TEDENSKI HOROSKOP OD 16. DO 22. MAJA 2022

Tedenski horoskop od 16. do 22. maja napoveduje v soboto prehod Sonca v znamenje dvojčkov
Tedenski horoskop od 16. do 22. maja napoveduje v soboto prehod Sonca v znamenje dvojčkov

Tedenski horoskop od 16. do 22. maja napoveduje v soboto prehod Sonca v znamenje dvojčkov

Predviden čas branja: 3 minutes

Sonce v znamenju bika vas bo skozi delovni teden držalo pokonci in vas usmerilo v dokončevanje določenih zadev. Novosti vas bodo bolj vznemirjale, zato se boste oklepali znanih stvari in ljudi, ki jim lahko zaupate. Povečani bosta pridnost in marljivost, zato boste jadrali v harmoniji svojih želja. Prihaja prijazen, vendar počasnejši ritem in želja po zadovoljevanju vaših čutnih užitkov. Nikamor se vam ne bo mudilo, znali si boste vzeti čas za delo ter za klepet. Pogumni in vztrajni se boste brez težav tudi bojevali, vendar boste v soboto, ko Sonce pride v znamenje dvojčkov začutili, da vam je v bistvu vseeno za določene zadeve, ter da vam več pomeni dobra družba.

Razposajeni boste hiteli tja, kjer se bo kaj dogajalo in neresnosti vam tokrat nihče ne bo zameril.

Retrogradni Merkur v znamenju dvojčkov bo povzročal težave predvsem nedoslednim, preprečeval vam bo, da bi se lažje usmerili v resne zadeve. Ponagajal bo tudi tistim, ki imate pred sabo kakšen težji izpit ali pomembno poslovno nalogo, ki zahteva natančne pristop. Venera v znamenju ovna bo kraljica, ki bo želela veliko pozornosti in akcije, zato bo v nekaterih partnerskih odnosih čutiti nemir in napetosti.

Tedenski horoskop od 16. do 22. maja napoveduje v soboto prehod Sonca v znamenje dvojčkov

Težko se boste poglabljali, poleg tega vam nežnosti ne bodo najbolj pisane na kožo.

To so dnevi, ko lahko pošljete sms sporočilo, ki ga boste kasneje zagotovo obžalovali, zato raje najprej trikrat razmislite. Odločitve, ki so dolgoročne narave raje še nekoliko prestavite, saj vaš pogled na čustvene vzgibe ne bo popolnoma jasen. V prostem času boste veliko brali in iskali informacije, vendar vse bolj na površinski ravni, zato vas bodo bolj kot duhovne vsebine zanimal trači in svet slavnih. Ves čas boste želeli biti obkroženi z ljudmi, ki jih boste spretno seznanjali z novicami in svojimi spoznanji.

Katera astro znamenja boste imela v tednu pred vami največ sreče na področju ljubezni?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste imeli največ sreče v ljubezni rojeni v znamenju raka, vodnarja in rib.

Kateri planetarni premiki se bodo zgodili v tem tednu?

