Ko vam je resnično hudo, vas lahko reši…Preverite!

Ko vas zapusti partner, starši vas ne podpirajo pri odločitvah in načinu delovanja, prijateljica vas je izdala ali prizadela, ali pa imate preprosto samo slabo obdobje, takrat je najbolje, da presekate negativne energije in upoštevate predlog za vaše astrološko znamenje. Vsekakor pa, ko vam je resnično hudo, glavo pokonci in pogumno naprej!

Ko vam je resnično hudo

Vikend v koči z najboljšimi prijatelji

OVNICA, DVOJČICA, VODNARKA

Ko si v stiski je zate najboljša izbira popolni odklop v družbi zabavnih prijateljev. Kompliciranje in analiziranje ni v tvoji domeni. Zato na sproščenem vikendu s prijatelji nikakor ne boš drugih obremenjevala s svojimi težavami, ampak boš dolgo zabavo znala izkoristiti kot zdravilo za svojo ranjeno dušo ali srce. Čeprav se ti bodo tvoje težave ob kakšnem lepem komadu zavrtele v mislih. Se boš hitro odpravila na plesišče in jih s pomočjo simpatičnega plesalca premostila.

Dolg pogovor s prijateljico

RAKICA, BIKICA, LEVINJA

Ko si razočarana in v fazi, da se celo smiliš sama sebi, je najboljša rešitev dolg, maratonski pogovor z najboljšo prijateljico. Ona te ne bo obtoževala, ti solila pameti, ampak ti bo iskreno prisluhnila. Točno to je tisto, kar potrebuješ. S tem, ko boš svoje misli delila in izrazila na glas, boš sprostila njihovo morebitno napetost znotraj sebe. Tudi če se zjočeš, ali ob njej kričiš na ves glas te bo razumela. Naslednji dan bodo tvoje težave zagotovo manjše. V njeni družbi se še vedno ne boš razgalila, saj boš vedela, da bo ohranila tvoje težave zase in to bo zate odlična terapija.

Ko vam je resnično hudo

Branje knjig, člankov in revij

DEVICA, KOZOROGINJA, STRELKA

Ko se znajdeš v stiski ali težavah, je tvoja rešitev lahko prebiranje literature. Mnenja drugih o podobni situaciji te bodo malce pomirila. Videla boš, da nisi edina, ki se ji določene težave dogajajo. Strokovna literatura ti bo hkrati razširila tvoja obzorja in ti prišepnila kakšno modro rešitev za tvoj problem. Ko si nasičena pa je odlična rešitev, da vzameš v roke revijo z lahkotno vsebino. Prepustiš se prijetnemu branju, ki te bo vsaj za nekaj časa iztrgalo iz primeža žalosti, jeze ali slabe volje in se zraven nasmejiš.

Seminar ali zanimiva delavnica

RIBICA, ŠKORPIJONKA, TEHTNICA

Ko imaš slabe dni ali pa te preseneti kakšna negativna situacija, boš najlažje ohranila optimizem, če se boš udeležila kakšne delavnice ali seminarja. Odločiš se lahko za vsebine, ki te že dlje časa zanimajo ali pa s podaš na kakšno duhovno raziskovanje v smeri dviga osebne rasti. Počasi boš prišla do zaključka, da je bila slaba situacija morda potrebna, da se začneš bolj zavedati svoje notranje plati in da obogatiš svojo osebnost. Ko boš prisluhnila tudi mnenjem drugih, se bodo tvoje težave v trenutku malce razblinile.

Pripravljeno za Cosmopolitan.si

Preberite tudi REŠITEV ZA ČUSTVENE TEŽAVE