Dnevni horoskop za sredo 8. junija 2022

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 8. junija 2022

Dnevni horoskop za danes, sredo 8. junija 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za sredo 8. junija 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Danes je svetovni dan oceanov in dan Primoža Trubarja. Na miselnem področju boste v ospredju, ko pa bo prišel čas za konkretna dejanja, ostanite v ozadju, saj ne boste dovolj dobro podkovani. Nepremišljenost vam lahko pokvaril dan.

Horoskop nasvet za današnji dan: Godili vam bodo komplimenti, še bolj pa boste zadovoljni, če boste končno prejeli kakšen odgovor na svoje vprašanje.

dnevni horoskop
Luna preide v znamenje Tehtnice

Danes ob 17:22 uri Luna preide v znamenje Tehtnice

Med čiščenje, ki bo na prvem mestu, spadata tudi čistoča telesa ter skrb za zdravje in osebno higieno. Iskali boste kotiček zase, vendar se boste tudi tam težko popolnoma prepustili. Vedno bolj vas bo začela zanimati zdrava prehrana, zato se boste poglobili v prebiranje člankov in literature na to tematiko. Več kot odličen dan za pričetek diete. Poiščite kakšen nov, zdrav recept, ki vas bo navdušil, vendar izberite bolj enostavnega, saj vaše kuharske sposobnosti ne bodo ravno na vrhuncu. Uredite in pospravite si garderobno omaro, preglejte zanimive kombinacije, nato odvrzite, česar ne potrebujete več.

Ugajali vam bodo vsi barvni odtenki jeseni in zemlje, poskrbite za svoje telo in videz, naredite si masko za obraz, oblogo za lase, saj boste potrebovali kakšen lepotni ritual, da se notranje sprostite od analitičnih in kritičnih energij.

Popoldan ko Luna preide v znamenje Tehtnice pa vpliv prinaša soglasja, prijateljstva, ljubezen in vse lepo, v čemer lahko uživate. Ljubezen bo imela najlepšo podobo, zato čas izkoristite za zmenek. Ker bo vaš videz za vas zelo pomemben, se boste podali v nakupovanje in si privoščili nekaj resnično unikatnega. Želeli boste čim bolj poudariti svojo zunanjo lepoto. Oblecite pastelne ali temnomodre barve, kroji naj bodo bolj enostavni. Masaže za sprostitev mišic in uma bodo dosegle svoj učinek.

Danes praznuje Marijana Brecelj: Astro profil

S svojim inteligentnim pristopom, ki ga Marijani podarja Sonce v znamenju dvojčkov točno ve, kaj si želi. Je dober organizator, ki se rad giblje in potuje, prav tako obožuje literaturo. Tolerantna, optimistična in ljubezniva ima vse pogoje za uspeh. Spoštuje zakone in pravico, njene družabne ambicije so zelo visoke. Strmi po svežem vetru, spremembah in novih reformah. Ima močno osebnost in mnogo prijateljev. S svojo povečano inteligenco in prodornim razumom, ki ju omogoča Luna v znamenju tehtnice je sposobna biti dober mediator. Je umirjena in diplomatska govornica ali bralka.

Odlično se zna tudi izražati na področju umetnosti. Ker ne mara konfliktov, zapletov in glasnega govorjenja, se velikokrat v življenju enostavno prilagodi in se ne postavi zase, saj ji ni do prepiranja. Ker je nežna, poštena in umirjena, pričakuje to tudi od drugih, zato velikokrat pristane v razočaranju in nemočna. Označujejo jo sreča, priljubljenost in velikodušnost. Odlično se znajde s kuhalnico in ceni svoje udobje.

Branje je popotovanje skozi čas.

