Dnevni horoskop za sredo 23. februarja 2022

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 23. februarja 2022

Dnevni horoskop za danes, sredo 23. februarja 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za sredo 23. februarja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Prihajajo močna volja, tekmovalnost in delovanje na meji svojih moči. Ne dotikajte se zaradi Zadnjega krajca kočljivih tem, saj lahko pristanete v zoprni situaciji.

Horoskop nasvet za današnji dan: Pričakujete lahko praktično razmišljanje, jasne ideje ter nove rezerve moči za delo intelektualne narave. Bodite v prometu nekoliko bolj previdni, saj boste na trenutke zasanjani.

horoskop
Luna v znamenju

Danes ob 14:29 uri preide Luna v znamenje Strelca

Dopoldan bo vpliv poudarjal vaše področje ljubezni in čustev na strasten način. Noč bo obarvana s preroškimi in intenzivnimi sanjami, varujte pa se pretiranih naporov, ki vas lahko utrudijo. Čeprav boste polni strasti, se lahko v vas nakopičita obremenjenost in strah. Razum vam lahko zameglijo globoka čustva, ki iščejo zadovoljitve, pripravljeni boste raziskovati in si širiti erotična obzorja. V spalnici se bo zvečer dogajanje stopnjevalo v pozitivni in razigrani smeri. Če z nekom končujete odnos in to storite danes, se lahko vse skupaj odvije zelo dramatično. Utrujenost bo tokrat zbežala mimo vas, zato bo dan tudi primeren za obisk fitnesa ali kakšne druge vadbe, saj boste s tem sprostili odvečno energijo.

Če se boste zbudili slabe volje ali potrti, si oblecite žive barve, rumeno ali oranžno.

Danes boste bolj površni in nedosledni. Najbolj vam bodo dišale športne aktivnosti, še posebej tiste v družbi, saj boste samoto težko prenašali. Čez dan se boste veliko zabavali in družili, malenkosti vas ne bodo zanimale, zato se boste najboljše počutili v dobri stari trenerki in toplem puloverju. Sanjali boste o potovanjih in nenavadnih doživetjih. Pri zapravljanju denarja ne boste poznali zmernosti, zato lahko ob sproščenem nakupovanju presežete vaše finančne sposobnosti. Zamere se bodo umaknile vstran in z veseljem boste poklepetali tudi o svojih čustvih, vendar bolj na površinski ravni. Kilogrami se bodo topili nekoliko lažje kot sicer, ker ne boste čutili potrebe po sladki in mastni hrani, pokurili pa boste več energije, saj boste ves čas v pogonu.

Danes ob 23:32 uri nastopi Zadnji krajec

Zadnji krajec, vas bo usmeril v revizijo, razmišljanje o preteklih napakah, in željo, kako si ustvariti boljše življenje. Popeljal vas bo v čiščenje telesa in duše, predvsem pa je primeren za začetek diete, saj ima vnos hrane manjši učinek in zato zgleda, kot bi bila manj kalorična. Če želite shujšati, si privoščite zelenjavo, polnozrnate izdelke, beljakovine in ribe.

Zelo učinkovito bo čiščenje z glino ali algami. Največ zase pa boste danes naredili, če boste obiskali savno. Končno se lahko z njegovo pomočjo znebite balasta, ki vas utesnjuje. Telo bo v najboljši možni formi in pripravljeno na nove dosežke ter športne dejavnosti.

Kaj pravi horoskop za sredo 23. februarja 2022?

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Kazimir Severinovič Malevič, ruski slikar
  • Karl Theodor Jaspers, nemški filozof
  • Erich Kästner, nemški pisatelj
  • Dakota Fanning, ameriška igralka
  • Princesa Estela, vojvodinja Östergötlandska

Na današnji dan je bilo prvo masovno cepljenje proti poliomelitisu z cepivom Jonasa Salka. Prvo zasedanje Evropskega sodišča za človekove pravice. Rodil se je ameriški glasbenik, član skupine Aerosmith Brad Whitford in britanska igralka Emily Blun. Rodil se je tudi Frančišek Lampe, slovenski pisec, filozof in Georg Friedrich Händel, nemški skladatelj. Umrl je John Quincy Adams, ameriški predsednik in Janez Drnovšek, slovenski politik, državnik. Umrl je tudi ruski pisatelj Aleksej Nikolajevič Tolstoj in slovenski pesnik, slikar Matjaž Kocbek.

Sčasoma vzljubimo stvari, ki smo jih nekoč sovražili in zasovražimo stvari, ki smo jih ljubili.

Robert Stevenson
Kakšno energijo prinaša Zadnji krajec na področju kariere?

Dnevni horoskop napoveduje zmožnost zaključevanja z dobro energijo.

Katera znamenja zodiaka boste lažje kot običajno sprejela odločitev?

V današnjem dnevu boste lažje sprejeli odločitev rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: ZANOSA, KI IZHAJA GLOBOKO IZ NAS, NE MOREMO HLINITI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Neka situacija, ki vam ne bo všeč bo sprožila nekaj nemira, ki se bo odražal tudi na čustvenem področju. Bo pa dan z Zadnjim krajcem nadvse primeren za upravljanje finančnih zadev.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Trenutek, ki vas bo navdušil se bo razvijal v najboljši možni opciji, zato obdržite nasmešek na obrazu. V kolikor boste spontani, se lahko dogovorite veliko pomembnih stvari.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V notranjosti boste popoldne, ko luna preide v strelca občutili nemir in živčnost. Bodite potrpežljivi in se ukvarjajte z zadevami, ki vas pomirjajo ali pa vas vsaj na prvi pogled ne razjezijo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Preveč govorite o sebi in svojih dosežkih, kar lahko tiste ki vas obkrožajo zelo zmoti. Nimate dovolj časa, da bi nekoga prepričali o svojih smernicah, ki so odlično začrtane.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Čeprav ne bo na vidiku nobenih revolucionarnih sprememb, se boste spotikali ob težave, ki se trenutno morda ne zdijo zelo pomembne, a jih bo nujno čim prej pripeljati h koncu.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Vsi bodo dobro organizirani, medtem ko vam ne bo uspelo narediti prave poteze v smeri, da izboljšate svojo ljubezensko situacijo. Osebnega vprašanja ne morete rešiti z enim pogovorom.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Bodite ponosni na svoje vrednote. Zahvalite se svoji diplomaciji, da vam ne gre tako slabo kot nekaterim. Nekaj modrih besed bo preprečilo nemogoča pričakovanja sodelavcev.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ljubezenske vibracije so vam trenutno naklonjene, prebujajo strast. Težavno je le to, da se nočete odpovedati niti eni priložnosti, ki se ponuja in zato bo odločitev zelo zapletena.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nemiru se ne boste mogli izmuzniti. Zanj bo po vsej verjetnosti odgovorno stanje v službi, vendar boste kljub temu podlegli vplivu negativnih ljudi, ki bodo ves čas samo nergali.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ne pokvarite si razpoloženja in poskusite ustvariti razmere, v katerih se boste lahko usmerili k napredku. Veliko je odvisno od vaše dobre volje, zato se potrudite, da odvržete nezadovoljstvo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Težko bo razložiti tisto, kar čutite do nekoga, ki vam ljubezni ne vrača na podoben način. Želeli si boste boljše razpoloženje in poudarjali željo po raznih razigranih dogodivščinah.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nikar si samo ne govorite, da boste določene zadeve spremenili in začeli živeti drugače, narediti bo potrebno korak. Na področju čustev se boste predajali romantičnim mislim.

Vas zanima: TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG 22.2. – 28.2.22