Tedenski Lunin horoskop za obdobje 24.1.-30.1.22

Tedenski Lunin horoskop za obdobje 24. do 30. januarja 22
Tedenski Lunin horoskop za obdobje 24. do 30. januarja 22

Tedenski Lunin horoskop za obdobje 24. do 30. januarja 22

Predviden čas branja: 3 minutes

V ponedeljek vas bo spremljal vpliv lune v tehtnici. Vpliv, ki poudarja ljubezen, pristnost in toplino. Veliko stvari, ki so vas bremenile, se bo umaknilo, v ospredje prihaja želja, da nekaj izboljšate, polepšate ali popravite. Na osebnem področju boste pomirjeni, osredotočeni in pripravljeni sprejemati sporazume ter drugačne pristope. Želje bodo skromne, vendar se boste zanje tokrat resnično pripravljeni boriti, seveda na umirjen in topel način. Ukvarjali se boste s sabo in se bolj premišljeno in osredotočeno lotili dela in opravkov.

V torek se luna pomakne v znamenje škorpijona, nastopil bo tudi Zadnji krajec.

Prihaja nekaj občutljivosti, ki je ne boste razrešili z umikom v samoto, ampak z intenzivnim pogovorom. Ne bodite presenečeni, če boste spremenljivega razpoloženja. Ničesar se ne boste ustrašili in trmasti posamezniki vam tokrat ne bodo pokvarili dneva. V ljubezenskih odnosih ne boste zadržani, ampak zelo direktni in pripravljeni na deljenje strasti. Najboljše se boste počutili takrat, ko se bo skoraj vse vrtelo v takšni smeri, kot ste si jo zamislili. Močna energija se bo tudi v sredo prepletala na vseh področjih. Odločitve bodo intenzivne, pomembno vam bo predvsem da vas opazijo. Komunikacija bo nosila v sebi nekaj zmešnjave, zato vas bo težko uloviti za besedo. Prišli boste do pogumnih zaključkov, ki vas bodo presenetili.

V četrtek ob 8.34 uri se luna pomakne v znamenje strelca.

Pričakujte razbremenitve, humor in optimistično naravnano delovanje. Vpliv prinaša več akcije, soočenja in iskrenosti, zato je pravi čas, da se pogovorite o stvareh, s katerimi ste nezadovoljni. Nepotrpežljivi in vzkipljivi boste, če ne boste zadovoljni, včasih celo malce v višavah, nerealni.  Povsod bo tudi v petek veliko dogajanja, če pa ga ne bo, ga boste znali ustvariti sami.

V soboto ob 10.09 uri luna prehaja v kozoroga. Sedaj je pravi čas, da na kariernem ali študijskem področju nadoknadite vse zamujeno, saj boste zelo vztrajni in dobro motivirani. Ne boste se obremenjevali, če boste prejeli kakšno kritiko, delovali boste z dvignjeno glavo. Pozorni boste tudi na področje denarja, ki bo v močno usmerjeno k dobičku. Čustva boste nekoliko umaknili na stran, zato tudi v nedeljo, ko boste še pod vplivom zadržanih zemeljskih energij ne rešujte zapletenih ljubezenskih zgodb.

Pripravljeno za Sensa.si