KAJ VAM PRINAŠA OBDOBJE MARSA V LEVU?

Kaj lahko glede na svoje astro znamenje pričakujete od obdobja Marsa v levu?
Kaj lahko glede na svoje astro znamenje pričakujete od obdobja Marsa v levu?

Kaj lahko glede na svoje astro znamenje pričakujete od obdobja Marsa v levu?

Predviden čas branja 5 minut

Mars 20. maja zaključuje svojo z nežnostjo obarvano pot v znamenju raka in prehaja v znamenje pogumnega leva, kjer se bo nahajal do 9. julija. Mars je planet motivacije in akcije, medtem ko se premika skozi znamenje izražanja in uživanja, vas spodbuja, da iščete užitek v vsem, kar počnete. Lev je znamenje prevzemanja odgovornosti, ki sledi svojemu srcu in prevzame aktivno vlogo pri vsem, zato sedaj nikakor ne boste mogli sedeti in gledati, kako gre vse skupaj mimo. Želeli boste igrati pomembno vlogo, biti aktivni in izražati svoja čustva na najbolj barvite načine. Prepričani boste, da življenje brez uživanja sploh ni življenje.

Mars vas bo spodbujal, da ne samo prepoznate pozitivne trenutke, ampak da si dejansko vzamete čas za več sreče, navdušenja in igre.

Mars v levu je tudi čas, v katerem je pomembno, da sledite svojemu srcu ter pustite svoj pečat. Ne boste se obremenjevali z ničemer, kar je dolgočasno, strast je tisto, kar vas bo spravilo v akcijo. Delovali boste velikodušno, prav tako boste nagnjeni h kreativnemu tveganju. Nekaterim izmed vas lahko vpliv prinese priložnosti za osebno rast in nove začetke. Za druge lahko prinese izzive, s katerimi se je treba soočiti. Lažje kot v preteklem obdobju boste uveljavili svojo avtoriteto in pustili svoj pečat. Vendar je pomembno vedeti, da z njegovo energijo v negativnem smislu prihaja tudi povečan potencial za impulzivnost, agresijo in tekmovalnost.

Kaj lahko glede na svoje astro znamenje pričakujete od obdobja Marsa v levu?

Kako bo Mars v levu vplival na posamezna znamenja zodiaka?

 • Ovni, obdobje vas vabi, da se lotite novih projektov in raziskuje nove perspektive. To je odličen čas, da prebudite svojo ustvarjalno plat, ter da se osredotočite na odpravljanje vseh ovir na svoji poti.
 • Biki, vodstvene sposobnosti se bodo močno okrepile, zato naj vas ne bo strah tvegati ali sprejemati drznih odločitev. Poskrbite, da boste to obdobje v celoti izkoristili za trajen napredek.
 • Dvojčki, obdobje Marsa v levu vas bo opogumilo, da se osredotočite na prebujanje svoje notranje moči. Odločnost in pogum se bosta povečala, zato skušajte biti samozavestni, ko boste nizali korake za doseganje svojih ciljev.
 • Raki, začnite postavljati načrte in cilje, ki vam bodo v prihodnjem obdobju pomagali do uspeha. Prihaja val energije, ki vam bo pomagal pri reševanju vseh težav, s katerimi se neposredno soočate.
 • Levi, prekipevali boste od ambicij, zato je zdaj pravi čas, da si postavite visoke cilje in začnete projekte, ki so se v preteklem obdobju zdeli neuresničljivi. Če boste iskreni do sebe in drugih, lahko zgradite močne povezave.
 • Device, z vplivom Marsa lahko pričakujete veliko motivacije. Zelo boste strastni do tega, kar počnete, kar vam bo omogočilo, da boste izstopali iz množice in končno zablesteli na svojem področju.
 • Tehtnice, vzemite si čas, da prevzamete pobudo, premaknete meje in raziščete nove ideje, ki bi lahko vodile do uspeha. Stopite iz svojega območja udobja, tako da tvegate ali se lotite novih stvari.
 • Škorpijoni, izkoristite obdobje za osredotočanje na jasnost misli, dovolite si razmišljati globoko. Postali boste bolj samozavestni, zato izrazite svoje mnenje, da pritegnete pozornost ljudi okoli sebe.
 • Strelci, prihaja priložnost za osebno rast, saj vas bo energija Marsa spodbujala, da se zazrete vase in odkrijete, kaj vas najbolj motivira. Želeli boste narediti spremembe, da bi postali boljša različica sebe.
 • Kozorogi, sedaj lahko izboljšajte svoj življenjski slog z redno vadbo ali uživanjem bolj zdrave hrane. Ne oklevajte, ko je treba spregovoriti. Zdaj je čas, da izstopite iz množice in dovolite, da se vas sliši.
 • Vodnarji, poskrbite, da ne boste prestrogi do sebe, če se stvari ne bodo odvijale po načrtih. Sprejmite napake, analizirajte in potegnite iz vsega skupaj poučno izkušnjo.
 • Ribice, ne bojte se sprememb, saj lahko preko njih pričakujete napredek. Ne pozabite, da je neuspeh le še en korak k uspehu. Povečuje se kreativnost, ki jo boste spretno znali pretvoriti v materialno korist.
Kaj lahko glede na svoje astro znamenje pričakujete od obdobja Marsa v levu?

V obdobju Marsa v levu se boste odzivali radodarno, zelo pomembno vam bo, da se pokažete. Okrepile se bodo vodstvene sposobnosti, ljubezen do življenja in moč volje. Potrebe in želje bodo na prvem mestu, zato glede tega, kar si želite ne boste pripravljeni sklepati kompromisov. Pomembno se bo izogniti pretirani drami in ljubosumju. Prihaja priložnost, da prebudite polje igrivosti in se izrazite brez zadržkov in strahu pred sodbo drugih.

Pripravljeno za Elle.si