ASTRO ZNAMENJA: PRISLUHNITE V 2022 ŠEPETU SVOJE CVETLICE

Prisluhnimo šepetu cvetlic v letu 2022
Prisluhnimo šepetu cvetlic v letu 2022

Prisluhnimo šepetu cvetlic v letu 2022

Predviden čas branja: 9 minutes

Šepet cvetlic vam bo nudil podporo na vašem potovanju samozdravljenja po napornem letu 2021. Z vami bo na vseh področjih vašega uma, telesa, srca in duha. Spremljal vas bo pri čustveni  in duhovni rasti,  vas podpiral in spodbujal ob transformacijah, vam lajšal bolečine, obup, nemir in strah na tej življenjski poti leta 2022 in vam v zahvalo nudil čudeže ljubezni in osvoboditve, ki smo je prav si potrebni, saj je čas korone v vseh nas zamajal našo čustveno in psihično stanje.

Šepet cvetlic je namenjen samozdravljenju neželenih vedenjskih vzorcev, ki jih prenašamo v sebi iz leta v leto in bodo v letu 2022 prišli do izraza.

Ne  nadomešča pa jemanja zdravil ali obiska pri zdravniku. Ustvarja vibracije cvetnih esenc, ki so orodje za pomoč usklajevanja in povezovanja z višjim stanjem, z kvaliteto barv, cvetlic in cvetnih esenc. Vibracije izbranih cvetlic za posamezno astrološko znamenje blagodejno vplivajo na psihološki ravni na vzorec vaše težave. Za aktivno vzpostavitev procesa zdravljenja je priporočljivo hkrati uživati tudi pripadajočo cvetno esenco v fizični obliki, čaju, čeprav že  sama cvetlica ali slika določene izbrane cvetlice pri visoko vzpostavljeni povezavi z izbrano cvetlico deluje na izpostavljeno stanje.

Prisluhnimo šepetu cvetlic v letu 2022

Pri globoki sproščenosti, ki jo vzpostavimo s pomočjo sproščujoče glasbe in visoko ravnjo miselne osredotočenosti se na energijski ravni vibracije cvetlice povežete z vibracijo vašega notranjega stanja in na ta način začutite točno za vas določeno izbrano esenčno kvaliteto, ki predstavlja podporo pri vaši težavi. Hkrati s kvaliteto cvetlice ali cvetne esence, pa tudi čaja, deluje tudi vibracija barve izbrane cvetlice. Tako boste že po izbrani barvi cvetlice posredno vplivali tudi na določen energijski center, kjer se sproža neravnovesje in prikazuje vaše stanje, povezano s to barvo in cvetlico. Šepet cvetlic vam bo razkril katere vaše šibke točke bodo najbolj izpostavljene v prihajajočem letu.

Izbrane cvetlice in esence, ki bodo v podporo znamenjem zodiaka pri posameznih šibkostih in predvsem čustvenem neravnovesju v letu 2022

OVEN

 • Mačeha

Ključ: Zvestoba sebi

Stanje neravnovesja: Žalost in utrujenost povezana z čustvenimi  vprašanji. Običajno je izražen slab humor, zamorjenost in črni miselni oblaki.

Vzpostavljeno razrešeno stanje: Sposobnost soočanja z občutljivimi vprašanji, ki vodijo k bolj sproščeni in konstruktivni obliki vedenja.

Šepet cvetlice: Zaupaj sebi in poskrbi zase. Pri reševanju čustvenih situacij vam bo v prihodnjem letu v podporo indigo barva mačehe.

BIK

 • Kopriva

Ključ: Krepkost

Stanje neravnovesja: Potlačena jeza, šibkost, nemoč, nizka raven energije, izguba elana.

Vzpostavljeno  razrešeno stanje: Čutenje krepkosti, čistosti in dviga energije na višjo raven. Opravilna in miselna sposobnost je povečana.

Šepet cvetlice: Vsa tvoja negativna čustva in misli odtekajo v mater Zemljo. Pri reševanju čustvenih situacij vam bo v prihodnjem letu v podporo zelena barva koprive.

