TEDENSKI HOROSKOP OD 1. DO 7. MAJA 2023

Tedenski horoskop za obdobje od 1. do 7. maja napoveduje prihod retrogradnega Plutona
Tedenski horoskop za obdobje od 1. do 7. maja napoveduje prihod retrogradnega Plutona

Tedenski horoskop za obdobje od 1. do 7. maja napoveduje prihod retrogradnega Plutona

Predviden čas branja: 2 minuti

V tem tednu se bo Sonce sprehajalo po znamenju uživaškega bika, zato se ne čudite, če vam bo bolj kot delo dišalo uživanje in seveda sproščanje. Ta vpliv vam podarja nežnost in notranjo lepoto, ki se bo počasi prebujala v pravih odtenkih. Čas ni primeren za reševanje globokih čustveni zadev, saj bi lahko odreagirali preostro in se izgubili v svojih začrtanih pričakovanjih. Znamenje bika lahko prinese na plano veliko telesnih občutkov in zaznav, čutnih užitkov in zvestobe. S počasnimi, vendar vztrajnimi energijami se boste z lahkoto naučili potrpežljivega opazovanja, sprejemanja in zavedanja življenja takšnega, kot je v realni podobi.

Prihajajo odgovori o sebi in drugih, kar naenkrat se vam bo marsikaj začelo dozdevati bolj razumljivo.

Prihaja notranji občutek, da ste na pravi poti, s pravo energijo in konkretno zastavljenimi cilji. Seveda pa boste morali biti, če želite zmagovati vztrajni, potrpežljivi, odločni in kar se da diplomatski. Če vas bo kdo razjezil, ste lahko tudi zelo borbeni in celo napadalni.

Z veseljem si boste po napornem delu privoščili udobno in ležerno poležavanje, seveda brez kančka slabe vesti.

Tedenski horoskop za obdobje od 1. do 7. maja napoveduje prihod retrogradnega Plutona

Praznih obljub zaradi Venere v znamenju dvojčkov ne boste mogli več prenašati, prav tako, pa boste to težko prenašali pri drugih. Ponovno boste želeli priklicati pravico, resnico in pristnost. Pomembno bo, da uravnotežite in poenostavite vse stvari in odnose, ki so zakomplicirani. Želeli si boste doseči tudi jasnost pri pomembnih stvareh, vendar ne boste najbolj zbrani. V nedeljo Venera prehaja v raka in oprira čas intenzivnega doživljanja.

Katera znamenja zodiaka boste doživela presenečenje?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste doživeli presenečenje rojeni v znamenju biki, levi in vodnarji.

Preberite tudi Mesečni horoskop MAJ 2023 in LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC MAJ 2023

