TEDENSKI HOROSKOP OD 23. DO 29. MAJA 2022

Tedenski horoskop od 23. do 29. maja napoveduje prehod retrogradnega Merkurja v znamenje bika
Tedenski horoskop od 23. do 29. maja napoveduje prehod retrogradnega Merkurja v znamenje bika

Tedenski horoskop od 23. do 29. maja napoveduje prehod retrogradnega Merkurja v znamenje bika

Predviden čas branja: 3 minutes

Sonce, ki se je v soboto pomaknilo v znamenje dvojčkov bo poudarilo igrivost in razposajenost. Zdaj je čas, da imate oči dobro odprte, izogibajte se praznih pogovorov in opravljivega klepeta, da ne boste zgrešili pomembnih informacij, ki prihajajo. Če hočete zares napredovati, se osredotočite na tisto, kar je res pomembno, vse ostalo pa pustite za kdaj drugič. Uporabite prijaznost in nagnjenje k sklepanju prijateljstev, da spoznate nove ljudi. Zelo pozorni bodite na vse, kar ljudje rečejo, saj besede v tem obdobju nosijo s seboj veliko moč. Zato nikar ne prezrite kakšnega nemira ali dvoumne besedne zveze.

Mogoče boste začutili tudi potrebo po selitvi ali spremembi, po potovanju, novih potezah ali po odpiranju novih življenjskih področij, kot so začeti z novim poslom, razmerjem ali pa se podati v čisto nove smeri.

S pomočjo tega vpliva se boste v obdobju, ki je pred vami nekoliko lažje sprostili, ter z odlično komunikacijo dosegli tudi realizacijo dolgo načrtovanih manjših ciljev. V odnosih bo začutiti več pozitivne energije in manj nesmiselnih zapletov, kar vas bo usmerilo tudi v več druženja. Če se boste razjezili, se boste tudi hitro ohladili in se znali o vsem skupaj pogovoriti. 

Tedenski horoskop od 23. do 29. maja napoveduje prehod retrogradnega Merkurja v znamenje bika

Komunikacija bo zaradi retrogradnega Merkurja, ki v ponedeljek prehaja v bika otežena.

Govorili boste drug mimo drugega, dogajali se bodo nesporazumi, nejasnosti in zapleti. Veliko zamisli, ki se vam bodo v tem obdobju zdele zanimive, se bo, ko se bo Merkur obrnil direktno pokazale kot pomanjkljive, nestvarne in neuresničljive. Več napak in pomot bo v tem času storjenih, nerazumevanje bo pogosto in pozabljivost tudi.

Pogoste bodo težave z avtomobili, računalniki, telefoni, izgubljale se bodo stvari, zamujalo se bo na sestanke. Tudi trgovci se boste pritoževali nad strankami, da so neodločne in kupljene stvari preje reklamirajo. Boljše finančne prilive boste imeli tokrat avtorji in umetniki. S pretirano direktnostjo ob nepravem času si nikar ne pokvarite poslovnih odnosov, niti ljubezenskega razmerja.

Katera astro znamenja boste imela v tednu pred vami največ sreče na področju ljubezni?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste imeli največ sreče v ljubezni rojeni v znamenju ovna, bika in vodnarja.

Kateri planetarni premiki se bodo zgodili v tem tednu?

