Tedenski Lunin horoskop za obdobje 16.5.-22.5.22

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 16. do 22. maja 22

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 16. do 22. maja 22

Predviden čas branja: 3 minutes

Zjutraj se bo luna nahajala v škorpijonu, nato ob 13.50 uri preide v znamenje strelca. Nastopi tudi Lunin mrk, ki prebuja nezavedne procese in zaznave. Ne bodite presenečeni, če se boste težje zbrali in osredotočali, na misel vam bodo prišle številne zadeve, ki pa jih bo težko rešiti. Tudi notranje se boste težje umirila, zato s kakšno pomembno zadevo raje še nekoliko počakajte. Prihaja nekaj obremenjenosti, ki bo posebej izrazita v zasebnih odnosih. Težko se boste odločali, saj boste imeli občutek, da imajo vse zadeve neka ozadja, ki pa jih ne poznate. V torek, ko bodo glavne napetosti za vami, si boste nekoliko oddahnili.

V sredo ob 14.02 uri preide luna v znamenje kozoroga.

blank

Najbolj pomembna misel bo uspeh na področju kariere in denarja, ki ga boste želeli še dodatno okrepiti. Znali se boste organizirati in poiskati pot, s katero se boste lažje prebili do zastavljenih ciljev. Ne boste se pretirano poglabljali, zato vas z občutljivostjo obarvane situacije ne bodo najbolj zanimale. Bolj se boste ukvarjali s konkretnimi dejstvi, v odnosih boste iskali resnico. Več časa kot običajno boste tudi v četrtek in petek dopoldne preživeli ob delu ali računalniku. Miselne naloge bodo dobro opravljene, prav tako tudi kakšno težje delo, ki zahteva več vztrajnosti. Pozorni boste tudi na področje denarja, ki bo v tem času močno usmerjeno k dobičku. Nikar pa ne rešujte zapletenih ljubezenskih zgodb.

V petek ob 14.53 uri preide luna v vodnarja, delovati boste začeli neobremenjeno in spontano se boste odzivali na vse kar se bo vrstilo.

Znali se boste nasmejati, se postaviti zase in uživati ob tistih, ki so vam blizu in imajo vedno v rokavu kakšno hudomušno domislico. Besede bodo imele zaradi posebne iznajdljivosti večjo moč, lažje se boste tudi dogovarjali o pomembnih zadevah. Nikakor se tudi v soboto in nedeljo dopoldne, ko se bo luna še nahajala v vodnarju ne obremenjujte z ustaljenimi miselnimi vzorci, le tako boste veliko lažje sledili vsemu kar se bo odvijalo.

V nedeljo ob 17.49 uri preide luna v znamenje rib. Vse skupaj se bo umirilo. Dotaknili se boste najbolj globokih misli in si priznali to, o čemer že dolgo po tihem razmišljate. Zanimalo vas bo vse, kar je povezano s podzavestjo, zato bo iskanje orodij za osebno rast zelo intenzivno. Znali boste prisluhniti  ter prebuditi kreativnost.

Pripravljeno za Sensa.si