Dnevni horoskop za sredo 3. maja 2023

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop za sredo 3. maja 2023

Dnevni horoskop za danes, sredo 3. maja 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za sredo 3. maja 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, Mednarodni dan svobode tiska. Pogumno nadaljujte svojo pot. Preveč se obremenjujete, namesto da bi nekaj pomembnega preprosto preložili do trenutka, ko vam bodo zadeve bolj pisane na kožo.

Horoskop nasvet za današnji dan: Znali se boste opravičiti, znali boste priznati napako, le določene situacije ne boste popolnoma razumeli. 

dnevni horoskop
Luna je v znamenju Tehtnice

Luna je v znamenju Tehtnice

V teh dneh bo za vas zelo pomembno, da vas okolica sprejme ter podpira. Na vsakem koraku boste iskali pravo pot za dialog in razumevanje, konflikti vas bodo močno vznemirjali, izogibali se boste spopadu. Prizadevali si boste za dosego višje duhovne stopnje, saj je tehtnica znak razpetosti med telesom in duhom. Umetnost in glasba vas bosta v teh dneh pomirili in vam pomagali poiskati vaše bistvo.

V dobri družbi boste s prijetnim kramljanjem zagotovo našli svoje mesto.

Odvisni boste od razpoloženj, hitro se lahko izgubite, vendar lahko nato hitro postanete strastni in predani, tudi zvestoba vam bo v teh dneh ključnega pomena. S svojim šarmom boste z lahkoto osvojili ljubljeno osebo. V teh dneh se bo formirala resnična zavest, slaba stran pa je neodločnost, mlahavost, nihanje iz ene skrajnosti v drugo. V tem času se nikar ne lotite težjega dela in ne sprejemajte pomembnih, večjih odločitev.

Ne moremo vsi delati velikih stvari. Lahko pa delamo majhne stvari z veliko ljubeznijo.

Marija Terezija

RAZLIKA MED ZDRAVO REDOLJUBNOSTJO IN PERFEKCIONIZMOM

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Alfred Kastler, francosko-nemški fizik
  • Bing Crosby, ameriški pevec
  • James Brown, ameriški pevec
  • Steven Weinberg, ameriški fizik
  • Věra Čáslavská, češka gimnastičarka

Na današnji dan je Margaret Thatcher postane prva predsednica vlade Združenega kraljestva. Krištof Kolumb odkrije Jamajko.
Narodni odbor za Slovenijo je imenoval narodno vlado. Začne se prvo svetovno prvenstvo v judu. Rodil se je Karl XV. Švedski in Alexis Claude Clairaut, francoski matematik, astronom. Umrl je France Veber, slovenski filozof in Josip Jurčič, slovenski pisatelj. Umrl je tudi slovenski planinec, skladatelj in duhovnik Jakob Aljaž.

Katere lastnosti bodo danes najbolj izrazite?

Dnevni horoskop napoveduje da bo najbolj poudarjena dobra komunikacija.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj optimistično narvanana?

V današnjem dnevu boste najbolj optimistično naravnani rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC MAJ 2023 ali TEDENSKI HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z energijo lune v tehtnici vam bo podarjena odprta možnost, da z nekom pridete do skupne točke. Odnos, ki vas je bremenil, se premika v pravo smer, kar vas bo končno razbremenilo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nekaj, kar boste zaznali naključno, vas bo opogumilo, da nekomu poveste kar vam leži na duši. Vaše zaznave so zagotovo ustrezne in pravilne, zato nikar ne bodite dvomljivi.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ne obremenjujte se z začasnimi napetostmi v odnosih med sodelavci, saj je nastal manjši nesporazum, ki ga boste vsi skupaj znali rešiti. Ne dovolite, da bi slabo počutje porušilo načrte.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Pripomba nekoga, ki je na področju kariere za vas pomemben bo zagotovo pritegnila vašo pozornost. Pogovor bo imel zaradi lune v tehtnici pozitiven vpliv na počutje, ki se bo stabiliziralo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Največ previdnosti bo usmerjene na poslovno področje, saj vam nikakor ni vseeno kako se bo zahtevna zadeva razvozlala. Začutili boste val navdušenja, ki vas bo preplavil.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Kljub notranji napetosti se lahko z nekaj poguma vse, česar se boste lotili zavrti v pozitivno smer. Okoliščine vam bodo pomagale, čeprav boste najprej nekoliko nesigurni v celotno zgodbo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Največ nesporazumov bo na kariernem področju, saj ne boste razumeli, zakaj vam nihče ne priskoči na pomoč, čeprav ste jo v preteklosti vi vedno, ko jo je kdo potreboval ponudili.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Idealen dan za to, da storite kakšen pogumen zase, saj boste le tako odmislili stvari, ki vas bremenijo. Energija lune v znamenju tehtnice bo na prijeten način božala vašo dušo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Energija luna v tehtnici bo spodbujala intenzivnost, toplino in spremembe, po katerih hrepenite. Opazujte kako pomembno je biti na pravem mestu ob pravem času in lažje vam bo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Z nekom bosta razmišljala zelo podobno, vendar ne bodite razočarani če se morda vse skupaj ne bo razvilo, kot ste v prvotni fazi zelo skrbno načrtovali. Sprejmite kar se vam ponuja.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Imate več možnosti, zato se ne ustavite le pri tisti, ki se je pojavila prva, saj bo naslednja morda še slajša. Dogodki na čustvenem področju bodo prebudili nove vibracije, ki se jih boste razveselili.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V službi se boste odločno in celo nekoliko odrezavo uprli tistim, ki vas ne razumejo. Zmedlo vas bo to, da vas nekdo enostavno ne podpira, čeprav govori popolnoma drugače.

Vas zanima: Mesečni horoskop MAJ 2023 ali TEDENSKI VPLIV LUNE