Dnevni horoskop za sredo 3. januarja 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za sredo 3. januarja 2024

Dnevni horoskop za danes, sredo 3. januarja 2024

Predviden čas branja: 5 minut

Dnevni horoskop za sredo 3. januarja 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Začeli boste hrepeneti po svobodi, neodvisnosti in temu, da uresničite tisto, kar je že dlje časa skrito v ozadju. Odkrito se boste soočali, resnica bo prava izbira.

Horoskop nasvet za današnji dan: Za opravičilo ni nikoli prepozno, zato pogoltnite ponos in nekomu razložite situacijo.

Horoskop
Luna preide v znamenje Tehtnice

Tehtnica, sedmo znamenje zodiaka je po temperamentu sangvinično znamenje in označuje življenjsko obdobje za prehod iz mladosti v zrelost, njen letni čas je začetek jeseni. Je predvsem simbol ravnotežja, mere, pravice, ki tehta dejanja in duše ob poslednji sodbi. Srce in razum sta pri tehtnici uravnovešena, lahko jo hitro spravimo iz ravnotežja, v katerega se zna diplomatsko tudi hitro vrniti. Znamenje tehtnice se nahaja v obdobju enega izmed dveh enakonočij. Ima predvsem ženski rodovitni princip, ki ga simbolizira Venera.

Ponazarja ravnotežje med zunanjim in notranjim in predstavlja sinonim za modrost in vrnitev k enotnosti s pomiritvijo nasprotij. Tehtnica pomeni potrebo po harmoniji ljubezni, miru in ubranosti, pa tudi po lepoti. Tempo življenja bo v dneh z luno v tehtnici živahnejši, v medsebojnih odnosih smo bolj obzirni, ljubeči, strpni in prijazni.

Ugodno za družabne in umetniške prireditve, zabave zaprtega kroga, romantiko, skrb za lepši videz, nakupovanje modnih oblačil, opremljanje doma, branje, pisanje in sprave sprtih strani. V dneh z luno v zračni tehtnici nikar ne bodite preveč popustljivi. Prihajajo soglasja, prijateljstva, iskrena ljubezen in vse lepo, v čemer lahko uživate. Ljubezen bo imela najlepšo podobo, zato se brezskrbno podajte na zmenek. Vaš videz bo v teh dneh na vrhu lestvice vaših prioritet, zato, se boste z veseljem podali v nakupovanje in si privoščili nekaj lepega samo zase, s pridihom elegance.

  • Bojan Križaj, slovenski alpski smučar
  • Fjodor Nikolajevič Jurčihin, ruski kozmonavt
  • Michael Schumacher, nemški voznik Formule
  • Nejc Pečnik, slovenski nogometaš
  • Greta Thunberg, švedska aktivistka

Na današnji dan je začetek izhajanja v Sloveniji natisnjenih poštnih znamk. Rodil se je Sergio Leone, italijanski filmski režiser in Milan Pugelj, slovenski pisatelj. Prav tako se je rodil filmski igralec Mel Gibson. Umrla je Avgusta Danilova, slovenska gledališka igralka, režiserka in Silvo Breskvar, slovenski matematik, fizik.

Bodi to, kar si, vse drugo je že zasedeno.

Oscar Wilde
Česa se boste danes prav z veseljem lotili?

Dnevni horoskop napoveduje, da se boste danes z veseljem poglobili v odnose.

Katera astro znamenja se boste danes podala v realizacijo svojih načrtov in ciljev?

V realizacijo načrtov in ciljev se boste podali rojeni v zemeljskih znamenjih. 

Preberite tudi: Mesečni horoskop JANUAR 2024 in STOPITE PRIHODNOSTI NAPROTI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pri delu ter na materialnem področju se boste ravnali po svoji intuiciji. Glede ljubezenskih povezav se bo treba soočiti s samim seboj, kar vas lahko pahne v poglobljeno razmišljanje.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Glede poslovnih načrtov bodite zadržani, sicer vam bodo ves čas skušali nekaj spreminjati. Ne zanašajte se na podporo osebe, ki se z vami skoraj nikoli ne strinja.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Želi boste sadove svojega dela, poleg tega pa vam bo nekdo dodal motivacijo, da se soočite s stanjem na bančnem računu. Prijetna gesta vam bo zaradi igrivosti še dolgo ostala v spominu.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Bolj velikodušni boste, kot ste sicer, kar se bo poznalo predvsem na delovnem mestu. V odnosu do dela boste bolj dosledni in bolj pozitivni kot sicer. Na domačem področju boste zadržani.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Stres bo najizrazitejši če mu boste dovolili, da vas zajame. Najbolj se boste razveselili dejstva, da se v vas znova prebujajo močnejša čustva in da se načrti odvijajo v pravo smer.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Z energijo lune v tehtnici boste deležni pogovorov in družinskih razprav. Vaša naloga bo narediti dober vtis, in to boste gotovo dobro opravili. Veliko pozornosti boste namenili skritim željam.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Komaj boste dohajali dogodke, ki se bodo začeli nenadoma vrstiti pred vami. Kljub temu ohranite odločen in trden videz, kar pa z energijo lune v vašem znamenju niti ne bo tako težko.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Priznali si boste, da potrebujete več romantike, nežnosti in več pozornosti ljudi, ki vam veliko pomenijo. Izpeljali boste dobre poslovne dogovore in uspešno zaključili pomembno situacijo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Odnosi bodo z energijo lune v tehtnici skladni in umirjeni. Veliko se boste pogovarjali in si zaupali. Velik poudarek bo na področju spolnosti, kjer si boste zaželeli več pestrosti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Precej pusto in dolgočasno bo. Ne boste preveč razmišljali, saj imate občutek, da bo čas naredil svoje. Tisti, ki ste samski, boste v današnjem dnevu zelo diplomatski in pogumni.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pomembno sodelovanje se bo končalo uspešno in pojavila se vam bo nova možnost za napredek. Končno se boste znebili nadležnega občutka šibkosti. Vseeno pa se malce pazite.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Poiščite pomoč prijatelja in si ne zatiskajte oči pred realnostjo. Z energijo lune v tehtnici se boste uspeli zadržati v pogovorih, ki bi lahko slabo vplivali na vas in medsebojne odnose.

Vas zanima: NAJBOLJŠI LJUBIMCI ZODIAKA SO MOŠKI, ROJENI V ali VENERA V STRELCU BO POSKRBELA ZA ZABAVEN ZAKLJUČEK IN SPONTAN ZAČETEK LETA