ŽENSKE, KI SI MOČNO ŽELIJO POROKE SO ROJENE V ZNAMENJU…

Spadate med ženske zodiaka, ki sanjajo o poroki ter se želijo poročiti?

Spadate med ženske zodiaka, ki sanjajo o poroki ter se želijo poročiti?

Predviden čas branja: 4 minute

Poroka je obred zaljubljenih, ki se ga nekateri veselijo, za druge pa lahko predstavlja stres. Za določene ženske je poroka nekaj, o čemer sanjajo že v mladosti, nekaj, kar se jim enostavno mora v življenju zgoditi. Poroke ne zaznavajo kot breme, ampak kot nov korak v ljubezenskem razmerju. Ko se poročijo, postane partner najožja družina. To pomeni, da dajeta prednost drug drugemu, kar jim je všeč. Spadate med ženske zodiaka, ki sanjajo o poroki ter se želijo poročiti?

TEHTNICA

Tehtnica je znamenje, ki predstavlja stopnjo zakonske zveze v karmičnem kolesu življenja, zato je povsem naravno, da se želi poročiti. Tudi če se poroči mlada, ji poroka ustreza ter ji polepša življenje. Od vseh znamenj zodiaka si tehtnice bolj kot kdorkoli želijo bleščeč prstan na svojem prstu, hrepenijo tudi po popolni urejenosti med obredom. Tehtnicam vlada Venera, planet ljubezni, zaradi česar je to zračno znamenje tisto, ki mu poroka veliko pomeni. Najbolje delujejo, če imajo ob sebi predanega partnerja, s katerim lahko delujejo v dobrem in slabem.

Spadate med ženske zodiaka, ki sanjajo o poroki ter se želijo poročiti?

RAKICA

Rakica je pripadna ter ljubeča ženska, ki si vsekakor želi poroke. Ona ne izgublja dragocenega časa za partnerje, ki ne mislijo resno in se raznim zaobljubam izmikajo. Že zgodaj začne iskati nekoga, s katerim bi se dejansko lahko poročila in ustvarila družino. Želi si varnosti, ki jo zakon predstavlja, prav tako uživa v izbiri ter urejanju skupnega gnezda. Poroka je njen sanjski praznik, ki ji ga prav nič ne more pokvariti. Rakica ljubi brez zadržkov, potrebuje nego in pozornost, ki ji jo lahko obljubi ljubeč mož.

BIKICA

Bikica je zelo tradicionalna glede večine stvari v življenju, ravno zato si še bolj kot ostale ženske želi poroke. Zanjo je najboljša izbira tip stabilnega razmerja, poleg tega obožuje romantične geste, zaradi katerih si še bolj želi poročiti se. Poroka je njen najljubši dan, ki ga skrbno načrtuje, saj želi, da bi ji tradicionalna prelomnica ostala v čim lepšem spominu. Pri hrani in povabilih na poroko bikica nikoli ne skopari.

Spadate med ženske zodiaka, ki sanjajo o poroki ter se želijo poročiti?

RIBICA

Ribica je ženska, ki si želi pripadati, zato je poroka na vrhu seznama njenih srčnih želja. Čustvena globina in odprtost jo spremljata tudi ko se znajde v zakonu. Ne boji se globoko čutiti in deliti svojih najglobljih občutkov. Ribica je žena, ki bo vedno poskrbela za svojega moža, z njim bo vedno ravnala spoštljivo. Prepričana je, da bo poroka razmerje le še dodatno poglobila. Na svojega moža je zelo ponosna, tudi ko se vse ne odvija kot po maslu, saj mu je vendar obljubila podporo v dobrem in zlu.

ŠKORPIJONKA

Čeprav si želi škorpijonka izkusiti v življenju čim več, močno verjame v sorodne duše in razne globoke povezave. Poroka je nekaj, kar jih ne plaši, ampak jih vznemirja v prijetni smeri. Rade imajo potrditve, varnost in občutek, da so za nekoga edine. Poroka je zanje poseben dogodek, na katerem želijo blesteti in izstopati. Ko se poročijo, so tako zelo ponosne, da želijo svojega izbranca pokazati širnemu svetu. Tudi ko so poročene, jim v razmerju ni nikoli dolgčas.

Pripravljeno za Cosmopolitan.si