Dnevni horoskop za torek 21. novembra 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za torek 21. novembra 2023

Dnevni horoskop za danes, torek 21. novembra 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za torek 21. novembra 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Zbrane misli, povezane s čustvi in vsem kar se vam je v zadnjem času zgodilo bodo tiste, ki vas bodo vodile naprej. Lažje kot običajno se boste soočili s sabo in tistimi, ki so v vaši bližini.

Horoskop nasvet za današnji dan: Prisluhnite tistim željam, ki vam že dlje časa švigajo po mislih, pa do sedaj niso naletele na možnost za uresničitev.

Horoskop
Luna je v znamenju Rib

Luna je v znamenju Rib

Dnevi z luno v ribah simbolizirajo psihizem, tisti mračni notranji svet v katerem se komunicira z višjimi vodniki. Primanjkovalo bo stanovitnosti, povečana bo vaša sprejemljivost za vtise. Občutili boste odtujenost od realnega pogleda, vaše notranje doživljanje pa bo zelo bogato. Potreba po združitvi vas lahko prisili v žrtvovanje svoje lastne osebnosti. Težko boste v teh dneh ohranili določeno enotnost, saj boste ves čas nihali med danimi možnostmi ter podlegali vplivom.

Težavam in zapletom se boste v tem času raje umaknili. Na trenutke boste obstali v svojem svetu domišljije in notranjih vizij. Svoj obstoj boste opravičevali s koristnostjo, ali pa se boste znašli v svetu prividov. Bližina vode vas bo prebudila.

Ugodno za počitek, mirne oblike razvedrila, bivanje ob vodi, poslušanje glasbe, meditiranje in iskanje sprave. V komunikaciji boste bolj zadržani ter zmedeni, kar je lahko posledica manjvrednostnih kompleksov. Pojavila se bo odvisnost od spremenljivih razpoloženj, ljubezen pa bo bolj čustvene kot čutne narave.

Rojeni v znamenju Škorpijona in dogodki na današnji dan:

  • Milka Planinc, jugoslovanska političarka
  • Marjan Rožanc, slovenski pisatelj
  • Björk Guðmundsdóttir, islandska pevka
  • Aljoša Deferri, slovenski klarinetist
  • Anita Kralj, slovenska pevka

Na današnji dan je Slovenija dobila 9. vlado. Z daytonskim sporazumom se konča vojna v BIH. Prvič so predvajali prvi slovenski celovečerni film Na svoji zemlji. Na jugoslovanski socialdemokratski konferenci v Ljubljani sprejeta tivolska resolucija. Thomas Alva Edison predstavi fonograf. Brata Montgolfier prvič poletita z balonom na topel zrak. Rodil se je René Magritte, belgijski slikar in Veza Canetti, avstrijska pisateljica in prevajalka. Umrl je Franc Jožef, avstrijski cesar in Zofka Kveder, slovenska pisateljica.

Največja nevarnost v času turbulentnih sprememb ni turbulenca, temveč odločanje z včerajšnjo logiko.

Peter Drucker
Na kakšen način se boste lotevali pomembnih opravkov?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste umirjeni in natančni.

Katera znamenja zodiaka se boste danes najboljše počutila?

V današnjem dnevu se boste najboljše počutili rojeni v vodnih znamenjih. 

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z energijo lune v ribah se vam bodo pojavljali dvomi na vseh področjih. Veliko energije bo potrebne, da se jih znebite in zadihate tako kot si želite. Ves čas boste strmeli k pogovorom s prijatelji.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vračale se vam bodo zadeve iz preteklosti. Lahko se vam zgodi, da srečate nekoga, ki vam je včasih veliko pomenil. Vajina zgodba še ni končana, vendar bi bilo dobro, da najprej razmislite.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Vaša energija in um bosta usmerjena v odkrivanje novih obzorij ali novih ciljev. Nič vas ne bo moglo ustaviti pred napredkom. Končno boste vedeli, kaj ste potrebovali, da prebudite nasmeh.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Z denarjem boste zaradi občutka, da nekaj morate imeti preveč razsipni. Zategnite pas, saj lahko zaradi nepremišljenih dejanj v povezavi s financami nastopijo težave.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

S potrpežljivostjo, ki jo prebuja luna v ribah boste dokončali nalogo, ki vam bo prinesla veliko psihično olajšanje. Ne zanašajte se preveč na svoje trdne argumente, raje pazljivo prisluhnite.Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nekdo v službenem okolju bo spretno izpodbijal nekaj v kar ste prepričani, tako da se vam lahko zgodi, da navsezadnje še sami ne boste več vedeli, kaj je tisto, kar bi morali storiti.Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Največ zanimivega se bo dogajalo v delovnem krogu ter na področju financ. Zaželeli si boste še boljših rezultatov in tokrat vas nič ne bo zaustavilo pred tem, da bi se borili do konca.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Skrbi, povezane s preteklo situacijo se vas bodo zaradi lune v znamenju rib nekoliko bolj dotaknile kot običajno. Čeprav vam gre trenutno dobro, boste iskali več finančne varnosti za bližnjo prihodnost.Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Radi bi se izkazali z nečim, kar je skorajda nemogoče, vendar vam počasi zmanjkuje tako časa, kot tudi energije. Čustva, ki vas že nekaj časa preganjajo, bodo tokrat še bolj razposajena.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Če se že nekaj časa sprašujete, kaj bi lahko spremenili, je sedaj pravi čas da se usmerite v konkretne rešitve, vsekakor pa se bo v smeri uspeha potrebno tudi malce odrekati.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Situacija, ki vam ne bo najbolj všeč, vas bo pripeljala do tega, da naredite kakšen korak naprej in se soočite z nekom, ki vas v mislih neprestano spremlja ter posledično tudi vznemirja.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Kljub umirjeni energiji, ki jo prebuja luna v vašem znamenju, se boste znašli v naglici, morda boste celo pozabili, kaj ste že naredili in česa še ne. Na področju čustev boste neučakani.

Vas zanima: OBVLADATE OSVAJANJE IN ZAPELJEVANJE? ali KAJ JE TISTO, ČESA ZEMELJSKA ZNAMENJA NE MARATE