TEDENSKI HOROSKOP OD 5. DO 11. SEPTEMBRA 2022

Tedenski horoskop od 5. do 11. septembra napoveduje vpliv Polne lune
Tedenski horoskop od 5. do 11. septembra napoveduje vpliv Polne lune

Tedenski horoskop od 5. do 11. septembra napoveduje vpliv Polne lune

Predviden čas branja: 3 minutes

Teden, ki je pred vami bo spremljal vpliv Sonca v znamenju device, ki vam obljublja več vztrajnosti. Pogrešali pa boste več razigranosti in spontanosti, saj bo vse skupaj obarvano z bolj hladnimi energijami. Čeprav bo želja po napredku zelo izrazita, vas bodo določeni dejavniki ves čas motili, zato se lahko pojavi tudi nekaj splošnega nezadovoljstva. Ves čas boste iskali razloge, da bi lahko nekaj spreminjali. Vaša zanimanja bodo širokega spektra, le konkretno se bo potrebno usmeriti, da boste sledili pravemu napredku. Denarne zadeve vas bodo na trenutke vznemirjale, saj boste želeli izboljšati situacijo in preiti na višji nivo.

Brez težav boste izpeljali zastavljene načrte in se pri tem celo veselili.

Merkur, ki v soboto začne retrogradno pot vas bo zmedel, saj se določene zadeve lahko odvijejo v popolnoma drugačni smeri od zastavljene. Lahkotni koraki bodo tisti, ki prinašajo zadovoljstvo, vendar jih bo ves čas nekdo motil. Ne vznemirjajte se po nepotrebnem, saj si boste le poslabšali svoje počutje. Ljubezen bo naklonjena bolj zemeljskim znamenjem in pogumno predlagajte zmenek, če si želite stika z osebo, ki jo že dlje časa opazujete.

Venera se bo nahajala v znamenju device.

Tedenski horoskop od 5. do 11. septembra napoveduje vpliv Polne lune

Potrebovali boste poslanstvo in občutek, da imate vse pod nadzorom. Potreba po nadzoru je lahko zelo nezdrava, če je ne boste usmerjali pravilno. Prihaja pragmatičen pristop k ljubezni, naklonjenost boste skušali izraziti s prijaznimi dejanji in obljubami. Tokrat ne boste tako zelo sproščeni, le redki ljudje bodo izpolnjevali vaše visoke standarde. S tem vplivom bo skoraj nemogoče koga pretentati, stremeli boste k pravi resnici, ne glede na to, ali je dobra ali ne.

V odnosih boste težko spregledali napake drugih, zato boste za marsikoga delovali hladni, kritični in brez sočutja. Mars nadaljuje svoje potovanje po znamenju Dvojčkov, kar vas usmerja v željo po zabavi, razigranosti in smehu. Večkrat boste dobre volje tudi brez konkretnega razloga. Občutljivost se bo umaknila vstran od vas. Prihaja tudi nekaj nemirnosti in negotovosti, ki jo boste sprostili s športnimi dejavnostmi.

Katera astro znamenja boste imela v tednu pred vami največ sreče na področju ljubezni?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste imeli največ sreče v ljubezni rojeni v znamenju bika, raka in tehtnice.

Katera astro znamenja boste imela v tednu pred vami največ sreče na področju kariere?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste imeli največ sreče na področju kariere rojeni v vodnih znamenjih

