TEDENSKI HOROSKOP OD 14. DO 20. AVGUSTA 2023

Tedenski horoskop za obdobje od 14. do 20. avgusta napoveduje aktivno delovanje
Tedenski horoskop za obdobje od 14. do 20. avgusta napoveduje aktivno delovanje

Tedenski horoskop za obdobje od 14. do 20. avgusta napoveduje aktivno delovanje

Predviden čas branja 3 minute

Zaradi vpliva Sonca v znamenju leva bo zelo pomembno izžarevanje sebe v pravi podobi. Biti edinstven in poseben je lahko pomagalo k notranjemu zadovoljstvu.  Oddajali boste toplino, ki bo imela otipljivo moč osvojiti srca in misli. Trmasta samozavest lahko prebudi spoštovanje, zato se tokrat ne bojte, da bi vas poteptali. Sloveli boste po stabilnosti, zvestobi in doslednosti. Na področju kariere se lahko zahvalite ambicioznosti in odločnosti, pomembno vlogo bo igral tudi pogum. Tudi najbolj šibki se boste spogledovali s fizično, mentalno in čustveno trdnostjo. Delovali boste kot neustrašni optimisti, ki nočejo sprejeti neuspeha in poraza.

Na področju financ se želje povečujejo, zato boste v smeri da bi zaslužili pripravljeni narediti več kot običajno.

Pomembno vam bo predvsem, da boste zadovoljni s sabo, ter da boste v družbi v središču pozornosti. Z lahkoto boste uresničevali svoje sanje, le ponižnost ne bo ravno vaša vrlina. Na vsakem koraku vas bodo spoštovali, deležni boste tudi številnih komplimentov. Prebudila se bo tudi speča strast do dela in novih izzivov, ki se jih tokrat ne boste ustrašili.

Na področju osebne rasti lahko pride do zapletov z lastnim egom, ki ga nikakor ne boste znali na pravi načni brzdati.

Tedenski horoskop za obdobje od 14. do 20. avgusta napoveduje aktivno delovanje

Merkur, ki se nahaja v znamenju device označuje obdobje ostrega uma, premišljenih korakov in realne komunikacije. Pozorno boste osredotočeni na podrobnosti in koristne informacije, zaradi česar je to čas velikega napredka. Veliko se boste ukvarjali z bližnjimi, zanimalo vas bo kaj mislijo in čutijo, z veseljem jim boste nesebično priskočili na pomoč. Vsako zadevo boste temeljito premislili in ocenili, preden se boste podali v akcijo.

Katera znamenja zodiaka boste doživela presenečenje?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste doživeli presenečenje rojeni v znamenju ovna, leva in rib.

Katera znamenja zodiaka boste v tem tednu najbolj sočutna?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste najbolj sočutni biki, raki in vodnarji.

