Dnevni horoskop za sredo 4. januarja 2023

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 4. januarja 2023

Dnevni horoskop za danes, sredo 4. januarja 2023

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za sredo 4. januarja 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Postaviti se zase in vztrajati bo tokrat misija nemogoče, zato odnehajte prej, ko se znajdete v napeti poziciji.

Horoskop nasvet za današnji dan: V domačem okolju vas lahko zmotijo nepomembne malenkosti, ki jih še pred kratkim niste niti opazili.

horoskop
Luna je v znamenju Dvojčka

Luna je v znamenju Dvojčka

Danes prihajajo odlične zamisli za delovanje, vendar vam bo primanjkovalo vztrajnosti. Vse boste želeli narediti hkrati. Zaradi nestrpnosti in nemirna, ter zaradi hitrega odzivanja in razdrobljenosti idej in usmeritev, vam lahko zmanjka časa za vse, kar ste si zadali. Ta čas je obarvan z mladostnim preobiljem in navdušenjem. Bolj kot na določen cilj, boste usmerjeni na samo gibanje navzgor. Ključ tega obdobja je prevzetost z več različnimi idejami o stvareh, kot pa o stvareh samih.

Prihaja razpršeno razmišljanje in pomanjkljiva motivacija pri doseganju večjih ciljev.

Danes prihajajo zmedene situacije, dogodki vas bodo prehitevali, telefon bo zvonil več kot običajno, v nabiralniku se bo znašlo zanimivo pismo, vaše misli pa bo spremljali manjši opravki, ki ste se jim v preteklih dneh izogibali. Poudarjena bo površnost, komunikacija bo kratka, lahko pa se pojavi tudi komentiranje in razpravljanje, vendar globine tokrat ne boste dosegli. Zadržki odpadajo, povečalo se bo zanimanje za nove začetke. Misli bodo jasne in hitre. Ugodno za prodajo, posredništvo, izmenjavo informacij, pisanje, branje, obiske, kratke poti, izlete, pogovore, družabne igre, kulturne prireditve in vzgojo otrok.

Rojeni v znamenju kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Josip Vošnjak, slovenski politik, pisatelj, zdravnik
  • Matija Jama, slovenski slikar
  • Moša Pijade, srbski slikar, novinar, politik
  • Gianni Vattimo, italijanski filozof in politik
  • Oto Pestner, slovenski pevec

Na današnji dan začnejo izhajati Lublanske novice, prvi slovenski časopis. Albert Einstein objavi svojo znamenito enačbo. Rodil se je Jacob Ludwig Karl Grimm, nemški pisatelj, filolog in sir Isaac Newton, angleški fizik, matematik, astronom, filozof, alkimist. Umrl je Boris Kraigher, slovenski narodni heroj, politik in Albert Camus, francoski pisatelj, filozof, nobelovec.

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja.

Dostojevski
Ali lahko danes pričakujete zbranost na področju kariere in izobraževanja?

Dnevni horoskop napoveduje, da ne pričakujte zbranosti na področju kariere in izobraževanja.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj raztresena?

Najbolj raztreseni boste v današnjem dnevu dvojčki in vodnarji. 

Preberite tudi: KAJ TVORI NAŠ OSEBNOSTNI TIP? ali Mesečni horoskop JANUAR 2023

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z luno v dvojčkih se boste neobremenjeno prepustili toku življenja. Uživajte in se razvajajte, kar vas bo napolnilo z energijo. Prijatelji čakajo na skupne trenutke, zato jim jih namenite nekaj časa.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nezadovoljstvo se boste trudili prikriti z delom, ki si ga boste naložili, žal je v tem trenutku to edini način, da si povrnete dobro počutje. Vztrajanje vam tokrat ne bo odveč.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Previdni boste, saj ne boste točno vedeli, kaj si želite. Pozabite na stare zamere, saj je napočil čas, da se usmerite v nekaj bolj prodornega. Prav tako morali popaziti na svoje zdravje, ki je nekoliko šibko.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Kljub luni v dvojčkih boste zaznavali precej utrujenosti, pa tudi naveličanosti nad stvarmi, ki vam niso pri srcu. Osredotočite se na zahtevne opravke, da ne boste nečesa zamudili.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Na področju kariere boste prodorni, v ljubezni pa zopet na vse gledate preveč enolično. Boljši občutek in zadovoljstvo sledita, ko boste pospravili nezadovoljstvo in občutek, da morate vse nadzirati.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Če se nekdo nenehno vtika v vaše življenje, je skrajni čas, da postavite meje in začnete usmerjati svoje želje po lastni volji. Nikar se ne zapirajte in zapletajte po nepotrebnem.

DEVICA: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V ljubezni vas bo zaradi energije lune v dvojčkih spremljala dobra energija, čeprav morda še niste odločeni kako naprej. Končno lahko uporabite nekaj, kar ste ustvarili v zadnjem času.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zagovarjate se, toda niste še popolnoma prepričani vase zato bo precej napeto, posebno v odnosih s tistimi, ki imajo čisto drugačen pogled na življenje. Ne kritizirajte brez razloga.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nikar ne čakajte, da se stvari rešijo same. Ustavili se boste pri globokih čustvih, ki jih gojite do nekoga, vendar bo zračna energija poskrbela, da se bo vse skupaj odvilo v spontani smeri.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nekdo bo večji zalogaj, kot ste pričakovali, in tokrat boste v pogovoru težko nadvladali. Izkazali se boste s prijaznostjo, ki bosta olajšali komunikacijo tudi na ljubezenskem področju.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Dan z luno v dvojčkih se bo odvijal v zanimivem in svobodno naravnanem slogu. Brez pomislekov, ki so vas dolgo obremenjevali boste na ljubezenskem področju izpovedali svoja čustva.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Preveč se zapletate, zato se nekaj ne bo rešilo tako hitro kot pričakujete. Premislite nekoliko o svoji odzivnosti, ki je v zadnjih dneh prepočasna. Nekaj vas obremenjuje bolj kot običajno.

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JANUAR 2023 ali ASTRO ZNAMENJA, KI BODO V 2023 NAŠLA IN IZBRALA LJUBEZEN