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Še vedno vas po tihem obremenjuje nekaj nerazčiščenih zadev, ki jih boste hoteli v začetku tedna razvozlati. Vse, kar je za vas zelo pomembno, se bo v sredo ugodno izteklo, posebno ko boste spregovorili o zadevi, ki si jo že nekaj časa želite udejanjiti. Polni energije boste usmerjeni k doseganju lastnih želja. Na ljubezenskem področju prihaja v nedeljo, priložnost poglobiti odnose, kar boste tudi z veseljem izkoristili. Ne glede na to, kako se boste počutili, vzemite si nekaj časa in se podajte v naravo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Namesto da se neprestano vznemirjate, se pomirite in počakajte na novo priložnost. Zaradi dejanj in besed nekoga od sodelavcev boste popolnoma zmedeni. Zelo pomembno bo, da boste ubrali nove načine za doseganje svojih ciljev. Tisto, kar vas bo držalo nazaj, bo povezano s težavami v povezavi z pohlepom in posesivnostjo. Ustavite se tudi tam, kjer se včasih ne bi ustavili. Konec tedna se boste morali spoprijeti z nečim, kar ste odlašali, v upanju, da vas ne bo doletelo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V kariernem okolju vam še vedno nečesa primanjkuje, da bi bili popolnoma zadovoljni. Vse skupaj se bo odražalo na obnašanju ter počutju. Še posebej previdni bodite, če imate opravka z zelo samozavestnim nadrejenim. Samo od vašega poguma je odvisno, koliko boste iztržili, saj se navezujete na nekaj, kar je precej zahtevno. Ne zapletajte stvari, temveč si poiščite najpreprostejšo pot, po možnosti pa še popazite glede drobnega tiska. Pokažite svojo pokončno držo in se s poštenimi nameni zavihtite tudi konec tedna na sam vrh.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Notranji otrok v vas se bo razživel, kot se že dolgo ni, zato si dovolite da je življenje igra. Ni razlogov za skrivanje čustev, zato se z njimi v tem tednu soočite. Zaposlili se boste z razmišljanjem, kako bi se v dani situaciji rešili na čim lažji način. S premišljenimi koraki lahko izboljšate finančno stanje, zato se osredotočite na stvari, ki vam bodo koristile. Sobota z vplivom Polne lune vam prinaša preobrazbo in odkrivanje notranjih moči. Na poseben način boste rušili meje in zastavljena pravila.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nečesa enostavno ne morete razumeti na pravi način. Tokrat boste reševali težave, ki se vam bodo zdele malce dolgočasne, vendar bodo imele pomembno vlogo povezano z prihodnostjo. Čustveno življenje bo vroče in razgibano. Veselite se nepričakovanega klica ali sporočila, ki ga boste prejeli. Ponovno boste v nedeljo, ko se bo luna nahajala v ovnu obudili stara čustva. Bodite bolj pogumni, saj se bodo s tem tudi vaši cilji rešili veliko hitreje. Spraševali se boste, zakaj se zapleta tik pred zdajci.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Prihaja možnost, da boste bistveno izboljšali svoj položaj, vendar morate biti previdni, da zaradi prehitrega delovanja ne izgubite tal pod nogami. Ljubezensko področje bo zelo umirjeno, vendar kljub temu prijetno. Ugoden čas bo s seboj prinesel tudi nekaj manj svetlih trenutkov, saj vas bodo glodala vprašanja samozavesti, na katera si ne boste znali odgovoriti. Telefonski klic vam bo proti koncu tedna spremenil razmišljanje o nekomu, zato boste zelo zadovoljni, da ste nekaj razčistili. Ne zapirajte se vase, saj vstopajo v vaše življenje novi ljudje.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Priložnosti, ki se pojavljajo, preprosto ne bi smeli zamuditi. Osredotočite se in nadaljujte, kar ste si pred kratkim zastavili. Skrbno boste razčistili vse, kar vas bremeni in se svobodno podali naprej. Nikar ne dovolite drugim, da bi se vmešavali, ker lahko vse kar ste si skuhali rešite sami. Veliko boste naredili, če boste osredotočeni na to, kar je za vas v tem trenutku zares pomembno. Zelo boste v soboto, ko nastopi Polna luna romantični in sentimentalni, a ne boste se znali odločiti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pomembno je, da si v začetku tedna vzamete čas zase, saj bo prisotnih nekaj težav, tudi glede odnosov ali v zvezi z nečim, kar vas že nekaj časa vznemirja. Nesporazumom ne boste dovolili, da vam pokvarijo razpoloženje. Čeprav boste neprestano oklevali vas lahko prepriča dejstvo, da je nekdo resnično predan skupnim ciljem. V petek vas bo obremenjevalo finančno stanje, kar vas bo nekoliko razburilo. Osredotočite se raje na lastne zmožnosti. Ne dovolite si misliti, da ste manj vredni od drugih.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ne sedite križem rok, ko bodo na vrsti nove priložnosti, temveč si prizadevajte, da se vam zadeve čim prej zavihtijo naprej. Izrazite se s svojo povečano kreativnostjo. S financami boste imeli srečo, posebno če ste usmerjeni v večje in hkrati pomembne nakupe. Najbolj vas bodo razjezili nesporazumi ter čakanje. Komunikacija bo tista, ki vas bo tudi v soboto, ko nastopi Polna luna popeljala do boljših rezultatov. Tokrat ne bo posluha za to, kar počnete in kar si zelo želite. Težko se boste v odnosih prilagajali.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Z vsem kar je za vas pomembno malo bolj pohitite, v nasprotnem primeru vas bo preganjal občutek, da za nekoga niste storili dovolj. Uspešni boste pri reševanju finančnih vprašanj, čeprav lahko pričakujete manjše zastoje, ki ne bodo odvisni od vas. Veliko sprememb vas bo prisililo, da boste z nekaj prilagajanja delovali bolj na podlagi razuma. Čakali boste na nekaj informacij, ki lahko pomenijo prebujanje in dokončen razplet zadeve, ki vas obremenjuje. V soboto, ko nastopi Polna luna si boste dovolili sanjati in tako napredovali v osebni rasti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pri delu boste neizprosni in zelo neposredni. Če ste samski, se bodo odprle nove priložnosti in možnosti, za ljubezen in partnerstvo. V svojih rokah boste začutili moč in energijo. To bo teden, ki si ga bo vredno zapomniti, in sicer v pozitivni smeri. Ljubezenska faza razčiščevanja skozi katero greste, vas bo usmerila v tehten razmislek. Občutili boste prijeten ljubezenski zanos in zadovoljstvo. Zanimali se boste za razne zgodbe, dogodke, skratka odprti boste svet duhovnosti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Planeti vas opozarjajo, da ne smete slediti občutkom, saj vas lahko zavedejo. Vse kar vam do sedaj ni uspevalo, vam bo šlo v dneh pred vami precej bolje od rok. Končno prihajajo spremembe, ki bodo vplivale tudi na vašo osebnost. V zadnjih dneh tedna se boste ukvarjali sami s seboj in svojo notranjostjo, kar vas bo zaradi Venere, ki se nahaja v devici nekoliko utrudilo. Priznati si morate, da ste zelo občutljivi, posebno, če je vpleteno preveč čustveno obarvanih situacij.