Dnevni horoskop za sredo 25. januarja 2023

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 25. januarja 2023

Dnevni horoskop za danes, sredo 25. januarja 2023

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za sredo 25. januarja 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Zaradi konjunkcije med Luno in Neptunom bo najbolj priporočljivo delovati po instinktu. Preveč razmišljanja vas lahko le zmede.

Horoskop nasvet za današnji dan: Vse kar boste zaznavali je treba jemati resno, zato izkoristite priložnost in se vrnite v mislih nazaj.

horoskop
Luna preide v znamenje Ovna

Danes ob 19:48 uri Luna preide v znamenje Ovna

Skozi dan z luno v ribah simbolizira psihizem, tisti mračni notranji svet v katerem se komunicira z višjimi vodniki. Primanjkovalo bo stanovitnosti, povečana bo vaša sprejemljivost za vtise. Občutili boste odtujenost od realnega pogleda, vaše notranje doživljanje pa bo zelo bogato. Potreba po združitvi vas lahko prisili v žrtvovanje svoje lastne osebnosti. Težko boste ohranili določeno enotnost, saj boste ves čas nihali med danimi možnostmi ter podlegali vplivom. Težavam in zapletom se boste v tem času raje umaknili. Na trenutke boste obstali v svojem svetu domišljije in notranjih vizij.

Svoj obstoj boste opravičevali s koristnostjo, ali pa se boste znašli v svetu prividov.

Zvečer, ko Luna preide v znamenje Ovna pa bo primereno, da se resnično zberete in izrazite svojo plemenito naravo, saj boste le na tak način pripomogli k realizaciji svojih ciljev in pozitivni energiji. Počutili se boste svobodne, nenadoma boste hoteli postoriti ogromno stvari hkrati. Najbolj vas bodo mikali nekoč nedosegljivi cilji, na opazke partnerja se ne boste odzivali, saj boste popolnoma prepričani v svoj prav. Kristali, ki vas bodo pravilno usmerili so ametist, kamena strela in karneol.

Kadar sami sebi pustimo, da zasijemo, podzavestno tudi ostalim ljudem omogočimo, da storijo enako.

Nelson Mandela

Kaj pravi horoskop za sredo 25. januarja 2023?

Rojeni v znamenju vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Witold Lutosławski, poljski skladatelj
  • Eduard Ševardnadze, gruzinski politik, predsednik
  • Vladimir Semjonovič Visocki, ruski pevec, pesnik,
  • Toše Proeski, makedonski pevec
  • Noemi, italijanska pevka

Na današnji dan v Odeillu v Pirenejih začne delovati prva elektrarna na sončno energijo. Ustanovljen je bil Svet za vzajemno gospodarsko pomoč. Leta 2004 je na Marsu pristala sonda Opportunity. Rodil se je Števan Kovatš, madžarski pisatelj in Štefan Pinter, pesnik in sodnik. Rodila se je tudi filipinska predsednica Corazon Aquino. Umrl je Philip Johnson, ameriški arhitekt in Ava Lavinia Gardner, ameriška filmska igralka.

KITAJSKA LETNA NAPOVED 2023: POTOVANJE Z ENERGIJO ČRNEGA VODNEGA ZAJCA

Katero področje bo danes najbolj obarvano s prijetnimi energijami?

V današnjem dnevu bo s prijetnimi energijami obarvano področje odnosov.

Katera znamenja zodiaka boste na področju čustev nemirna?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste nemirni rojeni v zemeljskih znamenjih.   

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ostanite samozavestni, tudi ko vas bodo želeli prepričati da ste nekaj naredili narobe. Naklonjeni boste dobri možnosti, ki je tokrat nikakor ne boste želeli izpustiti iz rok.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zaradi lune v ribah, ki prebuja sočutje vas lahko močno obremeni nekaj domačih težav ali družinskih vprašanj, ki se bodo če ne boste pravočasno odreagirali še dodatno poglobila.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Največ se bo dogajajo na finančnem področju. Pozitivna naravnanost vam bo še kako v pomoč, ko bo potrebno sprejeti konkretne finančne odločitve. Pomembno bo tudi, da ste previdni.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Pričakujte zelo ugoden čas za kovanje bolj realnih in učinkovitih načrtov. Ni vam treba hiteti, saj se bo vse odvijalo bolj premišljeno, počasi, vendar dolgoročno zelo uspešno.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Kljub temu da razmišljate o prostem času, se soočite s kupom nerešenih vprašanj, ki se bodo kopičila na delovni mizi. V domačem okolju ne dovolite, da bi drugi preveč vplivali na vas.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Ob sebi imate končno nekoga, ki je na vaši valovni dolžini, zato se sprostite in se v miru dogovorite o vsem kar vam šviga po mislih. Zvečer, ko luna preide v ovna si boste priznali da ste zadovoljni.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Z dobrim občutkom, da lahko zadeve uredite boste usmerjeni v stabilizacijo odnosa, ki vam veliko pomeni. Lahko ste brez strahu, saj se bodo strahovi popolnoma razblinili.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Počasi prihajate do pomembnih in hkrati sumničavih vprašanj, kar je lahko v poslovnih odnosih velik kamen spotike. Pazljivo delujte z osebo, s katero sta že nekaj časa v težjih vibracijah.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Prenehajte dvomiti in čim prej pogumno stavite na to, da se bo vse rešilo ob pravem času, saj ste vendar prepričani, da ste rojeni pod srečno zvezdo, še posebej takrat ko se trudite.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nekdo bo izpolnil vsa vaša velika, skoraj nemogoča pričakovanja. Na področju kariere in denarja ostanite zbrani. Vse se lahko dogovorite, tudi če gre za nakup ali prodajo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Dobro premislite, preden se boste besedno lotili nekoga, ki vas moti morda le zato, ker je kot vaša senca. Potrebno bo spoznati resnico in ugotoviti, kaj je prav in kaj narobe.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ne ocenjujte drugih po sebi, tudi taktiziranje se tokrat ne bi dobro obneslo, saj ste v zvezi z nekom pomembnim pod drobnogledom. Dajte vse od sebe in ne iščite bližnjic.

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JANUAR 2023 ali Mesečni horoskop JANUAR 2023