Dnevni horoskop za torek 20. junija 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za torek 20. junija 2023

Dnevni horoskop za danes, torek 20. junija 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za torek 20. junija 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, svetovni dan beguncev. Naredite danes korak! Dokler se ne boste odločili soočiti se s sabo, se boste, vrteli v zaključenem začaranem krogu brez izhoda.

Horoskop nasvet za današnji dan: Z resnično vero vase dvignite ozaveščenost o svojih talentih in svojem resničnem življenju znotraj sebe.

horoskop
Luna je v zanamenju Raka

Luna je v zanamenju Raka

Danes se lahko prepustite sanjarjenju in predvsem počitku. Poskrbite za harmonično vzdušje, polepšajte si dom, saj boste imeli odličen občutek za dekoracijo. Zapirali se boste v svoj svet in podoživljali trenutke, povezane s preteklostjo. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. Popijte zeliščni čaj, da se notranje umirite.

Hujšanje vam bo danes šlo dobro od rok. Najbolj primerno hujšanje s telesno aktivnostjo.

Zamikalo vas bo okusno kosilo ali večerja, odlična izbira bodo morske ribe v kombinaciji z zelenjavo. Telo potrebuje dovolj zdrave hrane, odvečne količine pa lahko uspešno potrošite z aktivnim športom. Danes bosta kraljevali pri izbiri oblačil lila in zelena barva, ki vam prinašata svežino in iskrenost. Pri izbiri modnih dodatkov boste sledili načelu manj je več. Nikar se ne obdajte s črno barvo. Obraz bo hrepenel po negi, zato si doma pripravite kakšno masko z medom.

Danes praznuje Nicole Kidman: Astro profil

Soncem v znamenju Dvojčkov je prijetna, simpatična in svobodnega duha, včasih celo preveč, tako da njenega tempa in odločitev marsikdo ne razume. Luna v znamenju Strelca, kar nakazuje, da je oseba, ki se z globinami in pretiranimi čustvi ne obremenjuje, ampak samozavestno sledi svojim sanjam, dokler jih ne doseže, kljub temu, da se mora zaradi tega marsičemu odreči.

Venera v Levu ji podarja ego, ki je lahko za mnoge moške uničujoč. Težko se znajde v podrejenih položajih in ko nekaj ni tako, kot si je zamislila, je sposobna narediti dramo, ne glede na posledice.

BOGASTVO, KI GA DOSEŽEM, PRIHAJA IZ NARAVE, IZVIRA MOJEGA NAVDIHA.

Claude Monet

KATERO OSEBO IZBRATI ZA POTOVANJE GLEDE NA HOROSKOP?

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Jacques Offenbach, francoski skladatelj
  • Marija Žagar, slovenska učiteljica in knjižničarka
  • Chet Atkins, ameriški country kitarist
  • Lionel Richie, ameriški glasbenik, pevec
  • Darko Miličić, srbski košarkar

Na današnji dan je bila ustanovljena organizacija Wikimedia Foundation Inc. Odkrit asteroid Eureka. Vzpostavljen rdeči telefon med ZDA in Sovjetsko zvezo. S sprejetjem ustanovne listine v kongresu ZDA je bila ustanovljena Cia. Ladja Savannah pripluje v Liverpool in tako postane prvi parnik, ki prepluje Atlantik. Rodil se je Joseph Martin Kraus, nemško-švedski skladatelj in Errol Leslie Thompson Flynn, avstralski filmski igralec. Rodil se je tudi ameriški igralec John Goodman. Umrl je Radoslav Žargi, slovenski zdravnik infektolog in Marjan Kozina, slovenski skladatelj.

Kašno počutje lahko pričakujete danes?

Dnevni horoskop napoveduje, da se bo danes odvijal pravi boj na čustvenem področju, poudarjena bo občutljivost.

Katera znamenja zodiaka boste danes malce neprilagodljiva na področju čustev?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste danes na področju čustev neprilagodljivi rojeni v znamenju bika, dvojčka in rib.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKO LUNINO NAPOVED

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ne boste stremeli k temu, da bi ustvarjali nove zgodbe, želeli boste nadaljevati v svoji zgodbi, bolj povezani in navdušeni nad vsem prijetnim. Prebujali boste spomine na dobre čase.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Potrebovali bodo pomoč ter podporo, kar vam ne bo enostavno, saj se lahko poruši urnik. Izogibanje temam v zvezi s premoženjem in financami vas lahko reši pred napačnim korakom.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zaustavite se, razmislite, šele nato se prepustite energiji lune v raku, da vas postavi na tisto mesto, po katerem hrepenite že nekaj časa. Na vrsto bodo prišle tudi ljubezenske vibracije.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Čeprav je vaša želja pustiti dober vtis, se na raznih dogodkih v krogu službe nikar preveč ne izpostavljajte. Pri dogovorih se potrudite, bodite bolj jasni in ohranite pravo mero.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Podzavestno se bo zaradi lune v raku nakopičilo nekaj strahu, čeprav povsem neupravičeno. Morda boste bolj zadržani kot sicer, toda vse lahko rešite, če si boste začrtali bolj osredotočeno pot.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nepotrpežljivi boste, ker komaj čakate na nekaj novega, še zlasti na odgovor, ki bi vam lahko odprl nova vrata. V ljubezni bo več miru, tudi zato, ker se boste sposobni pogovoriti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nepričakovane situacije na poslovnem in finančnem področju bodo krive, da ne boste uspeli uresničiti svojih želja, po katerih intenzivno hrepenite že nekaj časa. Zazrite se bolj vase.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Vsem oviram, ki se bodo vrstile zaradi občutljive energije lune v raku boste kos. Nekaj nezadovoljstva boste zaznali le v ljubezenskih odnosih, kjer ste v zadnjem času obtičali na eni točki, ne da bi poskrbeli zase.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Poslovno in finančno področje bo zaradi kompleksnih nalog zahtevalo veliko vašega truda. V odnosih boste postregli z diplomacijo in s prijaznostjo, ki jo bodo začutili tudi sodelavci.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pričakujte zaradi energije lune v raku nekaj napetosti s tistimi, ki so drugačni od vas. Umirjen harmoničen pristop vas lahko reši pred raznimi konflikti in sarkastičnimi opazkami.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Čim prej bi si morali priznati, da niste sposobni ostati nepristranski z osebo, ki vam je všeč. Izkoristite ugoden val nežnosti, ki ga prinaša vpliv lune v raku. Pomembno je, da ostanete pristni.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Na področju dela in denarja boste zaradi povečanega obsega obveznosti delovali nedostopno, prav tako v zasebnih odnosih ne boste dovolili nasprotovanja vašim zahtevam.

Vas zanima: POLETNI HOROSKOP: ASTRO VODNIK POMEMBNIH PRELOMNIC ali UČINKOVITE SPRETNOSTI KOMUNIKACIJE