Dnevni horoskop za torek 23. maja 2023

horoskop
Dnevni horoskop za torek 23. maja 2023

Dnevni horoskop za danes, torek 23. maja 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za torek 23. maja 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Že iz navade boste previdni, vendar nimate razlogov za predolgo razmišljanje in tehtanje. Ravnajte se po občutku. Spremljajo vas srečne okoliščine, v katerih pa ne uživate toliko, kolikor bi radi.

Horoskop nasvet za današnji dan: Nenehno odlašate glede urejanja pomembnih zadev, kar vas lahko drago stane. Pohitite, da ne boste prepozni.

horoskop
Luna je v znamenju Raka

Luna je v znamenju Raka

Vaše razpoloženje bo nihajoče, polni boste raznih dvomov in strahov, težko se boste tudi zbrali. Nežne energije lune v raku, bodo prebudile vaša speča čustva in vašemu telesu podarile željo po negi in razvajanju. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. V teh dneh bodo otroci in nosečnice bolj občutljivi in dojemljivi za razne vplive.

Ne bodite presenečeni, če boste v kakšni situaciji zajokali ali se smilili sami sebi, saj boste nepredvidljivi in vsak impulz vas lahko močno vznemiri.

Na področju čustev vas bodo preplavili spomini, povezani s preteklostjo, kar vam lahko pomaga k napredku v prihodnosti. Polni nakopičene energije, se boste po eni strani zapirali vase, po drugi strani pa boste želeli slišati kakšno nežno opazko. Ugodno za domača dela, kuhanje, pranje, nego otrok, kopanje v termalnih vodah, za pomoč in obiskovanje sorodnikov.

BOGASTVO, KI GA DOSEŽEM, PRIHAJA IZ NARAVE, IZVIRA MOJEGA NAVDIHA.

Claude Monet

VIDI SE SMILI HČI, KI SE NEPRESTANO ZAPLETA V SPLETNE ZMENKARIJE

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Franc Talanji, slovenski pisatelj, pesnik
  • Anatolij Karpov, ruski šahist
  • Rubens Barrichello, brazilski avtomobilistični dirkač
  • Janez Benko, slovenski klarinetist
  • Lena Meyer-Landrut, nemška pevka

Na današnji dan je jugoslovanska košarkarska reprezentanca pod taktirko Iva Daneua v Ljubljani postala svetovni prvak. Winston Churchill odstopi z mesta predsednika vlade Združenega kraljestva. Ustanovljena je bila Zvezna republika Nemčija. Napoleon Bonaparte okronan za italijanskega kralja. Rodil se je Hugh Maxwell Casson, angleški arhitekt in Andrea Luchesi, italijanski skladatelj. Rodila se je angleška igralka Joan Collins in španska pevka Monica Naranjo. Umrl je Slavko Osterc, slovenski skladatelj in Roger Moore, britanski igralec.

Na katerem področju boste danes najbolj obremenjeni?

Dnevni horoskop napoveduj, da bo največ obremenitev povezanih s področjem čustev.

Rojeni v katerih znamenjih zodiaka se ne boste sposobni postaviti zase?

Zase se boste težko postavili raki, biki in ribe.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP in TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z energijo lune v raku pozorno prisluhnite, saj boste deležni dobrih pojasnitev, ki vas bodo popeljale na pravo pot. V kolikor vam nekdo nasprotuje, pazite na način komunikacije.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Razpoloženi in zgovorni boste dosegli, da vas bodo končno začeli upoštevati. Veliko boste zaradi strahu pred prihodnostjo, ki ga prebuja luna v raku razmišljali o finančni situaciji.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Poskusite, namesto da ves čas samo nergate, kako vam je v določeni situaciji hudo najti kakšno boljšo rešitev. Pri tem vam lahko precej pomagajo tudi tisti, ki vas zelo dobro poznajo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Če si boste na glavo naložili preveč obveznosti, bodite pozorni na vsako malenkost. Nepremišljene odločitve, v katere ste se pred kratkim zagledali vas ne bodo pomirile, saj prinašajo še več nerešljivih situacij.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zaradi iznajdljivosti boste za razliko od drugih pravilno naravnani na nekaj, kar vam omogoča nadgradnjo. Posebno zanimivo bo ob stikih s tistimi, ki vas navdušujejo z zabavnimi anekdotami.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Če določene zgodbe še niste do konca preboleli, vas lahko vse skupaj zaradi energije lune v raku močno obremeni. Nekaj, česar trenutno ne morete spremeniti, pustite na miru.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

S pomočjo optimizma boste rešili vse nerešene uganke, nekoga navdihnili s svojim entuziazmom ter poskrbeli, da se bo vse, tudi na ljubezenskem področju odvijalo v pozitivni smeri.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Negotovosti, ki jo prebuja energija lune v raku se boste težko znebili. Prisluhnite nekomu, ki je veliko hitrejši in spretnejši ter najbrž bolje obveščen o zadevi, ki je ostala nedokončana.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Kljub temu, da vas bodo zasipali s predlogi, je pomembno, da poslušajte svoj notranji glas. Začnite kovati načrte, ki bodo počasi obrodili sadove in vas postavili na boljši položaj.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Tokrat boste ravnodušni do osebe, ki se vam je že pred kratkim z določenim dejanjem zamerila. Na področju čustev prihaja nepričakovano povabilo, ki bo vsekakor izboljšalo vaše počutje.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nekomu boste povedali kaj vas moti, nato bo vse hitreje steklo. Če se boste v nekaj analitično poglobili, boste z lahkoto popravili nekaj drobnih napak, ki ste jih storili v preteklosti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ponavljajo se težave, ne glede na to, da so vas nanje pred kratkim že opozorili. Čas je, da nekoliko spremenite določene svoje lastnosti in se začnete prilagajati sodelavcem.

Vas zanima: KATERA ASTRO ZNAMENJA SE TEŽKO ZNEBIJO PESIMISTIČNEGA RAZMIŠLJANJA? ali ALI STE REŽISER SVOJEGA ŽIVLJENJA?