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Drzno se boste na družinskem področju v torek, ko nastopi konjunkcija med Soncem in Merkurjem soočili s tistim, kar vam bo namenjeno. Z motivacijo obarvane energije bodo tiste, ki vam bodo skozi teden na skrivnosten način vlivale nove moči in upanje za boljšo prihodnost. Vse skupaj bo prijetno. Nekaj zapletov lahko pričakujete le v soboto, ko vam obnašanje nekoga ne bo najbolj jasno. Situacija vas lahko pripelje do neprijetnih soočenj in tega, da poveste kar si mislite na vse glas.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Bodite na začetku tedna še posebno pozorni pri komunikaciji s prijatelji in znanci. Marsikaj vas moti in zavira, posebno ob vplivu tistih, ki živijo povsem drugače. Nikar se ne razburjajte po nepotrebnem, saj se bo kmalu vse spremenilo. Prizadevajte si za preproste kompromise. Vikend tistim, ki se že dlje časa nahajate v težavah prinaša zadržanost in hladnost na čustvenem področju. Lahko se vam zgodi, da boste nekomu celo odpovedali srečanje.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V sredo boste na področju kariere dobili nekaj dodatnega zagona. Naj vas ne bo strah o svojih željah spregovoriti na glas. Bodite to kar ste in se nikar ne uklanjajte drugim. Prišli boste do spoznanja, da je bolje živeti pokončno in z mirno vestjo, kot pa se delati, da ste nekaj kar v resnici niste. Osvajal vas bo nekdo, ki vam bo deloval neiskren, zato se najprej prepričajte, kaj se skriva v ozadju, saj sedaj niste, kljub svojemu močnemu karakterju, pripravljeni na razočaranja.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Prva polovica tedna vam prinaša nekaj dvomov in nezadovoljstva na ljubezenskem področju. Doma vam še vedno nečesa primanjkuje, zato boste v ponedeljek in torek nemirni ter razdražljivi. V petek, ko se boste znašli v naporni situaciji, se boste borili za svoj prav, saj boste imeli občutek, da vas ljudje okoli vas ne razumejo in ne podpirajo. Nikar ne naredite napake in ne iščite vzrokov v sebi, morda so nekateri posamezniki le nezadovoljni sami s sabo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Potrudite se in skušajte dokazati, da vam lahko zaupajo, bodite predvsem bolj zanesljivi in vztrajni. Na poslovnem področju prihajajo spremembe. Soočili se boste s tistim, kar morate še spremeniti, zadovoljni in nasmejani boste, še posebej tisti, ki se v preteklem obdobju niste mogli odločiti. Na področju čustev boste konec tedna povedali skoraj vse, kar vam leži v srcu. Nedelja prinaša intenzivne zaznave, povezane s preteklostjo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Trenutno ste v fazi, ko preveč dvomite vase. Ukvarjajte se le z lažjimi nalogami, ki vas bodo notranje umirile. Pritoževali se boste nad neučinkovitostjo, vendar na ostale ne boste mogli vplivati. Dobro se boste počutili šele v soboto, ko se bo vse vrtelo okoli vas. Naredite kakšen pogumen korak tudi v družinskem okolju, saj se vam bo vse skupaj kmalu obrestovalo v pozitivni smeri.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Na čustvenem področju se odločite za drugačen pristop, saj ste v trenutni situaciji nekoliko nezadovoljni. Močan poudarek bo sredi tedna na področju kariere na diplomaciji in spretni izrabi informacij, ki vam bodo koristile. V vikend vstopate optimistični, saj se je v zadnjih dneh zgodilo nekaj, kar prebuja vašo domišljijo. Kljub temu pa se še posebej tisti, ki se nahajate v resnem razmerju potrudite ostati na trdnih tleh.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V sredo se boste pogovarjali o praktičnem načrtu, v zvezi urejanja domačih razmer ali stanovanja. Z določenim dogovorom se boste težko sprijaznili vendar bo kljub temu prinesel občutek, kot bi se na novo prebudili. Ob koncu tedna vas čaka prijetna pot, ki prinaša sprostitev v pravem pomenu besede. Prehajate na popolnoma drug nivo komunikacije in lažje se boste odločili, kaj si v resnici želite. Čustva se bodo počasi stabilizirala.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V sredo, ko boste zelo zagnani za delo boste naredili vse kar je potrebno, nato se boste posvetili urejanju finančnega načrta. Vztrajnost in iznajdljivost bosta pustili dober vtis pri nadrejenih in sodelavcih in končno vam bodo prisluhnili. Nove naloge se boste lotili v petek na pravi način, tokrat zelo odločno. Konec tedna boste sproščeni in dokaj hitro boste pozabili na nekaj sitnosti, ki so vas tekom tedna po tihem obremenjevale.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ko se boste poglobili vase, boste začutili, da lahko z nekom gradite stabilen odnos še naprej. Ne boste več zadržani, marsikaj vam bo šlo lažje z jezika, saj ste pri sebi marsikaj razčistili. V ljubezni boste bolj navdušeni, vsekakor pa se znova pogovorita o stvareh, ki vaju motijo.  Ne pretiravajte v nedeljo v domačem okolju, ker se bodo zadeve sčasoma uredile in zgladile. Zapomnite si, če je nekaj všeč vam, še ne pomeni da je všeč drugim.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V torek, ko boste ves čas bezljali sem ter tja, se umirite in prilagodite. Pri pomembnih zadevah vas bodo opozorili, da že predlogo zavlačujete, pri finančnih zadevah pa boste, prav nasprotno, preveč nepotrpežljivi. Če ste nezadovoljni, potem se ustavite in razmislite kje tiči pravi razlog. V soboto boste zopet mirni, saj vas bo razveselilo, da se zadeve premikajo tako, kot je prav. Imeli boste dovolj pravih dokazov, večkrat se boste znašli v pravi družbi in na koncu boste tudi imeli zadnjo besedo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Sodelovanje ali druženje, ki ni po vašem okusu vas nekoliko obremenjuje. Zato se obrnite drugam in čim prej posvetite vsem pomembnim poslom, če je mogoče, z najmanjšimi mogočimi stroški. Imate opravka z ljudmi, ki bodo zahtevali vedno več od vas. Pazite še zlasti s tistimi, ki so vam že povzročili nekaj preglavic. Na tuje občutke glejte čim bolj racionalno in se z njimi ne ukvarjajte. Ne dovolite, da bi vaša čustva še naprej nihala, kot se je to dogajalo do sedaj, raje zbistrite svoje misli.