Tedenski Lunin horoskop od 22. do 28. maja

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 22. do 28. maja
Tedenski lunin horoskop za obdobje od 22. do 28. maja

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 22. do 28. maja

Predviden čas branja 4 minute

V ponedeljek se bo luna nahajala v znamenju raka. Preveč boste obremenjeni s stvarmi, ki se rešujejo izredno počasi in vas poleg vsega še vznemirjajo, da bi ujeli kakšno prijetno priložnost. Težko se boste odločali, saj boste imeli občutek, da je vse skupaj težje in bolj kompleksno. Potrebno se bo pogovoriti, saj boste v nasprotnem primeru deležni notranjega nezadovoljstva. Čustva bodo razprostrta, na vrata lahko potrka tudi preteklost, ki pa vas ne bo ravno razveselila. Dan, poln čustev in poglobljenega dojemanja.

V torek se bo luna nahajala v znamenju raka, zato vas bo življenje opozorilo na določene točke, še posebej na čustvenem področju.

Počutje bo nihajoče, vendar kljub temu dokaj stabilno. Bolj pozorne bodite ženske na ginekološko področje, kjer se lahko pojavijo kakšne nevšečnosti. Najboljše se boste počutili v znanem in domačem okolju, potrebovali pa boste več pozornosti kot običajno. Lahko se vam zgodi, da boste tiste, ki niso nič krivi krivili za svoje nezadovoljstvo. Težko in neradi boste zaupali drugim, tudi če bodo njihovi nasveti koristni za vas. Pojavijo se lahko težave z nespečnostjo, zato se izognite vsemu, kar lahko obremeni vaše srce in krvni obtok.

V sredo dopoldne bo luna še v raku, nato ob 16.34 uri prehaja v leva.

Hvaležni boste za vsako pomoč ali nasvet, tudi sami se boste odzivali sočutno, nič vam ne bo težko narediti. Na ljubezenskem področju boste pripravljeni na aktivno nadaljevanje in napredek v odnosu. Družinski odnosi bodo polni veselja. Čas je ugoden tudi za poslovne podvige, veliko uslugo pa si boste naredili, če boste direktni in iskreni, saj vas takšen način vodi v prave rešitve. Končno bo vse skupaj lepše, bolj spontano, tudi obremenitve se počasi umikajo vstran. Zaznavali boste, da vas pogum podpira na vaši poti.

V četrtek se bo luna nahajala v znamenju leva, zato pričakujte optimističen dan.

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 22. do 28. maja

Z rdečo barvo lahko zablestite v vsem svojem sijaju in dosežete kar si boste zadali. Če že nekaj časa razmišljate o obisku drogerije, je sedaj pravi čas, saj bo vaš občutek, kaj potrebujete pravi. Zablestite, da boste izžarevali moč, dostojanstvo in pozitivno energijo. Nikar preveč ne iščite odgovorov tam kjer jih ni, raje stopite korak naprej. Energija v družinskem krogu bo topla in ustvarjalna. Razveselili se boste tudi  komplimentov povezanih z videzom.

V petek bo luna v levu, zato se boste o vsem, kar vam bo prekrižalo pot samozavestno odločali. Modne kombinacije bodo drzne, krasili jih bodo detajli, s katerimi boste poudarili eleganco. Hrana bo nekaj nujnega, vendar ne na hitro, uživali boste v pripravljanju zakompliciranih jedi, na pojedino boste z veseljem tudi koga povabili. Hrepeneli boste po prestižnih nakupih ter pohvali. Vitalnost, ki je boste deležni bo preprečila utrujenost, pozitivna energija pa bo zasenčila težave.

V soboto luna prehaja v devico, nastopi tudi Prvi krajec.

Iskali boste kotiček zase, vendar se boste tudi tam težko popolnoma sprostili. Povečalo se bo zanimanje za zdravo prehrano, zato vas bodo mikale vsebine, povezane s to tematiko. Izbira modnih kombinacij bo bolj toga in hladna. Siva in rjava barva vas bosta zaščitili pred negativnimi vplivi. Izognite se frizerju, saj vas lahko popelje v nezadovoljstvo. Spremljal vas bo občutek krivde, če boste karkoli zamudili ali izpustili.

V nedeljo se bo luna nahajala v devici, zato se boste počutili, kot da ste pristali na realnih tleh.

Misli bodo osredotočene, ljubezen pa ne bo nosila najlepše podobe, pojavijo se lahko tudi sarkastične pripombe. Še posebej se boste posvetili negi las in obraza, uporabite kakšne naravne sestavine, telo vam bo hvaležno. Pazite, da se izognete težki in mastni hrani, saj boste z njo le po nepotrebnem obremenjevali svoj želodec. S čistimi energijami boste posegali po nežnih odtenkih in beli barvi, ki se bo odlično ujela s srebrom. Prebirali in brskali boste literaturo, povezano z zdravjem.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi KLARINA TAŠČA SE VTIKA V IZBIRO POKLICNE POTI VNUKINJE in KAKO POMAGATI OTROKU, KI DOŽIVJA SLABO OBDOBJE?