Dnevni horoskop za torek 18. junija 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za torek 18. junija 2024

Dnevni horoskop za danes, torek 18. junija 2024

Predviden čas branja: 6 minut

Dnevni horoskop za torek 18. junija 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, Dan očetov. Vaš čut za to, da se pomaknete naprej, bo stopil v ospredje, uporabili boste tudi več kreativnosti.

Horoskop nasvet za današnji dan: Od vas bodo zahtevali hitre odločitve, kar vas lahko notranje obremeni. Pozitivne misli bodo najboljša rešitev.

Horoskop
Luna je v znamenju Škorpijona

Zaradi povečane potrebe po spreminjanju, lahko zasledite uničevalno vedenje. Vaša sodba bo ostrejša, obarvana z močno intuicijo in prirojeno bistroumnostjo. V teh dneh boste hkrati močni in zadržani, vendar okretni v besedah in dejanjih, v kolikor vas bo kdo izzval. Čas je zelo neugoden za nova poznanstva, saj vas bo spremljalo nezaupanje, lahko pa se v teh dneh lotite reševanje starih vzorcev, pri čemer boste uspešni.

Prihaja ljubezenski spev na bojišču ali bojni krik na polju ljubezni, zato pričakujte na tem področju nepričakovano. Zaradi poudarjene čutnosti bo erotični element v razmerjih bolj intenzivno izražen. Pojavijo se lahko razne ljubosumne obsodbe in navali strasti. Nagibali se boste k nezaupanju, hkrati pa boste želeli gospodovati.

V tem obdobju se nabiranje dejanj, ki niso bila plačana vrnejo nazaj k posamezniku. Ugodno za prodajo, raziskovalno delo in finančne transakcije, izredno neugodno za nakupe, pa tudi za javne nastope in družabno življenje. Sedaj je ugoden čas za sprostitev s športnimi aktivnostmi, saj se boste le tako notranje umirili. Obiščite svetovalca ali terapevta ter se z njegovo pomočjo poglobite v svoje bistvo. Izognite se obisku zdravnika in zobozdravnika.

Njeno Sonce se je ob njenem rojstvu nahajalo v znamenju dvojčkov, kar nakazuje, da je hitra, spretna in razigrana oseba, odlikujejo jo izredne govorniške, trgovske, pa tudi vozniške spretnosti. Ima zelo razvit čut za estetiko, je zelo privlačnega zunanjega videza, a mnogokrat deluje raje v ozadju kot na odru.

Luna se je ob njenem rojstvu nahajala v 2. Hiši Tehtnice, kar nakazuje, da je umetniška duša, ljubi vso umetnost in dobro glasbo, umirjeno okolje in lepoto ter eleganco.

Ker je zelo spremenljive narave in je kot metulj, način sprostitve najde v glasbi, ki je njen naravni dar in ga vsekakor kaže razvijati. Ima tudi smisel za modo in skrbno izdelan stil. Brez težav sklepa prijateljstva, ampak včasih se mora naučiti reči ne in se postaviti zase. Je zelo šarmantna, prijetna in prijateljska oseba.

Čez življenje se lahko pritožujemo edinole, če od njega pričakujemo nemogoče.

Maksim Gorki

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Nela Eržišnik, hrvaška gledališka in filmska igralka
  • Paul McCartney, angleški glasbenik škotskega rodu
  • Fabio Capello, italijanski nogometaš in trener
  • Dizzy Reed, ameriški glasbenik
  • Janne Happonen, finski smučarski skakalec

Na današnji dan Amelia Earhart postane prva ženska, ki preleti Atlantski ocean. Sally Kristen Ride kot prva Američanka in tretja ženska s plovilom Challenger poleti v vesolje. V pogorju Eifel odprto dirkališče Nürburgring. V Ženevi je bila ustanovljena Mednarodna košarkarska zveza FIBA. Rodil se je Pavle Dešpalj, hrvaški skladatelj, dirigent in William Lassell, angleški astronom. Umrl je Gašper Tič, slovenski igralec in Franci Zagoričnik, slovenski pesnik. Umrl je tudi Maksim Gorki, ruski pisatelj.

Kaj je tisto, kar vas lahko danes vznemiri?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas lahko vznemirijo počasnost, površnost in zaletavost.

Katera znamenja zodiaka bodo danes najbolj skrbna in sočutna?

Najbolj skrbni in sočutni boste rojeni v znamenju bika, leva in vodnarja.

Preberite tudi: VENERA V RAKU: SEDAJ SE LAHKO BREZSKRBNO POGLOBITE in ASTRO PROFIL ZNANIH: ALEKSANDRA BALMAZOVIĆ

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Situacije, ki bodo zahtevne vas bodo privlačile, saj boste tekmovalno usmerjeni in pripravljeni ne glede na vse vztrajati do končne točke. Zanimalo vas bo tudi, kako izboljšati finance.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Luna v škorpijonu bo prebujala strasti na vsakem koraku ter vas vodila k tistim stvarem, ki ste jih v zadnjih dneh morda spregledali. Lažje vam bo, če si boste dovolili spontanost.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nekaj, kar vam veliko pomeni ne bo ravno veselo, vendar pa se lahko z energijo lune v škorpijonu kljub temu soočite. Na koncu boste prišli do spoznanja, da ste osebnostno zelo zreli.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Sodelavci bodo v ključnem trenutku nepopustljivi, sami pa ne boste našli rešitve, zato se vam obeta nekaj notranjih napetosti. Na čustvenem področju se ponavlja zgodba, ki nima prave osnove.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V ljubezni je napočil trenutek, da poskrbite, da bodo nejasna vprašaja dobila ustrezne odgovore. Zaživel bo načrt, ki vam lahko v dolgoročnem smislu pomaga izboljšati stanje na računu.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Odločitev, ki jo boste sprejeli, vam bo pomagala razrešiti nekaj pomembnega, a ne zanašajte se samo nanjo, saj bo v smislu zaključka potrebno razširiti obzorja in se odpreti novemu znanju.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Z energijo lune v škorpijonu boste na področju dela neodločni, saj se neprestano prebuja občutek, da niste na tisti poti, ki si jo želite. Pomanjkanje psihičnega ravnovesja vodi v utrujenost.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ni dovolj da znate poskrbeti le za pomembne opravke, potrebno se bo posvetiti tudi vsakodnevnim malenkostim. Ker se bo veliko dogajalo, boste v notranjosti bolj nemirni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Določenih dejstev nočete povedati po pravici, saj vas je v notranjosti strah posledic. Občutili boste veliko nakopičene energije, ki pa je ne boste sposobni sprostiti tako, kot vam ustreza.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zaradi vpliva lune v znamenju škorpijona bo koncentracija, ko bo potrebno poiskati logično rešitev na vrhuncu. Ne zamudite enkratne priložnosti, da bi naredili nekaj kar vas mika.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zaradi razdražljivosti, ki jo bo prebudila luna v škorpijonu, boste vsak komentar, tudi če bo dobrohoten doživljali v negativni smeri. Vprašajte se, kaj vas v resnici muči in se soočite.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Na področju odnosov, kjer se nahajate v fazi razčiščevana, bo potrebno narediti še kakšen majhen korak. Zadeve, ki so do sedaj stale bodo počasi zrele za ugoden zaključek.

Vas zanima: KAJ VAM PRINAŠA OBDOBJE MERKURJA V ZNAMENJU RAKA? in PRIHODNOST JE LAHKO TUDI DRUGAČNA