Dnevni horoskop za sredo 18. maja 2022

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 18. maja 2022

Dnevni horoskop za danes, sredo 18. maja 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za sredo 18. maja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, svetovni dan muzejev. Nekako boste shajali z možnostmi, ki se vam bodo sproti odpirale ena za drugo. Pravega zadovoljstva pa ne boste našli.

Horoskop nasvet za današnji dan: Imate zelo samosvoja prepričanja, ki jih boste pogumno pokazali okolici. Čudili se boste nad tem, koliko ljudi vas podpira.

horoskop
Luna v znamenju

Danes ob 14:02 uri Luna preide v znamenje Kozoroga

Dopoldan boste bolj površni in nedosledni. Najbolj vam bodo dišale športne aktivnosti, še posebej tiste v družbi, saj boste samoto težko prenašali. Veliko se boste družili, malenkosti vas ne bodo zanimale, zato se boste najboljše počutili v dobri stari trenerki in toplem puloverju. Sanjali boste o potovanjih in nenavadnih doživetjih. Pri zapravljanju denarja ne boste poznali zmernosti, zato lahko ob sproščenem nakupovanju presežete vaše finančne sposobnosti.

Zamere se bodo umaknile vstran in z veseljem boste poklepetali tudi o svojih čustvih, vendar bolj na površinski ravni.

Popoldan z Luno v Kozorogu bo čas ugoden za poslovne rešitve in razne poslovne obiske, saj boste nenavadno dobro sprejeti. Tudi vlaganja in investicije se bodo zelo dobro obrestovale. Umirite duha in se podajte v branje, ki vam prinaša novo širino. Modne smernice vas ne bodo preveč navduševale, oblekli boste nekaj nevtralnega in nevpadljivega. Oblecite pastelne barve, morda tudi sivo, saj vas bodo vodile k zadovoljstvu. Odzivali se boste predvsem na razumske zadeve, vaš slog bo eleganten.

Lepa umetnost … je način predstavljanja, ki je notranje dokončen, in čeprav nima cilja, učinkuje tako, da razvija kulturo duhovnih moči v interesu družbene komunikacije.

Immanuel Kant

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Ferdo Vesel, slovenski slikar
  • Margot Fonteyn, angleška balerina
  • Karol Józef Wojtyła – Janez Pavel II., papež poljskega rodu
  • Yannick Noah, francoski tenisač
  • Milivoje Novakovič, slovenski nogometaš

Na današnji dan se v Ljubljani konča 4. kongres slovanskih časnikarjev. Začetek veljavnosti sporazuma o prepovedi odlaganja jedrskih odpadkov in drugega orožja na morsko dno. izstrelitev Apolla 10. Zemlja preide skozi rep Halleyjevega kometa. Rodil se je Rudolf Carnap, nemški filozof in Walter Gropius, nemško-ameriški arhitekt. Rodil se je tudi britanski teniški igralec Fred Perry. Umrl je Max Scheler, nemški filozof in Alojzij Repič, slovenski rezbar, kipar.

Kakšni bodo danes odnosi s sodelavci?

Dnevni horoskop napoveduje, da bo9do dopoldan odnosi sproščeni, nato pa prihaja vanje več resnosti.

Katera znamenja zodiaka bodo danes najbolj delovna in vztrajna?

Danes boste najbolj delovni in vztrajni rojeni v zemeljskih znamenjih.

berite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Počakajte dopoldan, ko bo luna še v strelcu glede stanovanjskega ali pravnega vprašanja, ne glede na nepotrpežljivost. Prav tako pazite v službi, kjer nekdo do vas ni najbolj iskren.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ne čudite se, če vam bo vse, česar se boste lotili šlo narobe. Iskreno priznanje, da ste za večje zaplete krivi sami, vam bo povrnilo vero v svetlejši trenutek, ki se bo kmalu zarisal na obzorju.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zjutraj, ko bo luna še v strelcu se boste lahko pohvalili z novimi spoznanji, zaradi katerih boste sprejemali zanimive odločitve. Harmonično boste razpoloženi, tako v ljubezni kot tudi v karieri.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Načrti se spreminjajo v zadnjem trenutku, zato postajate nevzdržni. Deležni boste argumentov ljudi, ki bodo zahtevali vedno več. Pazite še zlasti s tistimi, s katerimi težje najdete skupni jezik.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pazite glede stroškov. Morda ste nekoliko neprevidni, zato vas trenutno nekdo ne razume na pravi način. Zavihtite se v pogumen vrtiljak, ki povečuje ego ter samozavest.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Vse vam bo šlo popoldne, ko luna preide v kozoroga na roko, zato ne oklevajte več s pomembnimi odločitvami. Čas je, da naredite korak, posebno glede osebnega področja.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Glede čustvenega področja, ki diši po skladnosti ne potrebujete nobenih posebnih nasvetov. Določen odnos vam bo danes izredno pri srcu, saj boste doživeli prijetno presenečenje.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Skušajte bolj precizno brati med vrsticami. Izkazalo se bo, da gre lahko za zelo plodno poslovno navezo, a ohranite zdravo pamet, če se boste dogovarjali za večje ter bolj donosne podvige.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Slabo počutje se bo pojavljalo zaradi napornega procesa dela. Niste navajenih da vas ves čas nadzirajo in analizirajo. S trdo voljo, vam bo uspelo dokončati kar ste si zastavili.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Tokrat se z razlogom ne boste pridružili mnenju večine, zato bo vaš trud ostal v zatonu. Morda sprejemate slabe odločitve, toda nočete se odreči svobodni volji, ki zadnje čase sili na plano.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Preveč nezaupljivi in ponosni ste, zato vam ne bo uspelo zgladiti nesporazuma z osebo, ki vam je sicer blizu, vendar na nekoliko nenavaden način. Kmalu boste ugotovili, da ste se zmotili.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nenavadna kombinacija srečnega naključja in dobre volje, vam bo v današnjem dnevu prinesla nov delovni zagon. Bodite pozorni na detajle, ki vam obljubljajo širšo sliko.

Vas zanima: OBVLADOVANJE STRESA V PARTNERSKEM ODNOSU