Dnevni horoskop za torek 17. januarja 2023

horoskop
Dnevni horoskop za torek 17. januarja 2023

Dnevni horoskop za danes, torek 17. januarja 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za torek 17. januarja 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. S filozofsko obarvanim pristopom se boste ustavili povsod, kjer vam bo kdo pripravljen prisluhniti.

Horoskop nasvet za današnji dan: Storite pozitiven korak, saj ni časa da bi le čakali. Ne dovolite, da bi se vse skupaj ustavilo le v vaših mislih.

horoskop
Luna preide v znamenje Strelca

Danes ob 18:33 uri Luna preide v znamenje Strelca

Ko je Luna še v znamenju Strelca, vpliv poudarja vaše področje ljubezni in čustev na strasten način. Noč bo obarvana s preroškimi in intenzivnimi sanjami, varujte pa se pretiranih naporov, ki vas lahko utrudijo. Čeprav boste polni strasti, se lahko v vas nakopičita obremenjenost in strah. Razum vam lahko zameglijo globoka čustva, ki iščejo zadovoljitve, pripravljeni boste raziskovati in si širiti erotična obzorja. V spalnici se bo zvečer dogajanje stopnjevalo v pozitivni in razigrani smeri. Če z nekom končujete odnos in to storite danes, se lahko vse skupaj odvije zelo dramatično.

Utrujenost bo tokrat zbežala mimo vas, zato bo dan tudi primeren za obisk fitnesa ali kakšne druge vadbe, saj boste s tem sprostili odvečno energijo.

Popoldan ko Luna preide v znamenje Strelca pa boste bolj površni in nedosledni. Pri zapravljanju denarja ne boste poznali zmernosti, zato lahko ob sproščenem nakupovanju presežete vaše finančne sposobnosti. Zamere se bodo umaknile vstran in z veseljem boste poklepetali tudi o svojih čustvih, vendar bolj na površinski ravni. Izogibali se boste kuhanju in gospodinjskim opravilom, namesto tega se boste raje odpravili v družbo ali v kakšno restavracijo s pridihom tujine.

Rojeni v znamenju Kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Alphonse Gabriel »Al« Capone, ameriški gangster
  • Muhammad Ali, ameriški boksar
  • Jim Carrey, kanadski filmski igralec, komik
  • Michelle Obama, žena ameriškega državnika Baracka Obame
  • DJ Tiësto (Tijs Verwest), nizozemski DJ/producent

Na današnji dan je bil plebiscit za večjo avtonomijo Grenlandije znotraj Danske. Rodil se je Benjamin Franklin, ameriški fizik, pisatelj, državnik in Pedro Calderón de la Barca, španski dramatik. Prav tako se je rodil član skupine The Rolling Stones, Mick Taylor in ameriški pevec Kid Rock. Umrl je Clyde William Tombaugh, ameriški astronom in France Križanič, slovenski matematik.

Človek, ki ni nikoli naredil napake, ni poskusil še ničesar novega.

Albert Einstein
Katera astro znamenja lahko danes pričakujete bolj prijetno situacijo na ljubezenskem področju?

Dnevni horoskop napoveduje, da lahko prijetne situacije na področju ljubezni pričakujete rojeni v zemeljskih znamenjih.

Katera znamenja zodiaka se boste danes najboljše počutila?

V današnjem dnevu se boste najboljše počutili rojeni v vodnih znamenjih. 

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali LUNIN TEDENSKI VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Skozi dopoldan, ko bo luna še v škorpijonu bodo v ospredju predvsem čustva, razum pa boste potisnili v ozadje. Izredno dobro organizirani se boste z lahkoto soočali z ostalimi obveznostmi.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V odnosu, ki je na točki vrelišča bi morali pokazati, da ste pametnejši, zato se prilagodite in prenehajte vse skupaj jemati tako zelo osebno. Posvetite se raje čustvom.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Na področju kariere skušajte uporabiti več potrpežljivosti, čeprav se še vedno ne strinjate z vsemi izjavami in izbirami odgovori. Utrujeni boste, saj se vam ves čas kopičijo obremenilne situacije.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekomu boste odgovorili le iz vljudnosti, saj nimate moči, da bi se poglabljali v nepomembne zadeve. Pokazali boste, da so vam všeč tisti, ki predlagajo kaj spontanega ter razigranega.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ko boste razmišljali o večjih spremembah v domačem okolju, upoštevajte tudi mnenja ostalih, saj bi vam lahko v nasprotnem primeru nekdo zameril. Ne prepuščajte se nervozi in pikrim pripombam.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Izogibajte se hitrim odločitvam, saj vas lahko popeljejo v napačno smer. Pustite vsaki stvari, da se spontano odvije ter dozori v smeri, ki vas lahko popelje k temu, da uredite finance.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ne morete več prenašati zakoreninjenih vzorcev, dogodkov in obrazov, zato se boste proti večeru, ko luna prehaja v strelca odločili vse skupaj spremeniti ali obrniti v bolj optimistično smer.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V kolikor boste razočarani, se podajte v samoto, saj boste le tako zaznali realno sliko, ki vas bo presenetila v pozitivni smeri. Privlačnost bo še večja kot običajno, zato se predajte.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Razmišljate o konkretnih spremembah, ki bi bile sicer nujno potrebne, vendar nimate prave energije, da bi naredili večji korak. Najbolj vam bo všeč večer, ki ga bo še polepšala luna v vašem znamenju.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Tokrat bo najbolj pomembna ljubezen, ki jo boste negovali ter vse skupaj razumeli v popolnoma pravi smeri, kar vam prinaša odgovore na nejasna vprašanja, povezana s preteklostjo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne zapirajte se vase, saj vas samota ne bo razbremenila. Družba prijateljev bo več kot dobrodošla, saj se boste lahko posvetovali o težavicah, ki vas bremenijo. Dober humor vas bo rešil.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Umirite se in si dovolite čutiti vse kar se vam dogaja, saj vam manjka časa, v katerem bi se lahko posvetli izključno sebi. Ni pravi čas, da bi se preveč poglabljali v razčiščevanja.

Vas zanima: HOROSKOP: BOSTE IMELI V 2023 PODREJENO ALI NADREJENO VLOGO? ali BOLJE JE BITI SREČEN KOT IMETI PRAV