Dnevni horoskop za sredo 4. oktobra 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za sredo 4. oktobra 2023

Dnevni horoskop za danes, sredo 4. oktobra 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za sredo 4. oktobra 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskopsvetovni dan varstva živali. Pravi mojster boste v doseganju osebne neodvisnosti, zato se razne omejitve umikajo. V resne pogovore se ne boste spuščali, niti na področju kariere, niti v ljubezni, kjer vam bo dovolj, da ste lepo sprejeti ter obdani s smehom.

Horoskop nasvet za današnji dan: Vodila vas bo predvsem prebujena radovednost, ki bo popestrila dogajanje.

Horoskop
Luna je v znamenju Dvojčka

Luna je v znamenju Dvojčka

Danes prihajajo odlične zamisli za delovanje, vendar vam bo primanjkovalo vztrajnosti. Vse boste želeli narediti hkrati. Zaradi nestrpnosti in nemirna, ter zaradi hitrega odzivanja in razdrobljenosti idej in usmeritev, vam lahko zmanjka časa za vse, kar ste si zadali. Ta čas je obarvan z mladostnim preobiljem in navdušenjem. Bolj kot na določen cilj, boste usmerjeni na samo gibanje navzgor. Ključ tega obdobja je prevzetost z več različnimi idejami o stvareh, kot pa o stvareh samih.

Prihaja razpršeno razmišljanje in pomanjkljiva motivacija pri doseganju večjih ciljev. Prihajajo zmedene situacije, dogodki vas bodo prehitevali, telefon bo zvonil več kot običajno.

Vaše misli pa bodo spremljali manjši opravki, ki ste se jim v preteklih dneh izogibali. Poudarjena bo površnost, komunikacija bo kratka, lahko pa se pojavi tudi komentiranje in razpravljanje, vendar globine tokrat ne boste dosegli. Zadržki odpadajo, povečalo se bo zanimanje za nove začetke. Misli bodo jasne in hitre. Ugodno za prodajo, posredništvo, izmenjavo informacij, pisanje, branje, obiske, kratke poti, izlete, pogovore, družabne igre, kulturne prireditve in vzgojo otrok.

O veličini naroda in o njegovi moralni razvitosti lahko sodimo po tem, kakšen je njegov odnos do živali.

Mahatma Gandhi

Rojeni v znamenju tehtnice in dogodki na današnji dan:

  • Franc Berneker, slovenski kipar
  • Charlton Heston, ameriški filmski igralec
  • Richard Rorty, ameriški filozof
  • Susan Sarandon, ameriška filmska igralka
  • Vasilij Žbogar, slovenski jadralec

Na današnji dan poslanec Socialistične stranke Slovenije Ivo Daneu v zboru združenega dela skupščine Republike Slovenije predlaga plebiscit za osamosvojitev Slovenije. Konec državljanske vojne v Mozambiku. V Moskvi pride do spopadov med privrženci Jelcina in parlamenta. Paul Zoll razvije prvi srčni spodbujevalnik. ZDA prekinejo dobavo nafte Japonski. Rodil se je tudi Franc Jelovšek, slovenski slikar in Jean-François Millet, francoski slikar. Umrla je Janis Joplin, ameriška pevka in Vida Juvan, slovenska gledališka igralka.

Posvojite hišnega ljubljenčka, še bolje dva. To je čudovit način dajanja in prejemanja brezpogojne ljubezni.

Louise Hay
Kaj je tisto, kar vas lahko danes zmoti?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas lahko zmotita lenoba in ležernost.

Katera znamenja zodiaka boste zelo samozavestna?

Najbolj samozavestni boste danes rojeni v ognjenih znamenjih. 

Preberite tudi: KAKŠEN JE ZA VAS POPOLN PARTNER? in ZNAMENJA ZODIAKA, KI PO SLABI IZKUŠNJI NE ZAUPAJO VEČ

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Sprememba bi se vam zaradi energije lune v dvojčkih sicer prilegla, vendar premislite, ali je sedaj pravi čas za to. Če želite mir, se izogibajte nepotrebnim prepirom s starejšimi.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Velika prednost, ki vas vodi do samega vrha je, da ničesar ne boste pustili nedokončano. Tekom dne boste z energijo dvojčkov lažje kot običajno dosegli tisto, kar si boste zastavili.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Odkritost, ki jo bo prebudila luna v vašem znamenju vam bo prišla prav, saj boste z njo prišli do določenih zaključkov. Pri marsičem boste pustili svoj pečat, najpomembnejši trenutek pa bo zadovoljen nasmešek.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Priznali si boste, da težko delujete brez osebe, ki je nenehno v vaših mislih. Poslali boste sporočilo in potem nestrpno čakali na odziv, ki ga morda ne bo v kratkem, zato bodite strpni.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Vse skupaj bo potekalo počasneje kot doslej, zmotilo vas bo tudi, da se nekdo, ki ga čakate odziva na drugačen način. Okrepljena bo kreativnost, ki jo boste znali izraziti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dober cilj vas bo popeljal v odlične priložnosti. Nikar ne odlašajte zaradi določenih nesporazumov. Razmislite, morda vam uspeha nekdo ne privošči najbolj, zato se odziva negativno.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zaradi zračne in lahkotne energije se boste lažje soočali tudi s kompleksnimi nalogami. Nekdo ne bo imel dovolj razumevanja za vaše zamisli, vendar vam bo kljub temu uspelo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Prilagodljivost bo ključ, ki bo odprl vsa vrata do boljšega počutja. Veliko bo priložnosti za to, da se dogovorite o zadevah, ki vas v notranjosti že nekaj časa močno vznemirjajo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pogumno in spontano boste skočili v situacijo, ki bo za marsikoga zelo naporna. Ne skrbite zaradi povečanega vznemirjenja, saj lahko računate na pomoč nekoga izmed sodelavcev.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V ljubezni je situacija, ki ste je deležni le trenutni zastoj, čas pa bo vsekakor pokazal svoje. Glede finančnih zadev ostanite na trdnih tleh saj se nakazuje ponudba, ki ne bo najbolj obetavna.Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zaradi lune v dvojčkih boste naleteli na nekaj zmedenih situacij, ki vas bodo naredile še bolj nestrpne. Težave bodo odpravljene šele takrat, ko se boste umirili in o vsem skupaj razmislili.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Prihaja priložnost, da se preko izčrpnega pogovora odločite glede določenega odnosa in naredite tisto, s čimer že dlje časa odlašate. Ko boste potegnili črto nad strahom, boste ugotovili, da ste na stabilni poti.

Vas zanima: HOROSKOP: KATERI LIK V DRUŽINI JE POVEZAN Z VAŠIM ASTRO ZNAMENJEM? in LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC OKTOBER 2023