Tedenski horoskop napoveduje, da se Sonce v soboto pomakne v znamenje dvojčkov.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Čustvena nestabilnost, ki se bo pojavljala zaradi vpliva Luninega mrka bo velika, vendar je nikar ne potlačite, ampak se raje z njo soočite. Če potrebujete pomoč vam jo bodo ljudje okoli vas ponudili. Nenavadno druženje z osebami, ki so vam popolnoma nasprotne, vam lahko povzroči preglavice, saj nikakor ne morete sklepati, kaj je v resnici za vas dobro. V ljubezni bo konec tedna na sporedu več romantike in nežnosti. Sprva boste svoje občutke nekoliko skrivali in se kasneje odprli, kot nežni cvet lotosa.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Na delovnem mestu bo kljub retrogradnemu Merkurju mnogo priložnosti. V finančnih zadevah boste končno nazaj na zeleni veji. Pazite, da ne pride zaradi brezglavih korakov do ponovnega poslabšanja. Nekatera prizadevanja se bodo obrestovala takoj, druga pa z zamikom. Kljub temu ste na pravi poti, približujete se svoji zmagi, izognite pa se iskanju potrditve. Nedelja vam bo še bolj pisana na kožo, čeprav se bo vse skupaj dogajalo v domačem krogu.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ljudje, ki vas ne poznajo prav dobro, vas lahko napačno označijo, saj boste prvi v vrsti, kadar bo v določeni situaciji treba braniti svoja načela. Zadovoljni boste z izkupičkom, vendar bodite nekoliko bolj previdni, saj vas nekdo ves čas ljubosumno nadzira in opazuje. Nihče vam ne more pomagati, če se sami ne boste zganili in začeli reševati zadeve, ki so se vam nakopičile. Na čustvenem področju se vam obetajo spremembe, ki vas bodo najprej prestrašile, potem jih boste sprejeli z veseljem in navdušenjem.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Prihaja čas čustvenih izlivov in turbulenc, saj vam energija Venere v ovnu ni najbolj naklonjena. Toda ljubezen vas bo na drugi strani naredila močnejše in tako boste na življenje začeli gledati drugače. Imeli boste polne roke dela in obveznosti in pri tem obstaja nevarnost, da ne boste najbolj natančni. Popaziti morate, da preidete čim prej k dejanjem. Partnerja ali prijatelja lahko konec tedna, ko boste bolj sproščeni razvajate ali pa na kak drugi način pokažete, kolikor vam pomeni.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Situacija se kljub temu, da v ponedeljek nastopi Lunin mrk obrača v vašo korist. Imate dober načrt, uresničili ga boste z iznajdljivostjo in iskrenim pristopom. V ljubezni pričakujte več prijetnih trenutkov, ki vam vračajo upanje na zanimivo nadaljevanje zgodbe. Umirjena energija vam bo pomagala, da boste konec tedna uredili vse potrebno. Nikar ne izgubite volje, saj boste presenečeni nad tem, kako gladko bo vse skupaj potekalo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Zaradi Luninega mrka se boste v ponedeljek začeli zavedati novih obveznosti, na katere ste v zadnjem času pozabili. Nikar si ne dovolite, da se vas loti stanje nervoze, saj ste v takšni poziciji še bolj občutljivi. Na področju čustev se boste vračali nazaj k prehojeni poti in obujali spomine. Pričakujte tudi harmonijo, skladnost in romantiko, ki vas bo sprostila. V nedeljo se vam bodo ves čas na vsakem koraku nasmihale iskrice sreče in zadovoljstva, ki jih lahko s sproščenostjo še podkrepite.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Z lahkoto se boste podali v nov zalogaj na poslovnem področju, ne pozabite pa najprej izračunati stroškov, da vas kasneje ne presenetijo v negativni smeri. Sredina tedna bo namenjena hitrim rešitvam in izčrpnim pogovorom, ki lahko stkejo boljše odnose in veliko bolj jasno sliko. Morda je čas, da osebno napredujete. Konec tedna boste imeli občutek, da se stvari nikakor ne premikajo tako, kot ste si zamislili in želeli. Merkur prinaša nekaj zoprnih povezav, ki vam bodo meglile sliko.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Polni energije boste kljub retrogradnemu Merkurju precej učinkoviti v službi. Ustvarjalen in inovativen način razmišljanja vam bo zelo blizu. Po eni strani veste, kaj bi morali storiti, da nekaj končno uredite, po drugi strani pa nimate energije, ukvarjati se z rutinskimi zadevami. Nekdo vas bo navdušil in počasi osvojil vaše srce, kar vam bo prinašalo več miru. Odnosi bodo manj stresni, bolj topli in prijetni, delovali boste bolj počasi, a učinkovito, zato se ne bojte za napredek.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Intenzivno boste razmišljali o prijateljskih odnosih, ki so se v zadnjem času nekoliko skrhali, še posebej zaradi pomanjkanja časa in hitrega življenjskega tempa. Na področju kariere prihajajo nove ideje, ki vas bodo razvedrile in vas popeljale v sanjarjenje. Prirojen občutek za svobodo in neodvisnost vam bo pomagal, da se boste zavedali svojega bivanja in predvsem, da si boste upali prodreti. Konec tedna boste še lažje sodelovali z drugimi in pomen ljubezni za vas ne bo več tako usoden.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V ponedeljek, ko nastopi Lunin mrk, se boste zavedali realnosti. Posledično vas bo spremljala tudi sreča in številne ugodnosti. Bodite odprti za smerokaze, kajti doživeli boste prijetno pustolovščino. Glede dela se lahko sredi tedna sprostite, saj bodo informacije prihajale sproti in tokrat jim boste celo znali slediti. Sanjali boste nekaj pomembnega in zanimivega. Ne pripisujte pomena dejanskemu dogajanju, ampak poiščite pomen drugje. Ljubezenski koraki, o katerih dvomite naj še nekoliko počakajo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Dobili boste nekaj iskrenih komplimentov, toda vseeno se boste še spraševali, ali je nekdo od prijateljev do vas iskren. Če boste razmislili, boste pravočasno našli prave besede. Čaka vas veliko obveznosti, ki vam še posebej v ponedeljek, ko prihaja Lunin mrk ne bodo preveč pri srcu. Najraje bi jih preložili na nekoga drugega, vendar tokrat to žal ne bo mogoče. S tem si boste pridobili veliko izkušenj. V nedeljo naredite nekaj tudi zase, ne pa da se ves čas ukvarjate samo z drugimi, ki tega žal ne znajo ceniti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ne olepšujte razmer, sploh ne zato, ker vam to služi samo kot izgovor, da bi nekaj prestavili. Sumničavi boste in nezadovoljni s svojo vlogo v odnosu, vendar ne poskušajte tega razlagati na glas. Lotite se vsega sistematično in premišljeno, čeprav bo pozornost usmerjena v osebne odnose. Pojdite v nedeljo v družbo, čarobno privlačni boste. Zaradi novega poznanstva vam bodo morda misli begale in težko se boste umirili. Vizije, ki jih imate, lahko dobijo pravo osnovo.