TEDENSKI HOROSKOP OD 6. DO 12. JUNIJA 2022

Tedenski horoskop od 6. do 12. junija napoveduje dobre priložnosti
Tedenski horoskop od 6. do 12. junija napoveduje dobre priložnosti

Tedenski horoskop od 6. do 12. junija napoveduje dobre priložnosti

Predviden čas branja: 3 minutes

Ker ste se v zadnjem času s pomočjo Sonca v dvojčkih znebili določenih strahov in šibkosti, boste pripravljeni na nove prigode. Energija simpatičnega vpliva vas bo naredila budne in prodorne, le zaletavati se ne boste smeli. Skupna moč bo tista, ki prinaša dobre rezultate, zato se še posebej na poslovnem področju nikar preveč ne usmerjajte v individualizem, saj vas lahko takšen korak drago stane. Hrepeneli boste po tem, da si uredite življenje, misli in finance, vendar boste pri vsem skupaj še malce površni in neodločni, še posebej pripadniki zračnih znamenj, ki boste svoj cilj videli pred sabo, pa ga ne boste mogli na hitro doseči.

To vas naj ne razjezi, raje povečajte svojo potrpežljivost.

Merkur, ki se bo nahajal v znamenju bika prinaša resne in preudarne odločitve, tudi na področju financ, vendar se boste morali o vsem skupaj zelo dobro pozanimati, ter se dobro organizirati. Previdni bodite tudi v komunikaciji, saj se vam bo zdelo samoumevno, da prijatelju zaupate nekaj osebnega, kasneje pa se lahko izkaže, da ste se s tem le obremenili.

Tedenski horoskop od 6. do 12. junija napoveduje dobre priložnosti

Venera v znamenju bika vzpodbuja vašo pozitivno naravnanost in zadovoljstvo z odnosi, v katerih se nahajate.

O prekinitvah tokrat ne boste razmišljali, ampak boste poskušali na vse možne načine rešiti razmerje pred konflikti ali propadom, kar se lahko, če boste šli v skrajnosti slabo konča. Od rok vam bo šle vse kar je praktično, pri zahtevnih nalogah lahko popolnoma zamrznete, zato se jim raje izognite. Intenzivna čustva vas bodo popeljala v zgodbo, ki pa ne bo povsem jasna.

Katera astro znamenja boste imela v tednu pred vami največ sreče na področju ljubezni?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste imeli največ sreče v ljubezni rojeni v znamenju raka, leva in rib.

