Dnevni horoskop za sredo 16. avgusta 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za sredo 16. avgusta 2023

Dnevni horoskop za danes, sredo 16. avgusta 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za sredo 16. avgusta 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Delali si boste svoje scenarije, za katere je priporočljivo, da jih delite s tistimi, ki jim zaupate, preden jih udejanjite.

Horoskop nasvet za današnji dan: Potrudite se, da se vse, kar naredite ali o čemer razmišljate, sveti v popolnosti kot najčistejši diamant.

Horoskop
Luna je v znamenju Leva

Luna je v znamenju Leva

Prihaja odlična energija, zato boste želeli biti opaženi in pohvaljeni. Ker boste vzhičeni in željni sprememb, se izogibajte pretiranemu zapravljanju, ki vas lahko zavede, raje za manjši znesek vplačajte srečko, ki vam modra prinese kaj več. Vaša energija bo povečana, zato se podajte v kakšne aktivne športne dejavnosti, da jo sprostite. Mikale vas bodo tudi strastne posteljne avanture, kjer boste drzni.

Danes boste začeli vedno bolj intenzivno razmišljati o tem, da bi morali več narediti zase in za svoje telo.

Posezite po oblačilih v rumeni, oranžni in rdeči barvi. Tisti, ki pa se želite od burnega tempa umiriti, pa se odenite v modro. Všeč vam bodo močne barve, intenzivni vzorci ter občutek, da ste v središču, modnega ali besednega dogajanja. Ahat, karneol ter tigrovo oko, bodo kristali, s katerimi lahko izboljšate svoje razpoloženje. Želeli se boste urediti po zadnjih modnih smernicah, vendar ne pozabite na zmernost.

Danes ob 11:38 uri nastopi Prazna Luna – Mlaj

Danes vas bo spremljal Mlaj, ki vas bo popeljal k poglabljanju in intenzivnemu razmišljanju o sebi. To je zelo ugoden čas za razstrupljanje vašega telesa in pavzo s kakšnim zelenjavnim postom. Če se že nekaj časa neuspešno trudite prenehati s kajenjem ali drugimi razvadami, je sedaj čas več kot ugoden. To je čas primeren za jogo, meditacijo in ostale duhovne vaje.

Z Mlajem boste polni optimizma. Osredotočili se boste nase in na svoje načrte.

Razmislite tudi o čiščenju in razstrupljanju telesa, ki bo izboljšalo vašo prebavo. Vaši lasje vam bodo zelo hvaležni, če jih boste ostrigli. Izbira oblačil vam narekuje nekaj nenavadnega, vpadljivega. Britje, voskanje, depiliranje obrvi, skratka danes je primeren čas za urejanje dlačic. Privoščite si očiščevalno kuro s soljo in se potopite v svet sladkega sanjarjenja.

Podoba je ena stvar, človek je druga. Zelo težko je doseči podobo, ki jo imajo o tebi.

Elvis Aron Presley

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

  • Elvira Kralj, slovenska gledališka in filmska igralka
  • James Cameron, kanadski filmski ustvarjalec in raziskovalec
  • Madonna Louise Veronica Ciccone – Madonna, ameriška pevka
  • Leonid Toptunov, sovjetski inženir
  • Mateja Svet, slovenska alpska smučarka

Na današnji dan je bila ustanovljena Ljubljanska borza. Konec ameriške okupacije Haitija. Zaključek 11. olimpijskih iger moderne dobe v Berlinu. Britanska vlada prizna neodvisnost Cipra. Z najdbo zlata v Klondiku se prične zlata mrzlica. Habsburžani in Celjski grofje podpišejo pogodbo o dedovanju za primer, če katera rodbina izumre. Rodil se je Vladimir Kralj, slovenski pisatelj, gledališki kritik in Gerald Maurice Clemence, ameriški astronom. Umrl je Elvis Aron Presley, ameriški pevec in Aretha Franklin, ameriška pevka, pianistka.

Kako bo na vas vplivala energija Mlaja?

Dnevni horoskop napoveduje, da se boste zaradi energije Mlaja čustveno prebudili.

Katera znamenja zodiaka boste najbolj občutila vpliv Mlaja?

Vpliv Mlaja boste najbolj občutili rojeni v vodnih znamenjih. 

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP OD 14. DO 20. AVGUSTA 2023 in SPREJMITE, DA JE LJUBLJENA OSEBA ČLOVEK S SVOJO PRTLJAGO

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Čustva bodo na prvem mestu. Ves dan se boste spraševali, če ste naredili prav ali ne, ko ste nekomu, ki je povezan z vami negativno odgovorili na prošnjo, ki vam jo je predstavil.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Končno boste začeli razumeti, zakaj vam nekdo ne pove direktno kar si misli. Malce boste razočarani nad situacijo, ki se lahko zaradi poudarjanja različnih interesov zavihti v napeto smer.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nekaj nejasnosti vas lahko hitro spravi v slabo voljo, saj se niste dobro pozanimali glede določene zadeve. Za vsak slučaj raje še enkrat vse preverite, saj boste prikupno zmedeni.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Končno boste spadali med posameznike, ki bodo najbolj blesteli in izkoristili ugodne vibracije. Posebno glede novosti na poslovnem področju, ki vas bodo dobesedno prebudile.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Prenehajte z igranjem, saj se vam ravno zato nekdo počasi umika, ker ne ve ali ga marate ali ne. Novosti, ki prihajajo, se bodo dotikale tudi vas, in to tako, da boste na koncu zadovoljni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Glede nečesa, kar je za vas zelo pomembno, se boste z energijo lune v znamenju leva odločili lažje, kot upate. Ne pričakujte, da vas bodo materialno podprli, znajti se boste morali sami.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Energija Mlaja vam lahko na vseh področjih delovanja podari boljši zagon. Pomembno zadevo boste izvedeli pravočasno zato vam bo še bolj jasno, da ste na pragu pozitivnih sprememb.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ker ste trdni in samozavestni obdržite kljub temu, da vas bo želel nekdo prepričati, da razmišljate napačno svoje ideje. Tehtanje na ljubezenskem področju bo tokrat trajalo dolgo.Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Vsa opozorila, ki ste jih prejeli v zadnjih časih, bodo zdaj še bolj stopala v ospredje. Na čustvenem področju lahko pride do večjih zapletov, če se ne boste zjasnili, kaj vas moti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Najboljše bo, da si vzamete nekaj časa zase ter razmislite o dogajanju preteklih dni brez motečih dejavnikov. Verjetno se dobro zavedate, da določenih stvari, dokler ne dozorijo ne morete pravilno oceniti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Z energijo lune v levu boste vedno bolj praktični in manj zapravljivi kot sicer. Lahko se izkažete pri finančnih poslih, pisanju, nekoliko manj sreče pa vam bo naklonjene na ustvarjalnem področju.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Žalostni boste, ker se z nekom, ki vam je sicer pri srcu nikakor ne morete uskladiti. Ugajali vam bodo pogoji, v katerih je vse točno določeno, zato boste bežali pred spontanostjo.

Vas zanima: ASTRO ZNAMENJA, KI NIMAJO TEŽAV Z LJUBOSUMJEM