Dnevni horoskop za sredo 26. januarja 2022

sreda horoskop
Dnevni horoskop za sredo 26. januarja 2022

Dnevni horoskop za danes, sredo 26. januarja 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za sredo 26. januarja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Nikar se ne odločajte na hitro, ker bi vas utegnilo zbegati nekaj, kar se dogaja za vašim hrbtom in očmi. Počakajte še na odločitev nekoga drugega.

Horoskop nasvet za današnji dan: Brzdajte svoja čustva, upoštevajte le tisto, kar je pogojeno z razumom. Vendar ne skrbite, premostili boste slabo voljo.

horoskop
Luna je v znamenju Škorpijona

Luna je v znamenju Škorpijona

Škorpijon, osmo znamenje zodiaka označuje življenjski čas, ki predstavlja zrelost, skratka čas velikih sprememb in novega rojstva. Po temperamentu je flegmatično, sicer pa skrivnostno, tiho, osredotočeno, vztrajno, uporniško, strastno in plodno znamenje. Škorpijon prikazuje zmožnost ustvarjanja duše. Strupeno želo znamenja ni samo neizprosno orožje, temveč tudi orodje, ki omogoča sungirati realnost, da se lahko pomakne globlje v srce skrivnosti. Čas velikih sprememb, globine, smrti in zaglobljenih skrivnosti. Škorpijon ubija, da ne bi umrl, in umre, da bi se lahko ponovno pobral in zaživel, smrt starega in rojstvo novega človeka.

Predstavlja področje destrukcij in raznih napetosti, znamenje je predvsem strastno, odlikujeta ga močna volja in prodornost.

Posreduje priložnost, da lahko transformira energijo. Ko je Luna v škorpijona, postanemo v medsebojnih odnosih bolj nezaupljivi, vzkipljivi in maščevalni, saj svoje strasti težje obvladujemo, kar lahko privede do manjših duševnih kriz. Vaša erotična moč bo v dneh z luno v škorpijonu potreba, da bi prodrli v bistvo stvari, sprejemali boste samo svoje lastne zakonitosti in težko se boste soočali z avtoriteto. Prihaja močna volja ter veliko bolj razčiščen odnos do življenja. Notranje boste nemirni, izrazito individualno usmerjeni in napadi tesnobnosti v teh dneh niso izključeni.

Tudi potovanje, dolgo tisoče kilometrov, se začne z enim korakom.

Lao Tze

Kaj pravi horoskop za torek 26. januarja 2022?

Rojeni v znamenju Vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Matija Čop, slovenski jezikoslovec
  • Ellen DeGeneres, ameriška filmska igralka
  • José Mourinho, portugalski nogometni trener
  • Nastja Čeh, slovenski nogometaš
  • Gustavo Dudamel, venezuelski dirigent in violinist

Na današnji dan je na Dunaju premiera Mozartove opere Così fan tutte. V Ljubljani se prične kongres Svete alianse. Rodil se je Paul Newman, ameriški filmski igralec, režiser in Marijan Lipovšek, slovenski skladatelj, pianist in pedagog. Prav tako se je rodil Maksim Gaspari, slovenski slikar in hokejist Wayne Gretzky. Umrl je Kobe Bryant, ameriški košarkar in Milan Žumer, slovenski nevrokirurg.

Kateri planetarni premiki se bodo zgodili danes?

Dnevni horoskop napoveduje, da retrogradni Merkur prehaja v znamenje kozoroga.

Katera znamenja zodiaka se boste najboljše počutila v samoti?

Danes se boste najboljše počutili v samoti rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: ŽIVLJENJE JE NESKONČNA POT IZBIRE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes, ko boste zaradi lune v škorpijonu razdražljivi lahko neprijetno presenetite. V svoji potrebi po iskanju pravice ne potrebujete dodatnih žrtev, ki bi dokazovale vaš prav. Prepričani boste v svoje odločitve.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Komaj čakate na obljubljen pogovor in izkazalo se bo, da lahko vzpostavite bolj tople odnose. Brez težav se boste razumeli s tistimi, ki so vam vas spremljajo tudi glede kariere.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Čeprav nimate velikih težav z doseganjem rezultatov, boste zaradi lune v škorpijonu nagnjeni k temu, da povzročate dramo. V družbi prijateljev boste tihi in bolj kot ne slabe volje.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Sami vete, kaj je najboljše za vas, a tudi z drugimi morate sodelovati. Odlično vam bo šlo, priložnost imate, da sklenete dobičkonosen dogovor, le ne imejte prevelikih apetitov. Nekaj skromnosti bo dobrodošle.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Naenkrat boste zaradi vpliva lune v škorpijonu neupravičeno črnogledi. V resnici vas zastarele zadeve vedno znova spravljajo iz tira. Morda niste najbolj organizirani, gre le za trenutno šibkost.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V ljubezni se morate odločiti, čeprav vam nekaj še ne ugaja. Tokrat boste izredno zahtevni, saj je to edina mogoča pot. Le dopoldne popazite, morda ste zopet preveč prepričani da imate vedno prav.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Poslušajte mnenja, ki so drugačna od vaših, tudi če jih ne boste sprejeli, pomembno je, da jih boste predelali. Vse vam bo prišlo prav, ko se bo potrebno odločiti za zadevo, ki vam ni najbolj blizu.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V domačem okolju pričakujte napeto energijo, saj boste vse trmasto zagovarjali vsak svoje stališče, pri tem pa ne bosta realno ocenili položaja. Večer vam prinaša pravo sprostitev.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nivo zbranosti bo kljub strastni energiji lune v škorpijonu na višku, zato se ukvarjajte z malenkostmi, ki vam bodo kasneje prišle prav. Vse skupaj bo potekalo v znamenju dobre volje in optimizma.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Začeli ste z najboljšimi nameni, zato tudi nadaljujte tako. Obrestovalo se vam bo, tudi če tega ne boste takoj razumeli. Spoznali boste, da dogodki včasih prehitijo in jih lahko sprejmemo šele pozneje.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pripravljeni boste na novosti, preizkušate svoje moči in dobro vam bo šlo, saj vam luna v škorpijonu dodaja strast. Dobili boste pravo informacijo, in sicer od nekoga, ki ga precej časa niste srečali.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nekdo bo zaviral poslovne predloge iz neznanih razlogov. Da se razbremenite, si z luno v škorpijonu vzemite več časa za posteljne radosti, saj vas ljubljena oseba že nekaj časa resnično pogreša.

Vas zanima: TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG 25.1.-31.1.22