Tedenski Lunin horoskop od 20. do 26. novembra

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 20. do 26. novembra
Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 20. do 26. novembra

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 20. do 26. novembra

Predviden čas branja 4 minute

V ponedeljek zjutraj se bo luna nahajala v vodnarju, ob 15.29 prehaja v znamenje rib. Nastopil bo tudi Prvi krajec. Če boste sledili svojim željam, se bodo na široko odprle vaše oči, zaznali boste tudi razne prednosti, ki jih lahko izkoristite v svoj prid. Uporabite visoko intelektualno energijo za načrtovanje strategij na vseh področjih svojega življenja. Prisluhnite svojim instinktom, slutnjam in sanjam. Postali boste bolj topli in skrbni ter izjemno radodarni.

V torek se bo luna nahajala v znamenju rib.

Z njeno energijo ne boste zaljubljeni samo v privlačno osebo, ampak tudi v svet, v naravo in v tiste drobne malenkosti, ki vam lahko polepšajo dan. Ljubiti nekoga, bo pomenilo sprejeti vse kar počne, kar izžareva in tudi tisto, kar vam včasih ni všeč. Opazili boste, da ste bolj nežni, tudi tisti, ki običajno ne slovite po tem. Všeč vam bo, da se lahko prilagodite razpoloženju drugih, pri čemer pazite, da se ne izgubite. Naučite se umetnosti samozaščite, da vas ne bo premetavalo sem ter tja.

V sredo skozi dan bo luna v ribah, ob 18.19 uri prehaja v znamenje ovna.

Prepričani, da ljudje nosijo maske, boste hrepeneli po tem da jih snamejo. Prav tako bo težje postaviti osebne meje, zato lahko traja dlje časa, da premagate bolečine in razočaranja. Morda boste čakali, da drugi naredijo prvo potezo, pomembno pa je, da se izognete vsem, ki se utapljajo v slabi volji. Iskreno naravnano srce vas lahko pripelje do tega, da se potrudite za tiste v stiski. Delovali boste kot premišljeni poslušalec z izjemno sposobnostjo empatije, vendar le do večera, ko prihaja aktivna energija.

V četrtek se bo luna nahajala v ovnu, zato lahko povečate svojo moč, in prebudite neodvisnega duha. Spoznali boste, da imamo vsi edinstvene darove, lastnosti in talente, tokrat jih boste znali prebuditi. Dan je priložnost, da se osebnostno razvijete in spoznate kakšno novo smer. Najbolje, kar lahko storite zdaj, je, da ukrepate. Namesto da se nepripravljeni vržete v nove projekte, velike impulzivne nakupe ali premike v karieri, ki zahtevajo konkretno spremembo najprej vse skupaj preverite.

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 20. do 26. novembra

V petek skozi dan boste optimistični in polni energije, saj se bo luna nahajala v ovnu.

Zvečer ob 21.28 prehaja v znamenje bika. Odkrili boste bolj učinkovite strategije za doseganje svojih ciljev v prihodnosti. Vpliv bo spodbudil več ognjevite, impulzivne in tekmovalne energije, zato se lahko otresete težkih čustev in podarite prednost spontanim in zabavnim vibracijam. Osredotočeni boste bolj nase, želeli boste zadovoljiti svojo potrebo po sreči.

V soboto se bo luna nahajala v biku.

Pomembno bo,  da začutite iskrico navdiha in se z njo poženete naprej. Več časa kot si boste vzeli, več omejitev in težav, ki so vas zavirale lahko spregledate. Namesto da se soočate z drugimi, poskusite ubrati bolj ubogljiv pristop do odnosov ena na ena. Tako boste zagotovili, da se boste izognili prepirom o zadevah, ki za vas niso pomembne. Poskrbite, da se ne boste ukvarjali z dramami drugih in pozabili  na področja svojega življenja, ki od vas zahtevajo pozornost.

V nedeljo bo luna v biku, zato se bo prebudila naravna sposobnost živeti v sedanjosti in priznati lepoto preprostosti. Usmerite svojo razkošno notranjo boginjo ljubezni in se prepustite skrbi zase, osredotočeni na užitek. Razveselili se boste čutnosti, zato se uglasite s tem, kar razveseljuje vaše telo in dušo. Biti prisoten in se soočati vam lahko pomaga ozdraviti preteklost in se spopasti z elementi, ki so zunaj vašega nadzora.

Preberite tudi OBVLADATE OSVAJANJE IN ZAPELJEVANJE? in OBLIKE V KATERIH SE IZRAŽA JEZA