DVOJČKA

 • Ciklama

Ključ: Povezanost

Stanje neravnovesja: Močan občutek odtujenosti, še posebej se oseba ne počuti doma na zemlji, v svojem okolju, družini, niti kot del človeške družbe. Stanje lahko izvira iz motenega rojstva ali travme.

Vzpostavljeno  razrešeno stanje: Humanizirana duhovnost, kozmično zavest ogreva s skrbjo za vse, kar je človeško in zemeljsko. Občutek pripadnosti družbe, družine.

Šepet cvetlice: Dobrodošla. Tukaj je tvoj dom, si del vsega kar je. Pri reševanju čustvenih situacij vam bo v prihodnjem letu v podporo roza barva ciklame.

Prisluhnimo šepetu cvetlic v letu 2022

RAK

 • Arnika

Ključ: Okrevanje

Stanje neravnovesja: Odsotnost in izklop Višjega jaza v telesu in času šoka ali poškodb, distanciranje, nezavedno stanje, pomanjkljiv stik z sabo ali prikrite bolezni, ki izvirajo iz preteklih travm.

Vzpostavljeno  razrešeno stanje: Celostno zavedanje, ravnovesje kljub stresu, okrevanje od globoko zakoreninjenih vzorcev in starih travm. Občutek varnosti in zaščite pred zli duhovi.

Šepet cvetlice: Predaj preteklost toku reke in vstopi v ta trenutek. Pri reševanju čustvenih situacij vam bo v prihodnjem letu v podporo rumena barva arnike.

LEV

 • Boraga

Ključ: Notranja moč

Stanje neravnovesja: Prisotna je melanhonija, potrtost, stara žalost, pomanjkanje vere in zaupanja v težkih razmerah, nemoč, depresivno vedenje.

Vzpostavljeno  razrešeno stanje: Dobro psihično počutje, moč srca, živahnost, pogum in optimizem.

Šepet cvetlice: Imej vero vase in zaupaj v radost življenja. Pri reševanju čustvenih situacij vam bo v prihodnjem letu v podporo modro vijolična barva borage.

DEVICA

 • Regrat

Ključ: Lahkotnost

Stanje neravnovesja: Napetost, togost, trdost, še posebej mišičevje, preveliko nekoristno prizadevanje, ki izčrpuje, jeza in trda lastna vizija življenjske poti.

Vzpostavljeno  razrešeno stanje: Dinamična fizična energija, izrazne življenjske sile, notranja enostavnost pri delujoči igri ali situaciji, živahnost in blago delovanje.

Šepet cvetlice: Tako preprosta, enostavna in prijetna je lahko tvoja pot. Pri reševanju čustvenih situacij vam bo v prihodnjem letu v podporo bela barva regratove lučke.

Prisluhnimo šepetu cvetlic v letu 2022

TEHTNICA

 • Kamilica

Ključ: Čustvena sprostitev

Stanje neravnovesja: Delujete kot razburjena, muhasta in razdražljiva oseba z nezmožnostjo sprostitve čustvene napetosti v želodcu ali solarnem plexusu, kar sproža tudi fizične krče in bolečine ter  negativno vpliva na celostno delovanje.

Vzpostavljeno  razrešeno stanje: Umirjeno, sončno razpoloženje, sprava s temnimi sencami, čustveno ravnotežje.

Šepet cvetlice: Začuti varnost, mir, spokojnost in si dovoli tišino duha. Pri reševanju čustvenih situacij vam bo v prihodnjem letu v podporo belo rumena  barva cveta kamilice.

ŠKORPIJON

 • Mak

Ključ: Notranji nadzor

Stanje neravnovesja: Vzorci neravnovesja, občutek manjvrednosti, potreba po moči, jeza, pesimistični ali brezupni odnos do življenja, miselni proces je zelo samovšečen ali narcističen, svet se vrti samo okoli vas, samo vi ste pomembni, sebično mišljenje, prikrita čustva, manipulacija za doseganje hotenj in pozornosti, omejenost v življenju.

