Tedenski Lunin horoskop za obdobje 6.6.-12.6.22

Tedenski Lunin horoskop za obdobje 6.6.-12.6.22
Tedenski Lunin horoskop za obdobje 6.6.-12.6.22

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 6. do 12. junija 22

V ponedeljek se bo luna nahajala v znamenju device. Nikakor se ne boste znali odločiti, kakšna naj bi bila prava ljubezenska taktika, s katero bi se pomaknili kakšen korak naprej in si oddahnili od zadev, ki vas obremenjujejo. Zelo ugoden čas, da se znebite nepotrebnih drobnarij, ter vzorcev, ki vam več ne služijo v pravem smislu.

Znali se boste poglabljati, analizirati in zelo dobro organizirati vse kar bo potrebno.

V torek nastopi Prvi krajec, ki bo idealna odskočna deska na poti k spremembam in drugačnemu načinu delovanja. Ugoden čas za investicije, izpeljavo načrtov, organizacijo kakšnega dogodka, skratka za vse, kar bo resnične rezultate šele prineslo. To je čas pozitivnega razmišljanja in jasnega namena, ter rešenih zadev na področju čustev.

blank

V sredo ob 17.22 preide luna v tehtnico, kjer se bo nahajala tudi v četrtek in petek.

Njena prijetna vibracija poudarja ljubezen, pristnost in toplino. Veliko stvari, ki so vas bremenile, se bo umaknilo iz obzorja, v ospredje prihaja želja, da nekaj izboljšate, polepšate ali popravite. Na osebnem področju boste pomirjeni, osredotočeni in pripravljeni sprejemati sporazume ter drugačne pristope. Želje bodo skromne, vendar se boste zanje tokrat resnično pripravljeni boriti, seveda na umirjen način. Ukvarjali se boste s sabo in se bolj premišljeno in osredotočeno lotili dela in opravkov.

V petek pozno zvečer preide luna v škorpijona, kjer se bo nahajala tudi v soboto in nedeljo.

Prihaja nekaj napetosti ter občutljivosti, ki je ne boste razrešili z umikom v samoto, ampak z intenzivnim pogovorom. Ne bodite presenečeni, če boste na trenutke spremenljivega razpoloženja. V ljubezenskih odnosih ne boste zadržani, ampak zelo direktni in pripravljeni na deljenje strasti. Najboljše se boste počutili takrat, ko se bo skoraj vse vrtelo v takšni smeri, kot ste si jo zamislili. Močna energija se bo prepletala na vseh področjih. Odločitve bodo intenzivne, pomembno vam bo predvsem da vas opazijo. Komunikacija bo nosila v sebi nekaj zmešnjave, zato vas bo težko uloviti za besedo.

Pripravljeno za Sensa.si