KATERO OSEBO IZBRATI ZA POTOVANJE GLEDE NA HOROSKOP?

S katerim astrološkim znamenjem bo vaše potovanje najbolj zabavno?
Unsplash.com

S katerim astrološkim znamenjem bo vaše potovanje najbolj zabavno?

Predviden čas branja 5 minut

Pred vrati je poletje, čas, ko si običajno privoščimo kakšno potovanje ali izlet. Spremenljiva znamenja dvojčka, device, strelci in ribe ste že po naravi bolj nagnjeni k potovanjem in avanturam. Kardinalna znamenja oven, rak, tehtnica in kozorog običajno prevzamete pobudo, naredite načrt in vodite potovanje. Fiksna znamenja bik, lev, škorpijon in vodnar pa znate poiskati najboljše možnosti za odličen oddih. Vsako potovanje je bolj zabavno v družbi, zato preverite, s katerim znamenjem se boste imele najboljše, če se boste odpravile na potovanje ali izlet.

OVNICA

Najboljši par za odštekano in nepozabno potovanje sta strelec in strelka, ki sta dovolj pogumna da sledita norim in nenavadnim idejam ovnice. Zagotovljena je spontanost, ki vodi v odkrivanje neraziskanih kotičkov brez dogovorov. V tej kombinaciji se ovnica ne rabi bati, da bi bilo potovanje preveč rutinsko ali dolgočasno.

BIKICA

Bikica bi morala, če želi nepozabno potovanje združiti se z levom ali levinjo, ki obožujeta razkošje in uživata v luksuznem okolju. Zanimiv pristop, obarvan s predanostjo in vztrajnostjo prinaša kot rezultat potovanje, obarvano z različnimi aktivnostmi in ravno pravo mero sproščenosti. Sledenje notranjemu instinktu lahko poglobi raziskovanje.

DVOJČICA

Ker dvojčice obožujete potovanja brez pretiranega načrtovanja, je najboljša izbira potovanje z ovnom ali ovnico, ki sta dovolj neodvisna, prav tako obožujeta nenavadna presenečenja. Radovednost dvojčice spodbudi ovna, da predlaga še nekaj drugačnega. Skupaj lahko uživata pri ustvarjanju improviziranih načrtov, ter delita navdušenje, povezano s potovanjem.

S katerim astrološkim znamenjem bo vaše potovanje najbolj zabavno?

RAKICA

Rakica rada potuje tja, kjer se lahko duhovno poveže, zato je najboljša izbira ribica, ki je njen odličen sopotnik. Čeprav se njuno potovanje odvija pod močnim vplivom čustev je običajno mirno. Potovanje, na katerem sledi odkrivanje raznih dimenzij, ki se skrivajo pod običajnim površjem je idealna izbira. Ribica je edina, ki bo razumela, da želi rakica na potovanju nekaj časa zase.

LEVINJA

Pozitivno naravnana in spontana levinja želi z novimi izkušnjami obarvano potovanje, zato sta najboljša izbira vodnar ali vodnarka. To je par, ki nima ovir in ne pozna nobenih meja, zato je potovanje največkrat usmerjeno v neznano. Dogovarjata se lahko sproti, kar ju ne moti, saj želita odkriti tudi nekaj neznanega ter nekaj posebnega.

DEVICA

Devica želi, da je potovanje skrbno načrtovano, prav tako rada pred potovanjem preveri vse faktorje, zato je vse skupaj lažje, če z njo potujeta kozorog ali kozoroginja, ki znata prav tako kot ona vse skupaj odlično organizirati. Ker sovražita zamujanje in nepredvidljivo dogajanje, jima je najbolj všeč, če je potovanje točno takšno, kot sta ga načrtovala.

S katerim astrološkim znamenjem bo vaše potovanje najbolj zabavno?

TEHTNICA

Za tehtnico je potovanje oddih, na katerem ne sme manjkati kančka spontanosti in potešene radovednosti, zato sta najboljša družba dvojček ali dvojčica.  Tehtnica si v družbi pogumnega in ponosnega dvojčka ali dvojčice, ki nimata meja na potovanju dovoli več kot v vsakodnevnem življenju. Zanjo bo to izkušnja, o kateri bo še dolgo razmišljala in govorila, zaveda se tudi da ni dovolj pogumna da bi vse to doživela sama.

ŠKORPIJONKA

Škorpijonke običajno poiščete destinacije, ki so praktične za žep, a vam nudijo bogato izkušnjo. S sabo potrebujete radovedne in intuitivne prijatelje, zato sta odlična izbira rak in rakica. Potovanje v soju vodne energije bo zagotovo navdihujoče ter hkrati zelo poučno, polno raznih zanimivih lekcij, takšno, da bo obema zagotovo še dolgo ostalo v spominu.

STRELKA

Strelka hrepeni po potovanjih, večkrat ji je vseeno s kom potuje, samo da zadovolji svojo željo. V kolikor bi želela, da je potovanje posebno in še bolj zanimivo bi morala izbrati škorpijona ali škorpijonko. Strelkina spontana narava in škorpijonova želja po raziskovanju globin se združita v neverjetno energijo, ki tekom potovanja obema zelo godi.

S katerim astrološkim znamenjem bo vaše potovanje najbolj zabavno?

KOZOROGINJA

Tvoja potovanja so običajno usmerjena tja, kjer lahko spoznaš novo kulturo in razširiš svoj um. Vse to ti bo na potovanju omogočeno z devico, ki z veseljem sledi predlogom in si na potovanju, namesto da bi se ves čas samo zabavala rada ogleda tudi kakšno znamenitost. Osredotočenost in želja po tem, da vidita čim več vaju vodi v zanimive potovalne izkušnje.

VODNARKA

Vodnarka bi morala potovati s tehtnico, s katero je lahko potovanje obarvano z intelektualnimi energijami ter željo po višjih vibracijah. Skupaj se lahko podata v številne aktivnosti, tehtnica bo z veseljem sledila in potrdila dobro izbiro domiselne vodnarke, s katero na potovanjih nikoli ni dolgčas. Želja po popolni sprostitvi bo s tehtnico zagotovljena.

RIBICA

Ribice se na potovanjih odlično ujamete z bikom in bikico, ki vas vodita in usmerjate tja, kamor si same morda ne bi upale potovati. Prizemljenost in stabilnost bika nudi ribici na potovanjih varnost, ki je zanjo zelo pomembna. Čeprav njuno potovanje morda ne bo najbolj odštekane narave, bo pa zagotovo vsebovalo raziskovanje neodkritih mest.

Pripravljeno za Cosmopolitan.si