Vzpostavljeno  razrešeno stanje: Sprejetje notranjega potovanja samo odkrivanja, sposobnost prisluhniti drugim, iskanje ljubezni, odprtost do pomoči, umirjenost, transformacija starih čustvenih podzavestnih ran, vnašanje sprememb. Sprejemanje in pošiljanje svetlobe.

Šepet cvetlice: V ljubezni življenja ne potrebuješ zagrenjenosti, omejenosti in jeze. Pri reševanju čustvenih situacij vam bo v prihodnjem letu v podporo belo živo rdeča  barva.

Prisluhnimo šepetu cvetlic v letu 2022

STRELEC

 • Češnja

Ključ: Radost

Stanje neravnovesja: Odločenost, da ostanete razburjeni, ujeti v temne oblake z slabim razpoloženjem, mračnostjo in samopomilovanjem. Občutna je razdražljivost in iskanje napak povsod, pri sebi in drugih.

Vzpostavljeno razrešeno stanje: Odstranjeni oblaki teže svoje avre. Obnovljeno notranje stanje. Mirno in tiho veselje v procesih življenja. Vzpostavljena je dobrohotnost, otroško veselje, živahnost, čustvena stabilnost, optimizem, upanje in navdih videti v vsem dobro.

Šepet cvetlice: Odgrni temne oblake in se prepusti valovom blaženosti. Pri reševanju čustvenih situacij vam bo v prihodnjem letu v podporo snežno bela  barva češnjevega cveta.

KOZOROG

 • Krizantema oranžno rjava

Ključ: Smisel življenja

Stanje neravnovesja: Občutek nemoči, strah pred staranjem in umrljivostjo, prevelika navezanost na časovno osebnost, kriza zaradi materialističnega središča duše, zgubljen smisel v življenju.

Vzpostavljeno  razrešeno stanje: Sposobnost razlikovanja višje duhovne kvalitete, transpersonalno in transcedentalno dušno izražanje, živeti z smislom in smerjo, izbrati tiste dejavnosti, ki vam prinašajo radost in veselje, najden smisel, smer gibanja skozi življenje, upoštevajoč notranje veselje in mir.

Šepet cvetlice: Vse je v tebi, kar potrebuješ za svoj popoln potencial novega svitanja. Pri reševanju čustvenih situacij vam bo v prihodnjem letu v podporo oranžno rjava  barva krizanteme.

Prisluhnimo šepetu cvetlic v letu 2022

VODNAR

 • Iris

Ključ: Navdih

Stanje neravnovesja: Pomanjkanje navdiha in ustvarjalnosti, pretehta občutek po običajnem svetu, ustaljenih in zakrnelih navadah, zastoj na življenjski poti. Otopelost in vloga samo pasivnega opazovalca.

Vzpostavljeno  razrešeno stanje: Navdih, sposobnost ustvarjanja v umetnosti in v stiku z višjimi svetovi, sijoč, mavrični pogled na vsa področja življenja. Prisotna je pripravljenost preiti na nova področja, sposobnost, da si ogledate življenje iz višje perspektive in odprtost duše do navdiha in ozaveščenosti.

Šepet cvetlice: Stopi skozi svoja notranja vrata ustvarjalnosti. Pri reševanju čustvenih situacij vam bo v prihodnjem letu v podporo temno vijolična  barva iris.

RIBI

 • Jagoda

Ključ: Dostojanstvo

Stanje neravnovesja: Pomanjkanje lastne vrednosti, prisotnost manjvrednosti, občutek krivde, primerjanje z drugimi, nesigurnost, neodločnost, psihična občutljivost, strah pred staranjem in boleznimi.

Vzpostavljeno ugodno stanje: Dostojanstvo, samospoštovanje, notranja moč, skromnost, mirnost, zanesljivost, odločnost, varna prisotnost.

Šepet cvetlice: Prebudi svojo skrito moč. Pri reševanju čustvenih situacij vam bo v prihodnjem letu v podporo belo rumena barva jagodnega cveta.

Pripravljeno za Adriamedia