Carl Sagan

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Nace Simončič, slovenski gledališki igralec
  • Anton Čeh, slovensko-hrvaški dirigent in skladatelj
  • Bonnie Tyler, valižanska rockerska pevka, kitaristka
  • Ivo Sanader, hrvaški politik
  • Lindsay Davenport, ameriška teniška igralka

Že od leta 2010 je 8. junij, dan Primoža Trubarja. Spominski dan avtorja prve knjige v slovenskem jeziku in pobudnika oblikovanja zavesti o enotnosti slovenskega kulturnega, jezikovnega prostora. Na današnji dan v Sloveniji poteka Referendum o zakonu o varovanju arhivskega gradiva. Prehod Venere prek Sončeve ploskve. Rodil se je Danilo Bučar, slovenski skladatelj, dirigent in Aleš Bebler, slovenski diplomat. Rodila se je tudi ameriška pevka Bonnie Tyler in bobnar skupine Van Halen, Alex Van Halen. Umrl je Anton Melik, slovenski geograf in Miško Kranjec, slovenski pisatelj.

Kateri del dneva bo namenjen ugodnim energijam v ljubezni?

Dnevni horoskop napoveduje, da pozno popoldne prihajajo ugodne energije na področju ljubezni.

Katera znamenja zodiaka čaka najbolj uspešen dan?

Najbolj uspešen bo dan za rojene v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: Tedenski horoskop ali Tedenski Lunin horoskop

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V sebi boste dopoldan, ko bo luna še v devici začutili vztrajnost ter odlično motivacijo za delo. Na področju čustev boste imeli največ sreče tisti ovni, ki točno veste kaj si želite.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nahajate se v obdobju, ko se vam nizajo nepričakovane spremembe. K zadevi, ki ste se ji pred kratkim izmuznili, se boste vrnili samozavestno. Ne bodite trmasti, raje se prilagodite.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Rešitev bo tokrat enostavna, upoštevajte le vaš notranji občutek. Druga polovica dneva bo bolj sproščena, saj vam bo luna v tehtnici olajšala marsikatero težavo in privabila nasmeh na vaša usta.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Pred vami je simpatična energija, ki se bo najbolj dotikala področja ljubezni. Če ste v prejšnjih dneh pogrešali nežnosti, boste sedaj skoraj gotovo našli, kar že dlje časa pričakujete.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zelo boste spogledljivi in igrivi. Samski levi, sedaj imate možnost, da med vami in nekom preskoči iskrica ljubezni. Nikar ne bodite hladni in zadržani, raje se predajte.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Veliko boste delali, razmišljali ampak kljub temu ohranili trezno glavo, še posebej v prvi polovici dne, ko boste zaradi lune v vašem znamenju bolj previdni ter zelo analitično naravnani.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Strahovi, ki vas že dalj časa mučijo se bodo stopnjevali, težko boste ubežali slabšem počutju. Tudi na finančnem področju se boste nekoliko težje odločali kaj je prav in kaj ne.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V službi bo nekoliko napeto, saj vas bodo ves čas mikale druge, bolj zanimive zadeve. Težko se boste skoncentrirali, ampak bodo rezultati dela kljub temu znosni, zato se ne obremenjujte preveč.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Vse je povezano s tem kaj si želite, zato se boste v kočljivi situaciji žal morali rešiti sami. Zaradi vseh teh obremenitev vam lahko ponagaja tudi zdravje, ki ni najbolj stabilno.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Veliko boste razmišljali o prihodnosti. Kjerkoli se boste pojavili, boste postavili sebe na prvo mesto, kar bi lahko ogrozilo odnose s tistimi prijatelji, do katerih že nekaj časa čutite manjšo napetost.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Bolj boste komplicirali, težje vam bo. Za trenutek se boste nekoliko izgubili, še posebej na čustvenem področju, kjer ne boste vedeli, kaj je tisto, kar si želite, tudi samozavesti vam bo primanjkovalo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Počutje se postopoma izboljšuje, zato se boste spoprijatelji s prijetno energijo. Ukvarjali se boste z zanimivimi dejavnostmi in na trenutke preizkušali svoj tekmovalni duh.

Vas zanima: Mesečni horoskop JUNIJ 2022