Dnevni horoskop za torek 2. januarja 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za torek 2. januarja 2024

Dnevni horoskop za danes, torek 2. januarja 2024

Predviden čas branja: 6 minut

Dnevni horoskop za torek 2. januarja 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, Srečno novo leto! Ugotovite kje tiči kamen spotike in skušajte razrešiti kar je v vaši moči.

Horoskop nasvet za današnji dan: Poskrbite za to, da vam bodo prisluhnili, še posebej tisti, ki so pomembni.

Horoskop
Luna je v znamenju Device

Luna je v znamenju Device

Med čiščenje, ki bo na prvem mestu, spadata tudi čistoča telesa ter skrb za zdravje in osebno higieno. Iskali boste kotiček zase, vendar se boste tudi tam težko popolnoma prepustili. Vedno bolj vas bo začela zanimati zdrava prehrana, zato se boste poglobili v prebiranje člankov in literature na to tematiko. Več kot odličen dan za pričetek diete. Poiščite kakšen nov, zdrav recept, ki vas bo navdušil, vendar izberite bolj enostavnega, saj vaše kuharske sposobnosti ne bodo ravno na vrhuncu.

Da se boste boljše počutili, oblecite nevpadljiva oblačila, saj se z raznimi vzorci in močnimi barvami ne boste želeli izpostavljati.

Uredite in pospravite si garderobno omaro, preglejte zanimive kombinacije, nato odvrzite, česar ne potrebujete več. Barve, ki bodo odlično vplivale na počutje so rjava, olivno zelena in oranžna, s katero se boste prebudili tudi najbolj umirjeni. Siva in rjava barva vas bosta zaščitili pred negativnimi vplivi. Poskrbite za svoje telo in videz, naredite si masko za obraz, oblogo za lase, saj boste potrebovali kakšen lepotni ritual, da se notranje sprostite od analitičnih in kritičnih energij.

Danes praznuje Kate Bosworth: Astro profil

Njeno Sonce se je nahajalo v 9. hiši Kozoroga, kar nakazuje, da je trdna in odlično organizirana oseba, ki v življenju doseže, kar si zada, tudi če se ji pojavljajo ovire. S svojo samozavestno držo je pravi magnet za moške, vendar zna postaviti tudi meje ter od njih veliko zahtevati. Luna v znamenju Leva v 5. hiši ji podarja energičnost in iznajdljivost v vsaki situaciji. Je prodorna ženska, ki za sabo vedno dvigne veliko prahu in pusti dober pečat.

Ascendent v znamenju Ovna jo usmerja v vplivne in pomembne službe. Denar ji je zelo pomemben in do njega lahko v življenju pride. Sposobna je prodreti globoko, vendar pri tem nikoli nima slabe vesti. Je večen optimist, ki se znajde v vsaki situaciji. Venera v Vodnarju ji daje kreativnost in občutek za lepoto.

Pogum je najpomembnejša človeška lastnost, saj je podlaga za vse druge vrline.

Winston Churchil

Rojeni v znamenju Kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Isaac Asimov, ameriški pisatelj, biokemik ruskega rodu
  • Nanni Galli, italijanski avtomobilistični dirkač
  • Christy Turlington, ameriška manekenka
  • Althea Rae Duhinio Janairo – Tia Carrere, ameriška filmska igralka
  • Cuba Gooding Jr., ameriški filmski igralec

Na današnji dan Sovjetska zveza izstreli prvo plovilo proti Luni. Legendarni britanski kitarist Eric Clapton je postal predstojnik viteškega reda. Rodila se je Sveta Terezija Deteta Jezusa francoska svetnica in cerkvena učiteljica in Albert Levičnik, slovenski pravnik. Umrl je Boris Fakin – Igor Torkar, slovenski pisatelj, pesnik in Primož Lorenz, slovenski pianist, pedagog.

Kaj boste danes z veseljem počeli?

Dnevni horoskop napoveduje, da se boste z veseljem usmerili v pospravljanje.

Katera znamenja zodiaka boste najbolj kritična?

Najbolj kritični boste ovni, raki in strelci.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali MESEČNI HOROSKOP JANUAR 2024

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Že nekaj časa ste popolnoma raztreseni. Najbrž preprosto potrebujete več počitka, ne prenesete pritiskov, ki se odvijajo v vaši bližini in vas vznemirjajo iz trenutka v trenutek.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zamujate in potem ponavljate napake, na katere so vas že opozorili. Ne delajte doma ničesar le zato, da je opravljeno. Bodite natančnejši, saj vas nekdo ves čas budno spremlja.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Sprva boste komunikativni in iznajdljivi, potem se vse postopoma spreminja, zavladala bo drugačna energija in spet se boste vznemirjali in razburjali zaradi nepomembnih malenkosti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Prebudilo se bo novo pomembno spoznanje, zaradi tega boste zelo zadovoljni in umirjeni. S pomočjo razuma, ki ga poudarja luna v devici se boste osvobodili večjega problema ali situacije.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Skozi dan boste pripravljeni na pogajanja in kompromise, kar bo prijetno otoplilo ozračje. Majhne neprijetnosti naj vam ne pokvarijo prijetnih misli, ki bodo povezane s čustvi.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Zopet se boste veliko ukvarjali s preteklostjo. Predvsem negativne misli si boste težko izbili iz glave, zato se vam lahko zgodi, da vas bo nekdo opozoril, da ga ne poslušate pozorno.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Prevzela vas bo lenoba, ki vam bo vzela vso energijo in vas popeljala v nekoliko pesimistično stanje. Čim več se pogovarjajte in skušajte razvozlati pomembno bistvo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pazite, da si ne boste dovolili preveč sproščenosti, saj bi jo lahko določeni posamezniki zaradi lune v devici narobe razumeli. Vstopate v prijetno obdobje, ki vam bo omogočilo razbremenitve.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Panika, ki jo čutite že nekaj časa, se bo začela umikati. Delovali boste z dvignjeno glavo in veliko mero upanja na boljši jutri. Ljubezensko področje bo obarvano z iskrenostjo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zdelo se vam bo, da ves čas nekdo nekaj zahteva od vas in tokrat boste imeli popolnoma prav. Premislite o hišnem ljubljenčku, ki bi v vaše življenje prinesel več ljubezni.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ob prijetnem pogovoru se boste spomnili vseh lepih trenutkov, vendar pazite, da ne boste preveč naivni glede osebe, ki do vas ni najbolj iskrena. Doma bodo stvari potekale brez večjih posebnosti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Bodite zbrani, da ne bo prisotnih brezveznih napak. V sebi boste čutili glas, ki vas bo usmerjal in vam pomagal na poti napredka. Pričakujte sproščen, ter s strastjo obarvan večer.

Vas zanima: TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG ali KAJ PRINAŠA OBDOBJE SONCA V KOZOROGU?