Tedenski horoskop napoveduje, da se Merkur v ponedeljek pomakne v znamenje bika, v soboto pa v bika prehaja tudi Venera.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Prijatelji ter sodelavci si bodo v začetku tedna dobesedno želeli vaše družbe. Pazite, da ne boste zaradi retrogradnega Merkurja v biku pretiravali z delom in drugačnimi fizičnimi napori, ker se vam lahko to kasneje obrestuje. Naj vam stanje na bančnem računu ne vzame poguma, da ne bi zdržali pritiskov. Petek je primeren za praktične nakupe. Več kot pohvale drugih vam bo pomenil lasten občutek sreče. Morda boste še sami presenečeni nad odgovornostjo, ki vam jo bodo naložili v domačem krogu.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V vaši notranjosti se bodo dogajale z Venero in njenimi aspekti spremembe. Takšne in drugačne. Zavedati se boste začeli, da čas prehitro teče. Spomnili se boste na nekoga, ki vam je močno pri srcu in ga pogrešate. Mogoče ne bi bilo slabo, da obnovite nekaj, kar je bilo kratko, pa vendar sladko. Pred vami so v petek pomembne odločitve povezane z poslovnim področjem in financami. Upoštevaje nasvete drugih, zraven pa poslušajte tudi svojo intuicijo. Nekdo vam bo odgovoril tako, kot se spodobi. V ljubezni se po krajšem zatišju vrača strast.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zaradi retrogradnega Merkurja bo vsaka ura v začetku tedna prekratka za vse vaše načrte, ki se bodo vrstili.  Spoznali boste, da se je bolje umakniti in tako ohraniti mirne živce. Čeprav boste v svojih izbruhih znali iti do konca in povedati preveč, boste najbolj globoka čustva zadržali zase.  Doma pokažite več razumevanja, posebno v odnosih s starejšimi. Nekaj vam še ni jasno, a konec tedna žal ni pravi trenutek, da bi se prepirali. Združite se čim prej spontano z ljudmi, ki imajo podobne interese.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V začetku tedna bo vaše razpoloženje nestabilno. Ne verjemite pa vsega, kar slišite. Preglejte papirje in se vprašajte vprašanja, ki bodo odgovorila na vprašanje, katere osebe so dobre za vas in katere ne. V drugi polovici tedna boste imeli ves čas občutek da ne sledite situacijam na pravi način, ampak vidite zadeve v čisto drugi luči kot ostali, vendar naj vas to ne vznemiri preveč. Čeprav boste porabili kar nekaj časa, da nekomu razložite, kaj si želite, bo vredno truda. Motilo vas bo le to, da boste razmišljali bolj s srcem, kot z glavo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Dovolili si boste, da vas bodo čustva dodatno spodbujala. Samski boste imeli v krogu družbe veliko prijetnih in vznemirljivih priložnosti za avanturo. Čim prej morate izpolniti obljubo, ki ste jo nekomu dali že pred časom. Vezani levi, na partnerjeve besede se boste odzvali preveč ljubosumno, zato utegne priti do spora. Tako kot vas bo konec tedna motiviral dvojni zaslužek, vas bo vznemirjala misel na zapravljanje. Apetit bo prevelik, da bi se lahko ustavili. Kljub obveznostim, ki vas preganjajo in vam dihajo za ovratnik, se bo od vas pričakovalo mirno delovanje.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Končno ste se zbrali in se lotili dela, ki vas je bremenilo že nekaj časa. Pred vami je obdobje, ko bodo od vas veliko pričakovali. Še posebej tisti, ki vam niso najbolj pri srcu. Jezni boste, da se vam ponavlja nekaj, kar bi zdaj lahko opravili drugače, morda bolje. V ljubezenskih odnosih vam ni prav vse jasno, zato začnite pri sebi in tem, kar ste sami pokazali. Finančno stanje bo ostalo nespremenjeno, edino, kar vas bo konec tedna spravljajo v slabo voljo bo zdravje. Prav zaradi tega se preveč ne naprezajte.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zadeve na čustvenem področju, ki vas bremenijo boste z Venero, ki se bo še nahajala v ovnu končno začeli gledati v pravi, realni luči. Imeli boste možnost dobrega dogovora ali manjšega nakupa, vendar se ne zaletite takoj, najprej preverite vse podrobnosti. Nekdo se vam bo oglasil takrat, ko boste že skoraj pozabili na skupne načrte in dogovore. Zdaj se boste ukvarjali še z dodatnim zanimivim predlogom. Odločite se tvegati, bodite pozitivni, tudi v ljubezni. Če se zdravstvene težave še vedno pojavljajo, obiščite zdravnika.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Obračunavali boste sami s seboj in sprejeli pomembne ter globoke odločitve, ki vas vodijo k napredku. Dom bo glavna skrb in želeli boste vnesti red za vsako ceno. Premišljevali boste o svoji vezi in prišli do zaključka, da je vse tako kot mora biti. Ni potrebe po analizi in poglobljenih razgovorih, le prepustite se in upoštevajte diplomatski pristop, ki prinaša ugoden dogovor. Izogibajte se v petek stresnih situacij in pretiranega kajenja, ker lahko s tem preprečite ostala obolenja, katerim ste podvrženi. Raje pojdite v naravo in se predajte sončnim žarkom.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Z nekom se ne razumete najbolje, tudi zato, ker vedno izbirate napačne načine komunikacije. Vzemite si več časa in se soočite preko sproščenega pogovora. Nečesa, kar je povezano s financami ne morete rešiti v tako kratkem roku, kot ste si ga zamislili. Za vas je značilno to, da najprej puščate času čas in se z zadevami ukvarjate dokaj sproščeno, potem pa, ko nastane panika, naenkrat zelo pohitite. Vse skupaj se vam bo zdelo kot prevelik zalogaj, zato tokrat ne ponavljajte iste napake. Ni rečeno, da vas ne bo zaneslo in boste nakupovali stvari, ki jih ne potrebujete in presegajo finančne sposobnosti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pozorni bodite, da vam lenarjenje ne bo prešlo v navado in postalo vaša stalnica. Pojdite globoko vase, ter se vprašajte, če imate res razlog, da ste lahko nezadovoljni in pesimistični, ali so to morda samo vaše slutnje. Povečala se bo sposobnost simpatične komunikacije, s katero boste z lahkoto osvojili skoraj vsako srce. Odprti in željni nežnosti boste še posebej v petek, ko boste imeli pred sabo številne zanimive priložnosti. Marsikomu boste v soboto in nedeljo, ko se boste lotili domačih opravil za dober vzgled.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V tednu pred vami, ki ga bo polepšalo Sonce v dvojčkih se vam bodo dogajale same lepe in zanimive stvari. Žareli boste od ponosa in navdušenja in tudi ljudje okoli vas ne bodo ravnodušni. Tisti, ki ste v zvezi, zdaj je čas, da naredite naslednji korak. Skupaj se lotita nečesa, kar bo njemu všeč. Sodelovanje in delo bosta v četrtek in petek potekala v mirnem vzdušju. Kompromis, ki ga boste sklenili, pa bo izrednega pomena. Finančni uspeh lahko pride tudi preko tesnega prijatelja. Drugače pa se boste dobro počutili, tudi ljubezen bo harmonična.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Preden se odločite za kakšen resen in težji podvig, se o tem posvetujte z domačimi, saj jim morda vaši načrti ne bodo najbolj po godu. Blesteli boste v soju poguma in prepričanja, da vam lahko uspe v vsem, česar se dotaknete, vendar vera v zmogljivosti ne bo dovolj. Potrebovali boste tudi nekaj somišljenikov. Ljubezenske zvezde obetajo v soboto in nedeljo vznemirjenja, posebno, če ste že nekaj časa samski ali ne preživite dovolj časa z ljubljeno osebo. Poskusite se pogovoriti in poiskati skupno rešitev, ki bo dobra za obe strani.