s tem, da vam vse ne more vedno uspeti. To še zdaleč ne pomeni, da ste naivni ali nesposobni, saj lahko vsak kdaj naleti na oviro ali pa ima enostavno slab dan. Odpuščanje vas bo proti koncu tedna osvobajalo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Določeno razmerje ali dogajanje bo ubralo nove poti, vsekakor prijetnejše, kot ste upali. Očitno je, da imata z nekom še veliko skupnega, ne glede na to, ali gre za poslovne cilje ali ljubezen. Izredno boste v sredo zatopljeni v svoje delo in popolnoma prepričani v svoj prav. V odnosih z nadrejenimi boste imeli več sreče kot jo imate običajno, zato se ne obremenjujte. Konec tedna razmislite, ali vam je pomembnejši čas ali denar in se usmerite proti svoji odločitvi, ki že nestrpno pričakuje realizacijo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V tem tednu, ko Mars začne potovati v znamenju kozoroga ne bo časa za sentimentalnost. Ostanite v položaju, ki vam omogoča hiter korak. Na poslovnem področju večjih težav ne pričakujte, saj ste si vse skupaj odlično zastavili. Nekaj več nerodnosti bo na čustvenem področju in odgovarjati bo potrebno zaradi nesporazuma. Vse, za kar se boste sedaj trudili vam bo poplačano nekoč, na vam povsem nejasen način. Nedelja bo dan, ko boste umirjeni in samozavestni.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Iznajdljivost, ki jo prinaša Sonce v vašem znamenju vam bo pomagala prebroditi marsikatero težavo v službi. Včasih se vam bo zdelo, da morate delati to, kar drugi želijo in da vas ne upoštevajo. Veliko prilagajanja bo potrebnega, vendar bo ravno zaradi tega lahko vaše plačilo zadovoljivo. Več sreče boste imeli v ljubezni, kjer boste še posebej v soboto zelo sproščeni. Želeli si boste, da vas opazijo. Imeli boste srečo in četudi boste v vsem pretiravali, vam ljudje tega ne bodo zamerili. Vseeno pa bodite bolj previdni.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Energije, ki jih prinaša teden pred vami bodo zaradi Sonca v vodnarju zelo ugodne, vendar se boste morali za dosego ciljev nekoliko bolj potruditi, saj vam nekdo v ozadju nagaja. Mogoče se vam bo zazdelo, da se boste morali zaradi kariere marsičemu odpovedati. A vedite, da lahko na ta način pridobite neprecenljive izkušnje, ki vam zagotavljajo perspektivo za naprej. V ljubezni bo konec tedna prisotna zmeda. Preverite elektronski ter sporočila na telefonu. Počeli boste vse razen tistega, kar je najnujnejše.