Preberite tudi HOROSKOP: STE SPOSOBNI ŽIVETI BREZ DRUŽBENIH OMREŽIJ? in ŽENSKE, KAKO OSVOJITI MOŠKEGA LEVA?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V sredo, ko se bo Merkur sprehajal v znamenju device boste morali narediti manjši korak in dosegli boste to, kar si že dolgo želite. Kljub temu, da vam bo nekdo metal polena pod noge, boste ohranili samozavestno držo. Življenje bo v petek, ko se boste morali nečemu prilagoditi od vas zahtevalo več resnosti. Družinske odgovornosti bodo spodbujale trezne premisleke o finančnem področju. Pomagajte si z iznajdljivim pristopom, ki ga obvladate.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Postavili se boste na stran tistih, ki imajo težave, vsaj dokler ne boste popolnoma prepričani da ste naredili kar je bilo v vaši moči. Energije boste imeli več kot dovolj in brez težav se boste soočali z manjšimi težavami, ki se vam lahko pojavijo. Rešili jih boste taktično. Izkoristite v soboto preskok energije in se odpravite nekam, kjer se lahko družite, saj vas bo vzpodbuja prijetna in navihana vibracija. V nedeljo na prehitevajte, naj mine nekaj časa, da stvari dozorijo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zdrav način življenja in pozitivno mišljenje bosta v ponedeljek in torek dobri popotnici za dober občutek na vseh področjih. V sredo boste svojo srečo iskali v delu in delovnih obveznostih, ki vas lahko malce utrudijo. Pomembno bo, da naredite načrt in se razrešite tistih vzorcev, ki vas bremenijo in blokirajo pred napredkom. Konec tedna vam prinaša svežino in sprostitev v krogu bližnjih, ki bodo tokrat razumeli vse vaše muhe.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Odnosi s prijaznimi ljudmi vam bodo dali poseben zagon, zato se podajte z njimi na prijeten klepet. Končno boste osvajali z odločnostjo kar bo nekomu v vaši bližini zelo všeč, zato izkoristite priložnosti, ki se vama nakazujejo. Fizično boste konec tedna močni in odpornejši, saj ste končno začeli skrbeti zase in se nehali ukvarjati z drugimi. Za večino stvari v nedeljo ne boste našli ustrezne razlage.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Če se boste lahko vsaj za trenutek obrnili stran od razuma in se posvetili čustveni plati, se boste dokopali do odgovorov na svoja vprašanja. Urejali boste zasebne zadeve, med prijatelji in v ljubezni, zato boste zanihali med navali strasti. Vezanim bodo najbolj naklonjeni zadnji dnevi v tednu, saj bosta zelo kompatibilna. Z nadutostjo in pretirano samozavestjo samski levi in levinje resnično ne boste naredili dobrega vtisa, zato ostanite kar se da preprosti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nikar se preveč ne trudite, da bi se že v ponedeljek premaknili naprej. Oseba, ki ste jo nedavno spoznali, vam ne bo šla iz glave. Občutek vam govori, da vam lahko v prihodnje priskoči na pomoč. Energijo in samozavest vam bo dvignil konec tedna Mars, ki vas bo ščitil pred negativnimi vplivi in osebami. Gora obveznosti, ki čakajo na realizacijo, vas bo v določenem trenutku spravila v nekoliko napet položaj.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Jezni boste, saj si boste želeli čim več časa preživeti nekje, kjer se dobro počutite, okoliščine pa bodo povsem drugačne. V sredo, ko nastopi Mlaj bo pravi čas, da naredite na področju kariere in financ tisto, za kar prej nekako niste zbrali poguma. Vse vam bo šlo od rok, zato bo tudi na osebnem področju prisotnega več zadovoljstva. Nekaj nejasnosti bo zajelo v nedeljo na ljubezensko področje, kljub temu bo razplet ugoden.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Soočite se z notranjimi strahovi in naredite na osebnem področju korak, s katerim odlašate že dlje časa. Lažje se boste, ko se boste razbremenili rešili obveznosti, ki vam jemljejo energijo. Ljubezenski zapleti vam bodo povzročali proti koncu tedna manjše preglavice, zato se nikar ne dotikajte kočljivih tematik. Vseeno vam bo, kar si mislijo drugi, zato boste v nedeljo delali to, kar se vam bo zdelo prav.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V ponedeljek zjutraj bo zaradi lune  v raku nekoliko napeto, saj vas bodo ves čas mikale nepomembne zadeve. Težko se boste skoncentrirali, ampak bodo rezultati dela kljub temu znosni. V torek se boste posvetili sebi, želeli si boste sprehoda v naravo, ali kakšne rekreacije. Energije boste imeli dovolj, da postorite stvari, s katerimi odlašate že dlje časa in sami sebe spravljate v napet položaj. Tisti, ki ste samski, vam bo nedelja zelo naklonjena, še posebej če imate željo po novih poznanstvih.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Čeprav se bo teden začel bolj temačno, se bo pa zato toliko boljše končal. Prvi dnevi bodo za vas naporni, saj se boste na vsak način želeli premakniti dalje, pa nikakor ne boste vedeli kako premagati konkurenco. Rešitev ne bo težka, izberite tisto, ki vam jo priporoča notranji instinkt. Vikend bo bolj naklonjen, saj vam bo vpliv lune na področju čustev olajšal marsikatero težavo in privabil nasmeh na vaša usta.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zavedati se boste začeli tega, da čas prehitro teče, zato se boste spomnili na nekoga iz preteklosti, saj z njim nečesa še niste dorekli. Čakajo vas pomembne odločitve. Finančne zadeve boste reševali brez zapletov, z lahkoto se boste odrekli nepomembnim stvarem. V zadnjih dneh tedna boste žalostni, saj se bodo zadeve razvijale ravno nasprotno od vaših pričakovanj. Nikar ne bodite tako nestrpni, saj se bo vse, kar je za vas pomembno kmalu rešilo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Sestavite situacijo v mislih in pogumno pojdite dalje, ter se nikakor ne vračajte v preteklost. Čaka vas še marsikaj prijetnega, zato ni razlogov, da bi se zadrževali tam kjer se ne počutite dobro. Preprosto se spomnite enostavnih besed in hitro preidite k želenim dejstvom, sproščeno in odločno. Težave, ki ste jih bili deležni se bodo v nedeljo, ko se boste z veseljem posvetili ljubezni zabrisale. Upoštevajte razum, šele potem se odločite.

Preberite tudi SPREJMITE, DA JE LJUBLJENA OSEBA ČLOVEK S SVOJO PRTLJAGO