Dnevni horoskop za sredo 7. septembra 2022

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 7. septembra 2022

Dnevni horoskop za danes, sredo 7. septembra 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za sredo 7. septembra 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. V očeh drugih boste spogledljivi, resnica pa bo popolnoma drugačna, saj vas obremenjuje nekaj, česar žal ne boste želeli deliti z drugimi. Izkoristite energijo, ki vas bo usmerjala k zaključevanju ter strukturiranju.

Horoskop nasvet za današnji dan: Presenečeni boste predvsem nad tistimi odgovori, ki prihajajo v vaše naročje ravno v pravem času. Znali boste poiskati pravi smisel, tudi na področju čustev, kjer bo vse skupaj bolj jasno in prodorno kot v preteklem obdobju.

horoskop
Luna je v znamenju Vodnarja

Danes ob 05:41 uri Luna preide v znamenje Vodnarja

Vodnar je po temperamentu sangvinično znamenje, predstavlja obdobje starosti ter presežek jaza v univerzalnem, označuje sredino zime. Pomeni potrebo po svobodi, neodvisnosti in izvirnosti. Njegova zodiakalna funkcija je revitalizacija ter eksplozija primarne energije, katera predstavlja iztočnico za osebno rast. Vodnarjeva frekvenca nihanja, katere prispodoba simbolizira umetnost gibanja, njegov glavni smisel pa je napredek. Vodnar ima dar za ravnodušnost in vedrino do samega sebe. Občutek za prijateljstvo in družbeno predanost.

Glavni moto znamenja je hrepenenje po osvobajajočem gibanju, duhovnosti in univerzalnem bratstvu.

Spremlja ga sistematično zavračanje vsakršne lastnine, kar vodi k razglašanju ekskluzivnih privilegijev njegovega ega. Spodbuja duh tovarištva, humanosti in enakopravnosti. V dneh z luno v vodnarju odlično uspevajo razne prireditve in shodi, pa tudi skupinske dejavnosti, zlasti tiste, ki so nekoliko neobičajne ali celo pustolovske. Življenje bo postalo bolj vznemirljivo in nepredvidljivo. Duhovno boste zelo razgibani, prilagodljivi, okretni v besedi in dejanju, ter na trenutke tudi odrezavi.

Danes praznuje Liza Marija Grašič: Astro profil

Liza ima Sonce v znamenju device, zato je zelo dosledna, organizirana ter redoljubna. V ljubezni je zelo selektivna in analitična. Raje, kot da bi v partnerstvu sklepala kompromise, se odloči počakati na pravega, pa čeprav lahko to pomenil, da bo zaradi tega bolj osamljena. Pomaga vsakomur, da se le ne bi komu slučajno zamerila. Z lahkoto nadvlada vse težave s svojo neustavljivo močno voljo. Z iskrenostjo je energična, odločna, hrabra in polna samozaupanja. Najraje dela sama v tišini, ima močan smisel za detajle, resnost in metodičnost. S svojo pazljivostjo in previdnostjo lahko vzdrži vedno do konca, tudi v delikatnih in težkih nalogah, ki jih zna izpeljati do cilja. Z bujno domišljijo je polna navdiha in zelo emocionalna. Vse kvalitete zna izkoristiti na profesionalni ravni. S svojim občutkom za estetiko ima rada umetnost in lepoto.

Luno v strelcu se Liza rada podaja v neznane, globoke poti in avanture, kjer zna poiskati svoj smisel. Odlično se znajde v vseh situacijah, saj je polna entuziazma. Privlačijo jo dolga potovanja in raziskovanje neznanega in neodkritega.

Zgolj s srcem se lahko pravilno vidi, kar je esencialno, je očem nevidno.

