Dnevni horoskop za torek 23. aprila 2024

Dnevni horoskop za torek 23. aprila 2024
Dnevni horoskop za torek 23. aprila 2024

Dnevni horoskop za danes, torek 23. aprila 2024

Predviden čas branja: 5 minut

Dnevni horoskop za torek 23. aprila 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, Svetovni dan knjige. Preverite vse v kar dvomite in se čim prej znebite občutkov sumničavosti. Zaupati vase in v druge bo ključna lekcija, ki bo marsikoga malce vznemirila.

Horoskop nasvet za današnji dan: Stvari se bodo začele premikati vendar ne po naključju, temveč med drugimi tudi zato, ker ste se vi tako odločili.

Horoskop
Luna preide v znamenje Škorpijona

Škorpijon, osmo znamenje zodiaka označuje življenjski čas, ki predstavlja zrelost, skratka čas velikih sprememb in novega rojstva, pozne jeseni. Po temperamentu je flegmatično, sicer pa skrivnostno, tiho, osredotočeno, vztrajno, uporniško, strastno in plodno znamenje. Škorpijon prikazuje zmožnost ustvarjanja duše.

Strupeno želo znamenja ni samo neizprosno orožje, temveč tudi orodje, ki omogoča sungirati realnost, da se lahko pomakne globlje v srce skrivnosti. Čas velikih sprememb, globine, smrti in zaglobljenih skrivnosti. Škorpijon ubija, da ne bi umrl, in umre, da bi se lahko ponovno pobral in zaživel, smrt starega in rojstvo novega človeka. Predstavlja področje destrukcij in raznih napetosti, znamenje je predvsem strastno, odlikujeta ga močna volja in prodornost. Posreduje priložnost, da lahko transformira energijo.

Ko Luna prehaja v škorpijona, postanemo v medsebojnih odnosih bolj nezaupljivi. Vzkipljivi in maščevalni, saj svoje strasti težje obvladujemo, kar lahko privede do manjših duševnih kriz. Vaša erotična moč bo v dneh z luno v škorpijonu potreba, da bi prodrli v bistvo stvari, sprejemali boste samo svoje lastne zakonitosti in težko se boste soočali z avtoriteto. Prihaja močna volja ter veliko bolj razčiščen odnos do življenja. Notranje boste nemirni, izrazito individualno usmerjeni in napadi tesnobnosti v teh dneh niso izključeni.

Ljubi vse, zaupaj redkim, ne škodi nikomur.

William Shakespeare

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Sergej Sergejevič Prokofjev, ruski skladatelj, pianist
  • Ivo Lola Ribar, hrvaški publicist, politik
  • Ive Šubic, slovenski slikar
  • Roy Kelton Orbison, ameriški pevec, glasbenik
  • Michael Moore, ameriški filmski režiser, pisatelj

Na današnji dan je bil odkrit podatomski delec kvarka vrh. Belgija, Danska, Islandija, Italija, Kanada, Luksemburg, Nizozemska, Norveška, Portugalska, Španija, Velika Britanija, Francija in ZDA so ustanovile Severnoatlantsko zvezo – Nato. Rodil se je James Buchanan, ameriški predsednik in Peter Dajnko, slovenski pisatelj, slovničar. Umrl je Ciril Škerjanec, slovenski violončelist in Anton Cerar – Anton Danilo, slovenski dramatik, gledališki režiser, igralec.

Katera znamenja zodiaka boste zaradi pretiranega strmenja k cilju spregledala bistvo?

V današnjem dnevu boste morda spregledali bistvo rojeni v vodnih znamenjih.

Kako se boste danes odzivali na kritiko in pripombe?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste kritiko in pripombe znali sprejeti.

Preberite tudi: KAKO SE OSEBNOST RAZVIJA SKOZI ŽIVLJENJE? IN TEDENSKI HOROSKOP OD 22. DO 28. APRILA 2024

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pustite dopoldne, ko bo luna še v znamenju tehtnice vse obveznosti, ki vas obremenjujejo in se posvetite izključno sebi ter svojim željam in potrebam. Zvečer bo vse bolj napeto.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nikar se ne ozirajte na opazke nekoga, ki po eni strani želi biti v vaši družbi, po drugi strani pa se bo trudil na vsak način poiskati vse možne napake. Zavedajte se, da verjetno ne misli resno.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

S pogumom, ki ga prinaša luna, ki popoldne prehaja v znamenje škorpijona, se boste znašli tudi v težavnih situacijah. Spremljal vas bo občutek, da je končno nastopil vaš čas.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zbrano in učinkovito se boste dopoldne, ko se bo luna še nahajala v tehtnici lotili zadeve, ki ste jo po nepotrebnem prelagali. Prišli boste do spoznanja, da sploh ni bilo tako zelo težko.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Privoščite si več prostega časa, da vas utrujenost, ki jo že nekaj dni čutite zaradi napornih obveznosti, ne popelje v nezadovoljstvo. Prav tako bo zelo pomembno, kako ravnate z denarjem.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Vse kar vas bo obdajalo in doletelo boste dojemali zelo resno, nad čimer bodo navdušeni še posebej sodelavci in nadrejeni. Odločajte se brez ostalih motečih dejavnikov.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zaradi napetih reakcij, ki se bodo vrstile, pričakujte na področju dela in denarja nekaj manjših sprememb. Pazite le, da ne boste prezahtevni do tistih sodelavcev, ki so vam naklonjeni.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Skladno sodelovanje bo prineslo rezultate, še posebej pri tistih, ki imate občutek, da se težave ves čas lepijo na vas. Ponudila se vam bo priložnost, da se dogovorite za nekaj pomembnega.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zelo disciplinirani boste na finančnem področju, saj si ne boste dovolili, da bi se znašli zaradi neplačanih računov v kakšni kaotični situaciji. Pozitivno razmišljanje bo ključ do dobrega počutja.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pojasnite v krogu, kjer je vse zakomplicirano svoje mnenje, ter nikar ne odlašajte z resnico, saj bi lahko zamudili možnosti za napredek. Na področju zdravja bodite bolj disciplinirani.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Dobri stiki s prijatelji bodo omogočili pozitiven razplet zadev, ki so za vas zelo pomembne. Prijetno srečanje vas bo zvečer, ko se bo luna nahajala v škorpijonu napolnilo s pozitivno energijo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vse, kar se bo dogajalo, boste sprejemali z navdušenjem, zavedali se boste, da si napredek zaslužite. Pričakujete nekaj odgovorov, lažje si boste povrnili samozavest in poiskali smisel.

Vas zanima: IZKORISTITE OBDOBJE BIKA V NAJBOLJŠI SMERI IN KO SE SREČATA DVE OSEBI, ROJENI V ZNAMENJU BIKA…