KAKŠEN JE ZA VAS POPOLN PARTNER?

Ste že spoznali, da popolne osebe ni? Lahko pa je nekdo popoln za vaš okus...
Ste že spoznali, da popolne osebe ni? Lahko pa je nekdo popoln za vaš okus...

Ste že spoznali, da popolne osebe ni? Lahko pa je nekdo popoln za vaš okus…

Predviden čas branja 4 minute

Vsi imamo pomanjkljivosti. Popolnega posameznika ni. Noben moški vas ne bo mogel nikoli popolnoma zadovoljiti ali ljubiti na način, ki si ga že od nekdaj želite. Princ na belem konju, ki bi vstopil v vaše življenje in vas za vekomaj prevzel ne obstaja. Če je vaš resnični cilj razvijati sposobnost ljubiti in biti ljubljen, je vaš popoln partner nekdo, ki je predan istemu cilju. Lahko ima telesne ali značajske pomanjkljivosti vseh vrst. Skorajda gotovo tudi njega kaj zadržuje, da bi vam v intimnosti popolnoma zaupal in si tako dopustil ranljivost. Toda če se je nameril, da bo tiste ovire  premagal in se naučil čedalje bolj odpirati svoje srce vam, je popoln partner.

Moški in ženske lahko drug pri drugem prebudijo intenzivno spolnost na več načinov.

Obstajajo načini, s katerimi vi lahko pomagate prebuditi njegovo moško energijo, in načini, da on prebudi vašo ženstveno energijo. Temeljijo na načelu, da se moška in ženstvena energija privlačita kakor magneta. Ena prikliče drugo. Vsaka izzove svoje nasprotje. Vselej privlačite moškega, ki sprejema sebe ravno toliko kot vi. Če sebe dojamete kot žensko in ste sproščeni v svoji ženstveni energiji, se počutite varni v svoji ženstvenosti, zadovoljni in zaneseni ter tudi zaljubljeni v svojo moško energijo, potem privlačite moškega, ki spoštuje in ljubi ter ceni vašo moškost in ženstvenost.

Ste že spoznali, da popolne osebe ni? Lahko pa je nekdo popoln za vaš okus...

Do stopnje, ko se ne sprejemate taki, kot ste, in v sebi čutite nekakšno potrebo, privlačite drugačnega moškega, takega, ki ima potrebo biti nekomu potreben.

Če je v njem ta potreba, vi pa postanete celoviti in ga ne potrebujete več, mu ne bo več do razmerja. Če v razmerju nočete izzivov in preveč samodiscipline, privlačite moškega, ki tudi sam ni pretirano discipliniran. Takega si pravzaprav želite zato, da od vas ne bi zahteval discipline. Bodite pošteni sami s seboj in ugotovite, kaj v resnici želite v intimnem razmerju. Navadno privlačite nekoga, ki dvomi toliko kot sami. Lahko ste precej prepričani, da premore kdor koli že, s komer ste v razmerju , enako mero odprtosti, strahov in dvomov kot sami.

Končno priznanje strahu v razmerju kaže, da dvomite ali vas zares ljubi. Ljubezni ne zaupate popolnoma. Navdaja vas grozljiv občutek, da bo šlo v vajinem razmerju nekaj narobe. Del vas ga ljubi, drugi del pa je zares strah neljubezni. Intimnost zahteva, da se soočimo z obema možnostma; popolno zapuščenostjo v ljubezni in popolno zapuščenostjo v strahu pred tem, da ne bi bili ljubljeni.

Ste že spoznali, da popolne osebe ni? Lahko pa je nekdo popoln za vaš okus...
Foto halayalex on Freepik

Naj se to ne sprevrže v epizodo iz solzave nadaljevanke, polno tarnanja in solz.

Priznanje strahu je oblika intimnosti, ker s tem resnično odprete srce drug drugemu. Prava intimnost pomeni priznati svoje strahove, a jih tudi prerasti v neposrednem jeziku ljubezni. Če v vas prevladuje moška energija, privlačite moškega, ki je manj usmerjen in vztrajen od vas. Reče eno stori drugo. Pri takem moškem moškost ni posebej močna. Ker se je odrekel lastni moškosti, ima zdaj priložnost, da si jo ponovno pridobi prek razmerja z vami.

Če se znajdete skupaj z moškim, ki mu primanjkuje moške integritete, ki se ne zna odločiti in vztrajati v svoji viziji, ste lahko prepričani, da pretežno izkazujete močno moško energijo. Če bi izkazovali pretežno ženstveno energijo, bi pritegnili moškega, ki bi iskal izpolnitev v združitvi z vašo ženstvenostjo. Sprostite se v svoji ženstvenosti in pritegnili boste moškega, ki bo sproščen v svoji moškosti.

Preberite tudi SPRETNOST SAMOOBVLADOVANJA in MOŠKA NEZRELOST V ODNOSIH