KAJ PRINAŠA OBDOBJE SONCA V KOZOROGU?

Kaj lahko pričakujemo od obdobja kozoroga?
Kaj lahko pričakujemo od obdobja kozoroga?

Kaj lahko pričakujemo od obdobja kozoroga?

Predviden čas branja 4 minute

Sonce 22. decembra ob 3.27 uri prehaja v znamenje zemeljskega kozoroga. Energija kozoroga se ukvarja z oprijemljivimi vidiki življenja, prav tako poudarja dejanja, osredotočena na dejanske dosežke. Prihaja občutek, ki vam bo omogočil, da izkoristite vse, kar je na voljo, pa naj bo to denar, izobraževanje ali priložnost za zabavo. Zimsko potovanje bo učenje lekcij o potrpežljivosti in vzdržljivosti. Začeli boste razumeti, kaj pomeni izpolnjevati obveznosti. Čeprav je marsikdo prepričan, da je energija kozoroga hladna in zadržana, prav tako prinaša čudovit smisel za humor, ki bo prisoten tudi v najbolj neugodnih situacijah.

Želeli boste doseči določen standard ter urediti vse kar je povezano z delom in finančnim stanjem. Spremljale vas bodo jasne predstave o tem, kaj pričakujete od sebe in drugih. Energija, ki je povezana s tradicijo in počitkom vas lahko malce upočasni, kar bo ugodno vplivalo na fizično telo

Kaj lahko pričakujemo od obdobja kozoroga?

Znotraj osredotočenosti na dosežke in oprijemljive rezultate se lahko skrivajo semena neuspeha in dvoma, prav tako je pot do vrha lahko otežena z napačnimi začetki in omejitvami. Vendar ne skrbite, saj bo marljivost tista, ki vam bo omogočila, da ob težavah ali ovirah ne odnehate, temveč vztrajate do konca. Če si boste sposobni dopovedati, da je dosežek proces, se bodo dvomi umaknili. Če sprejmete svojo potrebo po obvladovanju in prevzemanju odgovornosti, si lahko vzamete čas, ki je potreben, da stvari opravite pravilno, hkrati pa dovolite drugim ljudem, da izpolnijo svoje obveznosti na svoj način.

Druga dimenzija energije Sonca v kozorogu je duhovna modrost. Prisotna bo izrazita želja po raziskovanju duhovnih razsežnosti življenja na zelo praktičen način. Modrost boste dojemali zelo resno, zato se boste pripravljeni odkrito soočiti s svojimi napakami. Prihaja bolj resno obdobje, v katerem boste iskali novo upanje v času teme ter trdo delali za večje in boljše stvari.

Vpliv vas bo spodbujal, da si postavite nove cilje in naredite prve korake k njihovemu uresničevanju. Stvari lahko postanejo bolj zapletene, vendar tudi bolj smiselne, zato se ne ustrašite velikih načrtov, raje poskrbite, da se boste znali dobro organizirati. Spoštovanje telesa z vadbo in igro bo v tem obdobju bistvenega pomena. Če delo in ambicije postanejo prevelika obremenitev, bo pomembno vzeti si čas za počitek ter vadbo, v smeri da ohranite vzdržljivost in vitalnost.

Kaj lahko pričakujemo od obdobja kozoroga?

Razmišljanje se bo nanašalo na instinktivno modrost, skrivnosti in znanje, ki leži zakopano v globinah zavesti. Notranjo umirjenost boste dosegli z obvladovanjem materialnih virov. Čeprav vam bo življenje na pot postavilo nekaj ovir, lahko uspete s potrpežljivostjo in doslednostjo. Potovanje bo vključevalo dokazovanje ravni dosežkov, ki jih je mogoče doseči le z vztrajnostjo in temeljitim razumevanjem katere koli naloge. Izziv, s katerim se soočate v tem trenutku, lahko v obdobju kozoroga postane le še en korak na poti.

Na področju ljubezni se nagajiv pristop umika, prav tako ne bo zaslediti globine. Namesto velikih romantičnih potez boste izkazovali naklonjenost s premišljenimi gestami. Želeli boste vedeti pri čem ste in kaj lahko v prihodnosti od odnosa pričakujete. V nepremišljene avanture se tokrat ne boste podajali, prav tako ne boste več tako zelo radovedni, kot v preteklem obdobju.

Pripravljeno za Elle.si

Preberite tudi USTVARITE SI SVOJE ŽIVLJENJE, TAKŠNO KOT GA ŽELITE in MARS SE POSLAVLJA, LETU 2024 BO VLADALO SONCE