Dnevni horoskop za sredo 25. maja 2022

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 25. maja 2022

Dnevni horoskop za danes, sredo 25. maja 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za sredo 25. maja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Ne ozirajte se več za seboj. Tako doma kot v odnosih je s konjunkcijo med Luno in Jupitrom pravi trenutek, da pokažete moč.

Horoskop nasvet za današnji dan: Močno boste hrepeneli po gibanju, spremembi okolice in novih srečanjih. Težko boste tokrat ohranili pomembne skrivnosti zase.

horoskop
Luna je v znamenju Ovna

Luna je v znamenju Ovna

Oven, ki je prvi znak zodiaka v solarnem krogu in je tudi znak pomladnega enakonočja, je temperamentno kolerično znamenje. Čas, ko je luna v ovnu prinaša telesno moč in energijo, pionirskega duha, pogum, iskrenost, neposrednost, živahnost in bojevitost, zato postane tempo življenja v teh dneh hitrejši in bolj dinamičen.

Postanemo nekoliko pogumnejši in drznejši, lahko tudi nestrpni in prenagljeni.

V tem času se odraža s primarno energijo, oziroma predstavlja začetni impulz v znamenju ovna. Združuje prodornost in velikodušnost, obarvano s trmo, ki ga večkrat pripelje v kaotično situacijo in mu onemogoča videti pravo sliko, saj je oven odličen pogajalec, a nekoliko slabši trgovec. V tem času se boste veliko lažje strokovno uveljavili, tudi zaradi ugodnih okoliščin lune v ovnu. Prihaja zavest, ki se sama sebe zaveda skozi akcijo.

Mladost je nekaj, kar imajo samo mladi in kar cenijo samo starejši.

Agnar Nykle

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Enrico Berlinguer, italijanski politik
  • Borut Lesjak, slovenski skladatelj, pianist
  • Marjana Deržaj, slovenska pevka
  • Amy Klobuchar, senatorka slovenskega rodu
  • Milan Zver, slovenski družboslovec in politik

Na današnji dan v državah članicah Evropske unije potekajo volitve v Evropski parlament. Ameriški predsednik v Kongresu razglasi cilj pristanka človeške posadke na Luni. Odprt je bil Brooklynski most. Rodil se je Pieter Zeeman, nizozemski fizik in Ralph Waldo Emerson, ameriški esejist, pisatelj. Rodila se je tudi ameriška pevka Lauryn Hill in kanadski igralec in komik Mike Myers. Umrl je Marko Mrnjavčević, srbski kralj in Zoran Mušič, slovenski slikar, grafik.

Kaj vas lahko danes obremeni?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas lahko obremeni prehitro dogajanje.

Katera astro znamenja boste danes najbolj direktna?

Najbolj direktni boste danes rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali BREME HREPENENJA PO POPOLNOSTI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

S čakanjem in nihanjem si utegnete nakopati dodatne težave, zato storite nekaj več, dokler je še čas. Luna v vašem znamenju bo prava brca, kateri se nikakor ne boste mogli izogniti.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Močno vas vznemirja nekdo, ki samo govori in obljublja. Z energijo lune v ovnu boste nepotrpežljivi, posebno če so vpleteni tisti, ki vedno znova zanemarjajo vse vaše pametne predloge.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zaradi lune v ovnu se boste težko prilagodili, posebno pri reševanju težavnih sporov. Nekaj vas vedno bolj moti, vendar še niste v položaju, da bi kar koli spreminjali ali popravljali.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Prešli boste k dejanjem, tako v poslovnih zadevah kot na ljubezenskem področju, bodri vas luna v znamenju ovna, ki vam vsekakor prinaša več poguma ter samozavestne rešitve.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Vse stoji na mestu in v vas se rojevajo čustva, pred katerimi bi najraje pobegnili v prihodnost. Luna v ovnu vam bo omogočila hitre premike in zbrane misli, kar lahko vse skupaj malce olajša.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Zaradi notranje napetosti boste na finančnem področju ravnali nekoliko neodgovorno. Žrtvovali boste svojo denarno varnost in ustregli svoji notranji želji po materialnih dobrinah.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Prekršili boste prehranjevalni načrt. Sicer se boste počutili zadovoljno, kot že dolgo ne, vendar vas bo malce razjedala tudi slaba vest. Na področju čustev pričakujte manjša soočenja.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Čas, ki ga boste vložili v pospravljanje in urejanje, se vam bo močno zavlekel, zato prihaja nekaj nervoze, ki jo boste zaradi vpliva lune v ovnu težje nadzorovali kot običajno.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Z ugodnimi vibracijami lune v znamenju ovna si boste polepšali vsak trenutek, tudi tisti, ko vam bo nekdo naložil na ramena večje breme. Iznajdljivost bo tista, ki bo marsikoga presenetila.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

K vsem zadevam boste skušali pristopati resno in zavzeto, kljub temu si boste znali vzeti čas za sodelavce in jih spodbujati. Pripravite se na sodelovanje, ki bo dišalo po dobičku.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Čeprav boste imeli o določeni zadevi sprva pomisleke, boste hitro ugotovili, da je lahko to zanimiva priložnost za prihodnost. Zagrabite zadevo, saj vam dolgoročno prinaša uspeh.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nesporazumi vas lahko zaradi vpliva lune v ovnu vržejo iz tira. Poskusite obdržati svojo samozavestno držo, to bo predpogoj za uspeh. Poiskali boste zasilno rešitev, ki bo vprašljiva.

Vas zanima: NAUČITE SE REČI NE!