TEDENSKI HOROSKOP OD 22. DO 28. MAJA 2023

  Tedenski horoskop za obdobje od 22. do 28. maja napoveduje, da Mars v levu prebuja svojo moč
  Tedenski horoskop za obdobje od 22. do 28. maja napoveduje, da Mars v levu prebuja svojo moč

  Tedenski horoskop za obdobje od 22. do 28. maja napoveduje, da Mars v levu prebuja svojo moč

  Predviden čas branja 2 minuti

  Z energijo Sonca v dvojčkih vas bodo vzpodbujali tisti, ki bodo povzročili hiter napredek in jasne misli. Potreba po zadovoljstvu, uspehu in samozavesti bo vedno bolj izrazita. Dnevi bodo tokrat aktivne narave, vsekakor pa boste imeli samski možnost, da srečate osebo, ki vam bo popestrila dan, ter vam ponovno vlila upanje, da se imate lahko lepo. Glede na vaše počutje, bo to čas prijetnega dogajanja, vznemirljivih dogodkov in novih poznanstev. Tudi na poslovnem področju vam bodo zadeve tekle tekoče, nihče vas ne bo mogel zaustaviti. Veliko boste razmišljali o spremembah, po katerih hrepenite že dlje časa.

  Znova boste želeli narediti korak naprej, če boste preveč drezali, lahko celo naletite na konflikt.

  Z energijo Venere v znamenju raka boste začeli zaupati vase. Področje ljubezni bo odprto za sproščene pogovore, zato poskusite to izkoristiti. V kolikor ne boste sigurni v svoja čustva, lahko naletite na manjše ovire, labilnost in nezaupanje, ki vas bo zmedlo. Čutili boste, da potrebujete počitek in nekaj predaha.

  Tedenski horoskop za obdobje od 22. do 28. maja napoveduje, da Mars v levu prebuja svojo moč

  Z vašo pomočjo bo nekomu uspelo izpeljati določene zadeve, s katerimi je odlašal, polni boste sočutja, godila vam bo tudi hvaležnost.

  Zaradi vpliva  Marsa v levu se boste odzivali radodarno, zelo pomembno vam bo, da se pokažete. Okrepile se bodo vodstvene sposobnosti, ljubezen do življenja in moč volje. Potrebe in želje bodo na prvem mestu, zato glede tega, kar si želite ne boste pripravljeni sklepati kompromisov. Pomembno se bo izogniti pretirani drami in ljubosumju. Prihaja priložnost, da prebudite polje igrivosti in se izrazite brez zadržkov in strahu pred sodbo drugih.

  Katera znamenja zodiaka boste doživela presenečenje?

  Tedenski horoskop napoveduje, da boste doživeli presenečenje rojeni v znamenju ovna, dvojčkov in vodnarja.

  Preberite tudi KAJ VAM PRINAŠA OBDOBJE SONCA V DVOJČKIH? in KAJ VAM PRINAŠA OBDOBJE MARSA V LEVU?

  Horoskop oven

  Oven


  20. Mar - 20. Apr

  Če se nahajate v ljubezenski vezi, pričakujte zadovoljstvo, ki bo trajalo še dolgo, vendar če ga boste znali na pravi način negovati. Na zdravstvenem področju se varujte težav povezanih z grlom in glasilkami. Uživajte, čeprav se vam bodo določene zadeve nekoliko zalomile. Od petka naprej prihaja do pozitivnejših premikov, posebno v odnosih z nekom, ki bo dokazal, da vas ni pozabil. Počasi se bo vse izboljšalo, čeprav bi morali ostati na preži in stvari v domačem okolju opazovati povsem nepristransko.
  Horoskop bik

  Bik


  21. Apr – 20. maj

  V začetku tedna pričakujte pestro dogajanje. Nakazano je, da se vam bodo odprle nove poti in s tem možnosti za spremembe. Sveža energija vas čaka v prijateljstvu, znali si boste vzeti čas zase, prav tako lahko rešujete svoje uganke na življenjska vprašanja. Preveč vas bo v petek kljub luni v levu skrbelo zaradi manjših težavic, tako na poslovnem področju kot v zasebnem življenju. Poskusite uživati v majhnih stvareh, ki vam bodo pričarale nasmeh na ustnice. Obeta se vam dokaj sproščen zaključek tedna.
  Horoskop dvojčka

  Dvojčka


  21. Maj – 21. jun

  Ne boste se mogli upreti ljubezenski strasti, čustva bodo z energijo Venere v raku še vedno prisotna v tolikšni meri, kot si želite. Srčno osebo boste zavili v odejo romantike. Ne bo se vam upirala, saj vedno poskrbite, da je čudovito in tudi tokrat vam bo uspelo pričarati nenavadno vzdušje. Na poslovnem področju se vas počasi loteva nekaj lenobe, ki jo bo potrebno prebroditi in se zakopati v delo, ter doseči dobre rezultate. Nekdo budno bdi nad vami, vendar naj vas to ne prestraši, saj bodo opažanja pozitivna.
  Horoskop rak

  Rak


  22. Jun – 21. jul

  Razmišljanje bo v prvih dneh tedna povezano z osebo, ki ji v zadnjem času ne zaupate najbolj. Začeli boste iskati razloge za in proti in pri tem se vam bodo določene zadeve zdele čudne. Jeza, ki jo gojite, se bo v petek, ko bo luna v levu začela umikati vstran od vas. Poneslo vas bo v prijetne situacije, ki jih še dolgo ne boste pozabili. Delo vam ne bo najbolj dišalo, saj vas bo sonce ves čas vabilo v naravo ali na pijačo s prijatelji. Le nedelja bo zaznamovana z manjšimi strahovi, posebej če se z nekom ne morete dogovoriti.
  Horoskop lev

