Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 23. do 29. januarja

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 23. do 29. januarja
Tedenski lunin horoskop za obdobje od 23. do 29. januarja

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 23. do 29. januarja

Predviden čas branja: 3 minutes

V ponedeljek se boste podali z luno v vodnarju, ki prinaša več novosti, po katerih ste hrepeneli. Čas bo ugoden tudi za razmislek o novih poteh, študiju ali spremembah, ki so v vašem življenju nekako nujno potrebne, pa si jih prej niste upali speljati do konca. Toni čas, ko bi lahko držali jezik za zobmi, vendar vas lahko nepremišljena izjava postavi na neželeno pozicijo. Imeli boste občutek, da vaše delo ni dovolj dobro, ter da niste pohvaljeni. Ob 18.36 uri prehaja luna v ribi, zato bo večer umirjen in domišljijsko intenziven.

V torek, ko se bo luna nahajala v ribah o zbranosti ne bo niti sledu.

Veliko nakopičenih misli in strahov boste premlevali sem ter tja, do konkretne rešitve ne boste prišli, saj bo celotna situacija nekoliko zamegljena. Posebej previdni morate biti v prometu in pri zahtevnih opravilih. Občutljivi se boste težko zbrali, vaše delovanje bo zamegljeno s čustvi, zato je to težek čas za stvari, ki so oprijemljive narave.

Stik z vodo vam bo več kot pisan na kožo, zato si privoščite dolgo vročo kopel.

blank

V sredo boste zaradi energije rib še malce zadržani, manjkalo vam bo poguma in odločnosti, ki pa prihajata zvečer, ko luna prehaja v znamenje ovna. Jasno zavedanje ciljev in bister um, dobra organiziranost, praktično razmišljanje, vse to bo premagalo dvome. Nad ničemer se ne boste pritoževali, ampak se boste znali sami potruditi, da določene zadeve poskusite izboljšati.

V četrtek in petek, ko bo luna v ovnu boste kar naprej bezljali, ljub temu boste izjemno učinkoviti in optimistični.

Tisto, kar si boste zapičili v glavo, boste dosegli brez pomoči drugih. Čustveno boste dojemljivi, odprti in samozavestni. Deležni boste veselja, navdušenja in veliko aktivne energije, kar vam daje moč in voljo za delo in druženje. Znanje boste kar srkali vase in se ob tem tudi odlično počutili. Čas bo primeren tudi za nove ideje. Hitro lahko kaj storite, kar morda v drugih okoliščinah ne bi.

V soboto prehaja luna v bika, nastopi tudi Prvi krajec, zato bo energija topla ter ugodna še posebej za tiste, ki se boste zadrževali v krogu družine. Čas bo ugoden, da se pomirite z nekom, s katerim ste sprti že dlje časa. Pri domačih opravilih boste pošteno zavihali rokave. Želeli si boste sodelovati, se pogovarjati ter poiskati praktične rešitve. V nedeljo se boste prepustili ležernosti in si pričarali dan po svojem okusu.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi KITAJSKA LETNA NAPOVED 2023: POTOVANJE Z ENERGIJO ČRNEGA VODNEGA ZAJCA in ČESA SE LAHKO OSTALA ZNAMENJA ZODIAKA NAUČITE OD VODNARJEV?