Antoine de Saint-Exupery

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

  • Miroslav Vilhar, slovenski pisatelj, skladatelj
  • Alenka Goljevšček-Kermauner, slovenska pisateljica
  • Chrissie Hynde, ameriška pevka
  • Mira Furlan, ameriško-hrvaška igralka
  • Peter Šavli, slovenski skladatelj

Na današnji dan se pod okriljem EU v Haagu prične mirovna konferenca o Jugoslaviji. Jimmy Carter in Omar Torrijos podpišeta sporazum o Panamskem prekopu. Z zakonom o zemljiški odvezi odpravljeno tlačanstvo v Avstrijskem cesarstvu. Brazilija razglasi neodvisnost. Sveto rimsko cesarstvo in Francija podpišeta badenski mir, ki konča špansko nasledstveno vojno. Rodil se je Buddy Holly, ameriški glasbenik in Baudouin I., belgijski kralj. Umrla je Ivana Angleška, škotska kraljica in Sully Prudhomme, francoski pesnik.

Tvoja naloga ni iskati ljubezen, ampak poiskati vrata, skozi katera ljubezen lahko vstopi.

Eckart Tolle
Kaj je tisto, kar je danes najbolj pomembno?

Dnevni horoskop napoveduje, da bo najbolj pomembno, da zaznavate neodvisnost.

Katera astro znamenja boste celo preveč sproščena?

Preveč sproščeni boste rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali NAJ BO SPREMEMBA IZZIV ZA VAŠ ODNOS

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z energijo lune v vodnarju boste delovali sprejemljivo, nekaj težav pa se lahko pojavi tistim, ki ste nekoliko bolj podvrženi glavobolu. Pomagajte si z dobro mislijo in sproščenim klepetom.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Kljub luni v vodnarju boste vse počeli bolj počasi kot po navadi. Radi blestite v središču pozornosti, tokrat pa se boste raje umaknili v ozadje. Težilo vas bo, da od vas pričakujejo preveč.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Vleklo vas bo na vse strani in težko se boste osredotočili samo na eno zadevo. Naklonjeni boste poslovnemu cilju, ki bo za vas na prvem mestu. Ljubezen bo malce nihala.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Z energijo lune v vodnarju se bo povečal občutek za pravičnost in mnogi med vami se boste lotili kakšnega dobrodelnega dela. Veliko boste razmišljali v prijazni in sočutni smeri.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Poskrbite, da boste sem pa tja naredili tudi kaj zase. Potrebujete nekaj drugačnega, saj ste že siti situacij, ki se ves čas ponavljajo in vam prebujajo notranje dvome.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Ne nasedajte vsemu kar boste slišali, še posebej ne na področju kariere, kjer vas obkroža nekaj neiskrenih ljudi. Nekdo si vas bo malce privoščil, vendar ni smiselno odreagirati.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Posebnega napredka ne bo in po dolgem času vam bo nekoliko dolgčas. Zato boste morali kar potrpežljivo počakati na zadeve, po katerih hrepenite in upate, da vas bodo navdihnile.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pred vami je naporen dan, saj bodo vsi medsebojni odnosi zahtevali pozornost. Z ljubljeno osebo se boste končno dogovorili o potrebnih ukrepih, ki so nujni za lepšo skupno prihodnost.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zaželeli si boste bolj stabilnega delovanja. Ker ne boste preveč obremenjeni s težavami, boste delovali razbremenjeno. Vse skupaj bo vplivalo tudi na družinsko vzdušje.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Sprva se boste smilili sami sebi, a se boste kmalu začeli zavedati, da ne kažete ravno najbolj vedrega in razumevajočega obraza. Ker pa vam ni vseeno kako vas dojemajo, se boste hitro obrnili v pravo smer.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V ospredju bodo danes odnosi s sodelavci, ki pa ne bodo ravno bleščeči. Razčistili boste veliko nedorečenih zadev, pričakujte tudi nenavadne poglobitve, ki prinašajo odgovore.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Na področju čustev plavate med različnimi pogovori, možnostmi in namigi. To je nekaj, kar vas lahko le obremeni, zato nadaljujte spontano in vse se bo kmalu rešilo v ugodni smeri.

Vas zanima: Mesečni horoskop SEPTEMBER 2022 ali ČESA SE LAHKO OSTALA ZNAMENJA ZODIAKA NAUČITE OD DEVIC?