  Lev


  22. jul – 22. avg

  Zaradi vpliva Sonca v dvojčkih boste napolnjeni s pozitivno energijo. Puščice bodo švigale visoko v nebo, kar bodo opazili tudi pripadniki nasprotnega spola. Spoznali boste, da morate naprej in da bo to čas raziskovanja. Notranje se na področju dela umirite in na premišljen način delajte korake prihodnosti. Seveda ostanite zvesti optimizmu, vendarle ne za vsako ceno. Nekoliko bolj se poglobite v svet duhovnosti. V ljubezni bodo le nežna čustva božala dušo.
  Horoskop devica

  Devica


  23. Avg – 22. Sep

  Z energijo Sonca v znamenju dvojčkov boste spogledljivi in igrivi. Če ste pripravljeni in sestavljeni, se vam obeta veliko prijetnih srečanj. Na poslovnem področju se vam bodo zadeve odpirale spontano, k temu pa bo pripomoglo tudi več odločnosti, ki vas bo obiskala v pravem času na pravem mestu in vas rešila pred zoprnimi situacijami. Čez vikend bo najbolj pomembna ljubezen. Počutili se boste ljubljeno, kar vas bo pomirilo, saj ste bili v zadnjem času na tem področju deležni več dvomov. Veselo vzdušje bo prevladovalo tudi v domačem okolju.
  Horoskop tehtnica

  Tehtnica


  23. Sep – 22. okt

  Povejte bolj odločno in brez nihanj, ki vas običajno spremljajo kaj hočete in za tem stojte, saj vam sledijo dobri rezultati. V ljubezenskih odnosih nekoliko potrpite in izkoristite čas, da se pripravite na ustrezen dogovor. V drugi polovici tedna se boste mnogi spraševali, ali ste na pravi poti. Previdni bodite, saj vas bodo večkrat prisilili v nepremišljeno akcijo, ki bi se pa lahko slabo končala. Področje zdravja bo nespremenjeno, kar vas bo pomirilo, kljub temu pa boste notranje malce nemirni.
  Horoskop škorpijon

  Škorpijon


  23. Okt – 22. nov

  Na delovnem mestu prihaja čas treznih rezultatov in soočenja z bolj zahtevnimi delovnimi nalogami. Prve dni tedna je pričakovati določen nemir, ki se ga boste težko znebili. Kasneje se bodo stvari umirile in v vsaki stvari boste poiskali ustvarjalno energijo. Največ dinamike vas prav gotovo čaka na področju doma. Zdelo se bo, da morate na vsak način čez vikend zavihati rokave. Pomembno je, da poskrbite za dovolj spanca ter da se ne vdate stresnim momentom.
  Horoskop strelec

  Strelec


  22. Nov – 20. dec

  V teden se boste z energijo lune v raku podali utrujeni ali brez prave energije. Ne izpostavljajte se, dokler ne boste ugotovili, kaj se dogaja, posebno ko boste prejeli in prebrali nekaj, kar vam ni jasno. V petek, ko bo luna v levu boste bolj usmerjeni vase, tuhtali boste, kaj je potrebno še narediti, da bi bili bolj zaželeni in spoštovani. Ne bo vam vseeno, kaj si ljudje mislijo o vas, zato boste spontano prebujali posebno energijo, ki vam bo prinesla tisto, kar ste v preteklosti dajali.
  Horoskop kozorog

  Kozorog


  21. Dec – 19. jan

  Naj vas ne skrbi, saj boste v pomembni situaciji pustili odličen vtis, ostane pa še nekaj nedorečenega, povezanega s financami, kar vas bo malce vznemirjalo. Postavite sredi tedna temelj v odnosu, ki vas muči in vedite, da je rešitev še vedno v vaših rokah. V partnerskih odnosih konec tedna popustite in se odkrito pogovorite o tem, kaj se dogaja med vama. Direkten pogovor je temelj vsakega odnosa, zato ne odlašajte predolgo. Drug drugemu moramo povedati svoja občutja in razmišljanja, ter se uskladiti.
  Horoskop vodnar

  Vodnar


  20. Jan – 18. Feb

  V teden se boste z energijo Sonca v znamenju dvojčkov podali družabni, zgovorni in optimistični. Več romantične izpolnjenosti boste deležni tisti, ki ste trenutno na začetku razmerja. Uživali boste srečo in končno dosegli duševni mir, po katerem hrepenite že nekaj časa. Zadovoljni boste sami s sabo, kar vam obljublja boljše rezultate in bolj umirjene korake, ki jim bodo drugi lahko sledili. V nedeljo se boste v domačem krogu soočali z napornimi nalogami, ki pa jih boste rešili brez večjih težav.
  Horoskop ribi

  Ribi


  19. Feb - 20. mar

  Čustven nesporazum vam je vzel kar nekaj energije in čutili boste, da nimate prave motivacije za delo. Napetosti v odnosih bodo proti v sredo dosegle svoj vrhunec, a boste kmalu zopet v svojem ritmu. Tisti, ki ste v resni vezi se boste počutili nekoliko bolje, saj boste gradili na medsebojnem zaupanju. V nedeljo, bo zaradi lune v devici vse okoli vas postalo čudno tiho, zato nenadoma ne boste več vedeli, ali je vse še tako, kot bi moralo biti.  Saj veste, če ste sejali dobro, lahko pričakujete dobro.

  Preberite tudi KAJ VAM PRINAŠA NEŽNA VENERA V RAKU?