Katera astro znamenja boste imela v tednu pred vami največ sreče na področju kariere?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste imeli največ sreče na področju kariere rojeni v zemeljskih znamenjih.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Prvi dnevi tedna bodo kljub veliki količini dela, ki je na sporedu umirjeni in bolj zasanjani. Pomembna novica bo prekinila vaše sanjarjenje in vas usmerila v bolj zanimiva izhodišča. Za prekinitev odnosov tokrat ni najboljši čas, zato se poskusite zadržati, saj bi si v nasprotnem primeru povzročili nezadovoljstvo. V petek vam lahko na področju dela uspe speljati že dolgo načrtovane zadeve, saj boste polni energije in motivacije, ki vam bo še kako prišla prav. Poskusite z nekoliko drugačnim, bolj prijetnim pristopom.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Sami presodite, ali se splača imeti opravka z nekom, ki vas neprestano vznemirja. V bistvu boste na koncu vi tisti, ki boste utrpeli posledice, zato se raje diplomatsko obrnite v svojo smer. V tem tednu boste imeli možnost zaključevanja glede pomembne zadeve na delovnem področju. Nič ne bo pojasnjeno, dokler se boste držali v ozadju, zato čim prej z resnico na dan. Srečanje z osebo iz preteklosti bo manj napeto, kot ste pričakovali. Morda se boste komu zamerili, a ob koncu tedna boste prav gotovo prisluhnili svojemu notranjemu glasu in srčnim vibracijam.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Prvič po dolgem času se počutite povsem varni, ter mirni to se odraža tudi v zvišanju vaše odpornosti. Tako v ljubezni kot doma bo veliko več dogajanja in teden bo pustil v vašem srcu pozitiven pečat. Potrebujete družbo, vendar raje ostanite v krogu tistih, ki jih že dobro poznate. Na delovnem mestu bodite pozorni, saj vas čakajo nova poslovna sodelovanja. Z vztrajnostjo in natančnostjo boste rešili uganko in odkrili smisel nečesa. Nadaljujte počasi in previdno, tudi pri zadevah, kjer ste prepričani, da vam ne more spodleteti, zato previdno z besedami.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Več boste imeli v tem tednu od projektov, ki bodo zahtevali od vas veliko mero prilagajanja, enostavne rešitve vas ne bodo zadovoljile. Z denarjem boste imeli srečo, zato se boste z veseljem odpravili v nakupovanje. Zavedate se, da nimate kaj izgubiti, zato boste tvegali in že druga polovica tedna bo prinesla pozitivne rezultate. S komentarjem ob koncu tedna boste več kot zadovoljni in upravičeno ponosni nase. Prevzemite pobudo in naredite prvi korak, namesto da bi čakali in pasivno razmišljali o tem, kaj se lahko zgodi v zvezi s pomembno zadevo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Praktični boste in niti najmanj razpoloženi za reševanje majhnih napetosti. Raje se boste posvečali konkretnim zadevam in zahtevali nekaj več od nekoga. Sredi tedna boste poskrbeli, da boste v središču pozornosti. Na delovnem mestu boste koristni, v dobri formi in to boste tudi s ponosom pokazali. Na ljubezenskem področju boste dobili odlično priložnost, izkoristite jo. Tudi v domačem okolju bo prisotnih veliko lepih vibracij. Vsekakor pa se držite z nekom svojih načel in počakajte na trenutek, ko bosta spet na enaki valovni dolžini.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nekaj boste v prvih dneh tedna pogumno storili ne glede na to, kakšen bo odziv z druge strani. Ko ste tako samozavestni, vam nihče ne seže niti do kolen. Spontanost in pogum se vam lahko obrestujeta. Radodarni boste in prepričani, da vam ne more spodleteti. V petek pričakujte z ljubeznijo obarvano srečanje, ob katerem ne boste ravnodušni. Ne ozirajte se preveč na to, kar vam dopovedujejo z različnih strani. S planeti, ki vam nasprotujejo, v nedeljo ne boste našli pravih besed in pristopa, posebno z nekom, ki vam očitno ne želi najboljše.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Naredili boste določene zaključke in se pravilno odločili, kaj vam je pomembno. Usmerjene misli vam bodo pomagale v ljubezenskih odločitvah. Predlagamo, da se iskreno in premišljeno soočite z vibracijami, ki jih boste zaznavali. Zagotovili boste, da bo vse potekalo nemoteno, tudi takrat, ko se bo vse skupaj nakopičilo. Vezani boste dobili proti koncu tedna potrditev, da ste najboljši, samskim pa se obeta simpatična zaljubljenost. Odpravite se v nedeljo nekam, kjer ste prepričani, da boste dobro sprejeti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nekdo zaupa v vas, čeprav nimate takšnega občutka. Vse kar se bo dogajalo, se bo hitro reševalo, zato se nikar ne obotavljajte in ustavljajte pri malenkostih. Za obsojanje ne boste imeli razloga. Raje razmislite, kaj lahko v dobro tistih, ki vas obkrožajo naredite vi. Izkoristite priložnost in se učite iz izkušenj. V zadnjih dneh tedna bodo na vrsti spremembe v čustvenih odnosih, ki vas bodo postavile v dvomljivo situacijo. Vikend bo družaben, deležni boste pogostih objemov.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V zraku boste začutili ljubezen, zato se prepustite čarobnosti in romantičnim trenutkom. Pustili boste zelo dober vtis. Že od nekdaj sanjate, da bi presegli sami sebe, sredi tedna vam bo to tudi omogočeno. Odpirajo se vam nova, zanimiva področja. Zato na vsak način poskusite ohraniti dobre odnose z vsemi, ki so za vas pomembni. Konec tedna si počitka preprosto ne boste mogli privoščiti, pomanjkanje časa bo vaša šibka točka. Simpatija, ki kaže veliko naklonjenost, bo morala počakati do nedelje, ko si boste vzeli čas za spoznavanje in druženje.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Če ste povezani z občutljivo osebo, ki ne razume vaših pobud se raje umaknite, kot da bi se zopet zapletali v nerešljive situacije. Zavedate se, da lahko  po majhnih korakih, doživite nekaj velikega, le zaupati morate vase. Vezanim bo sredi tedna zaradi obilice dela zmanjkalo časa za romantiko. Želeli si boste navezati tesnejše vezi, vendar ne boste dovolj sproščeni. Potrebno bo poiskati bolj primeren čas, saj lahko drugače na vrata potrkajo pretekle težave, ki vas bremenijo. Konec bo v nedeljo dober, ne glede na vaše velike zahteve, zato si boste lahko oddahnili.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Najboljšega počutja boste deležni v sredo, ko boste imeli na vsakem koraku občutek, da ste zelo zaželeni. Na ljubezenskem področju boste končno nehali komplicirati in nergati. Odvrzite okove, ki vas ovirajo pri naslednjem koraku na vseh področjih. Skrajni čas je, da začnete delovati bolj spontano. Naj vas ne bo strah, da vam ne bi uspelo, saj nimate utemeljenih razlogov za to. Potrudite se po najboljših močeh, saj imate priložnost doseči srečo. Družina vas bo podpirala pri vseh odločitvah, čeprav se ji zadnje čase bolj malo posvečate.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pri delu boste v tednu pred vami zvesti sebi, kar vam prinaša dobre iztočnice za prihodnost. Na področju ljubezni prihajajo počasi boljše priložnosti, ki vam prinašajo situacijo lepih energij in vroč zmenek. Ljubljena oseba bo tista, ki bo s svojo razigranostjo prebudila zaspano srce. Nepazljivost bi vam lahko povzročila konec tedna finančne težave, a se bo najbrž s pomočjo planetarne kombinacije pojavila kašna zanimiva ideja. Nikar ne dovolite, da bi na področju dela na vas vplivale določene zasebne zadeve.