MARS PREHAJA V ZNAMENJE KOZOROGA

Mars, ki prehaja v znamenje kozoroga prinaša resnost in stabilnost
Mars, ki prehaja v znamenje kozoroga prinaša resnost in stabilnost

Mars, ki prehaja v znamenje kozoroga prinaša resnost in stabilnost

Predviden čas branja: 3 minutes

Mars 24. januarja prehaja v znamenje zemeljskega kozoroga, kjer se bo nahajal do 6. marca. Njegove ambiciozne, strateške in usmerjene energije je potrebno osredotočiti na potrpežljiv način. Kozorog je znamenje, ki išče tisto, kar je trdno in oprijemljivo, zato je to obdobje, ko se bo potrebno upreti na konkretne možnosti in pretrgati vez praznega sanjarjenja. Vpliv bo deloval strateško, zlasti na področju kariere in denarja. Njegova volja je močna, saj je kozorog kardinalno znamenje z veliko potrpljenja in zmožnostjo zanikanja kratkoročnega zadovoljstva v korist nečesa bistvenega.

S tem vplivom se boste usmerjali k vplivnim ljudem, spremljal vas bo nagon, da boste zaznavali, katere povezave se bodo izplačale.

Mars, ki prehaja v znamenje kozoroga prinaša resnost in stabilnost

Nekateri izmed vas boste v tem obdobju zelo materialistični in pripravljeni narediti vse, kar je potrebno, da ustvarite svoje bogastvo. Če se boste znašli v konfliktu, boste zvit in praktični, saj boste zelo dobro razumeli, da je drama le izguba energije. Svojo strast in čustva boste pogosto preusmerjali v svoje cilje ali kariero. Hrepeneli boste po doslednosti in praktičnosti. V medsebojnih odnosih boste pošteni, temeljiti in vztrajni. Svoje obveznosti boste dojemali zelo resno.

Na področju ljubezni bo afrodiziak moč in pritegnili vas bodo tisti, ki lahko izboljšajo vaše življenje. Ne bodite presenečeni, če boste v čustvenih odnosih precej hladni in preračunljivi. Spremljal vas bo umirjen in nadzorovan stil približevanja, vodila vas bo odločna energija. Delovali boste ciljno usmerjeno in osredotočeno, trdega dela se tokrat ne boste ustrašili. Spremljale vas bodo opredeljene ambicije.

Jeza bo izražena na precej hladen in uravnotežen način.

Samokontrola bo povečana, zato se boste znali zadržati izognili se boste tudi neurejenosti na vseh področjih. Prihaja pa zelo močna potreba po nadzoru. Osebne želje bodo sicer močne, vendar boste bolj osredotočeni na fizični in materialni svet. Čutnost bo izražena na zemeljski način. Prizadevali si boste za realistične in dosegljive cilje.

Mars, ki prehaja v znamenje kozoroga prinaša resnost in stabilnost

Kako boste delovali v partnerstvu?

Tisti, ki ste v resnih razmerjih boste sedaj lažje tkali bolj intenzivne vezi, stabilni temelji bodo tudi odlična iztočnica za prihodnje odločitve. Odgovornostim v odnosih se tokrat ne boste izogibali, ampak jih boste spretno sprejeli in z logičnim razmišljanjem rešili kar je v vaši moči.

Najboljše se boste v obdobju Marsa v kozorogu počutili rojeni v zemeljskih znamenjih, saj boste po svojem morju usode pluli umirjeno in osredotočeno, največ težav pa se lahko na čustvenem področju pojavi rojenim v znamenju ovna, leva in strelca, saj bo za vaš okus prisotnega premalo dogajanja in strasti.

Pripravljeno za Sensa.si