ASTRO PROFIL ZNANIH: ALEKSANDRA BALMAZOVIĆ

Foto: Aleksandra Balmazović. Prirejeno po (c) Boris Jovanovic
Foto: Aleksandra Balmazović. Prirejeno po (c) Boris Jovanovic

Astro profil odlične igralke Aleksandre Balmazović (Skrito v raju)

Estimated reading time: 5 minut

Aleksandra ima Sonce v dvojčkih, zato težko živi brez izrazite komunikacije. Izraža se lahkotno, hitro se uči, vendar se pri podrobnostih nikoli ne ustavlja. Obožuje dobro družbo in potovanja, zelo dobro je sprejeta, saj je razigrana in ljubezniva. Ko si nekaj zaželi, je nič ne ustavi, vendar večkrat pozabi na kakšno podrobnost. Obožuje svobodo in občutek, da nikomur popolnoma ne pripada, saj je prepričana, da jo tam nekje modra čaka, kakšna boljša priložnost. Čeprav ima večkrat težave z zbranostjo in površnostjo, se vedno nekako znajde na svoj najboljši način. Otroška energija jo bo vedno spremljala, zato bo vedno videti mladostno in mlajše.

Sekstil med Soncem in Luno nakazuje, da ji ni vseeno za telo, ter da je skozi življenje zelo vitalna. Rada se izpostavi v javnosti, popularna in spoštovana je tudi v družbi. S starši ima zelo dober odnos, saj jo spremljata uravnoteženost in nevsiljivost. Umetnosti pripisuje velik pomen. Z iskrenostjo je energična, odločna, hrabra in polna samozaupanja. Zelo dobro se zaveda cilja, ki ga želi doseči. Je zelo močna oseba z dobro lastnostjo, da se vedno pobere po težavah in ovirah.

Vedno je prepričana o sebi ter v svoj prav, markantna in izredno sposobna. Ima dober občutek za poštenost, ki je zanjo ključnega pomena. Dobra je tudi na področju organizacije. Zaradi živahnih misli in prodornosti so kreativni podvigi zanjo nov izziv, s katerim se rada pohvali. Je odlična igralka, ki umetnost igranja jemlje precej resno. Obožuje izzive, zato je življenje, ko se le ti pojavijo lepše in polnejše. Večkrat si želi pomagati s fizično lepoto in gracioznostjo.

S konjunkcijo med Luno in Marsom Aleksandra svoje srce nosi na dlani in zelo rada deli svoje občutke. Težko spusti močna čustva na plano, zaradi tega notranjega nemira jo lahko privede do čustvene izčrpanosti. Pristop je iskren, pošten in obarvan s številnimi ambicijami. Neizmerno trde volje in polna energije se znajde povsod.

Zelo je zvesta svojim idealom, trmasta, prepričana o svojem prav. Do uspeha običajno pride na lagodnejši način. Ljudem je všeč njen slog komuniciranja, saj besede in ideje neprekinjeno pritekajo iz njenih ust. Tolerantna, z izrednim občutkom za pravičnost zna z nogami trdo stati na tleh, obeta se ji uspeh in dobra izobrazba.

Zanima jo vse, iz dneva v dan se njene želje spreminjajo. Odlikuje jo izjemen um, ki je nenehno zaposlen z velikimi idejami, načrti in cilji za prihodnost. Velike težave se lahko pojavijo pri situacijah, ki zahtevajo, da jih je treba končati. Prepričana je, da je vsa modrost v daljavah, v novih izzivih in pustolovščinah vseh vrst. Vsako ukvarjanje s podrobnostmi jo dolgočasi, zato se mu z velikim veseljem izogne. Potrebuje intelektualen odnos, ki ji ponuja dovolj neodvisnosti in širine.

Sekstil med Venero in  Marsom ima velik vpliv na odnose, intenzivne strasti, ter vroč temperament lahko vplivajo na vsa področja življenja. Močna želja po ljubezni pomeni, da ljubezenski odnosi prevzamejo pomembno vlogo pri razporeditvi časa. Iskanje novega partnerja je enostavno, zaradi visoke stopnje seksualne privlačnosti in šarma. Zna pokazati in dokazati ljubezen, življenje diha s polnimi pljuči.

Brez strahu strmi naprej in je sposobna prevzeti vodilno pozicijo. Premore čast in smisel za odgovornost. Velika moč ji omogoča, da vedno ustvari, kar si zamisli. Rada ima odgovornost in težje naloge, ki jih obvladuje s polno paro. Želi presenečati, izstopati in biti prepoznavna, na drastičen način. Dela trdo, igra za zmago in se ne odreka preprosto. Pravzaprav življenje doživlja kot tekmovalni šport, igro ali predstavo. Poganja jo močna vera, ki ji daje smisel življenja.

Jupiter v biku nakazuje, da lahko Aleksandra svoj svet razširi s praktičnimi, oprijemljivimi stvarmi. Ker ve, kako se stvarem streže in ima rada lepe in dobre stvari ter užitke, zna iz vsega tega tudi imeti korist. Odlično se znajde v poslovnem svetu, še posebej ko je treba upravljati in kontrolirati, zato ji denar ne spolzi iz rok. Velika ljubezen do bogate ali sladke hrane.

Severni vozel v škorpijonu Aleksandro usmerja, da v življenju konča, kar začne. Popolnoma se lahko spremeni, če tako želi, še posebej, ko se odloči za uporabo višje ravni energije. Njene misli so prodorne, delovanje pa obarvano s strastjo in temperamentom. Kiron v biku nakazuje na zasledovanje visokih ciljev na področju dela in kariere. Vpliv poudarja, da Aleksandra potrebuje pozitivno preobrazbo osebnosti in gledanje na stvari v življenju z drugega zornega kota, kar lahko povzroči tudi večje zadovoljstvo pri delu.

Pripravljeno za Govori.se

Preberite tudi ASTRO PROFIL ZNANIH: IGRALKA MILA PERŠIN in ASTRO PROFIL ZNANIH: GAJA FILAČ