Dnevni horoskop za sredo 13. septembra 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za sredo 13. septembra 2023

Dnevni horoskop za danes, sredo 13. septembra 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za sredo 13. septembra 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Odpravite se na lepše, zagotovo se bo nekje nekaj dogajalo, kar je lahko rešitev, da se znebite nestrpne energije. Bodite pozorni, da boste vse skupaj nadaljevali po začrtani poti.

Horoskop nasvet za današnji dan: Brzdajte ostre besede, izognite se kritiziranju, predvsem pa skušajte delovati bolj prilagodljivo.

Horoskop
Luna preide v znamenje Device

Danes ob 07:18 uri Luna preide v znamenje Device

Devica, šesto znamenje zodiaka, ki označuje življenjsko obdobje konec mladosti in z njo povezan letni čas konec poletja, je po temperamentu melanholično, sicer pa intelektualno, skrbno, delavno, praktično, konzervativno, kritično in analitično znamenje. Ponazarja željo po analitičnem pristopu in perfekcionizmu na vseh področjih dolžnosti. Njena prispodoba je čista energija, prav tako njena življenjska energija novega obdobja požete zemlje.

Odlikuje jo samodisciplina, v zodiakalnem krogu ima najbolj razvit čut za dolžnost in odgovornost.

Devica poskrbi za red v prvi polovici zodiaka, od tukaj izvira povezava s prebavnim traktom, ki odstranjuje nepotrebne škodljive snovi, zato bo v dneh, ko luna potuje po znamenju device povečano vaše zanimanje, povezano s področjem zdravega prehranjevanja. Sposobnost funkcionalne povezanosti med umom in telesom ustvarja bolj stabilno zdravje, medtem ko nerazumevanje zahtev fizičnega in psihičnega telesa ustvarja tendenco k slabšemu vitalnemu potencialu. Izbira hrane, oblačil, telesne kondicije, druženja, prav tako vpliva na stanje duha in zdravja.

Danes praznuje Jacqueline Bisset: Astro profil

Njeno Sonce se je ob rojstvu nahajalo v znamenju Device, kar nakazuje, da je precizna in analitična oseba, ki spretno dosega svoje cilje. Na področju dela in denarja je zelo uspešna in prodorna, vendar le takrat, ko jo določena zadeva veseli. Luna v znamenju Leva jo opisuje kot močno, samozavestno žensko, ki v življenju ve kaj hoče.

Venera v znamenju Tehtnice ji podarja šarm, s katerim z lahkoto osvoji moškega na eleganten način. Ko se zaljubi je popolnoma zvesta in predana z vsem srcem. Jupiter v znamenju Device ji v življenju podarja vztrajnost in srečo pri finančnih zadevah.

Danes praznuje Aleš Bravničar: Astro profil

Venera v znamenju Leva mu daje samozavest in samospoštovanje na čustvenem področju. Sonce se je ob njegovem rojstvu nahajalo v tretji dekadi Device, kar nakazuje, da je skromne narave in zna delati čudeže iz malenkosti. Je zelo pridna, vestna, praktična, inteligentna in organizirana oseba. Odlikujeta ga tudi izjemna metodičnost in učinkovitost. Uživa v poslih, ki zahtevajo rutino in ukvarjanje s podrobnostmi in številkami.

Njegov Mars v znamenju Dvojčkov je tisti, ki mu podarja simpatičnost, razigranost in inovativnost. S to pozicijo je zelo zgovoren in se v družbi izjemno dobro znajde. Ima veliko prijateljev in ponavadi poznanstva na vseh mogočih in nemogočih koncih. Vedno je nekaj, kar ga zanima. Jupiter se je ob njegovem rojstvu nahajal v znamenju Ovna. Bori se, da bi čim prej ustvaril in uresničil svoje ambicije. Večkrat se mu lahko zgodi, da tudi če enega posla še ne bo speljal do konca, se bo že navdušeno podal v novega.

Ne glede na to kar vidite, morate ohraniti smisel za humor, ter se nasmejati tudi slabim stvarem.

Tupac Amaru Shakur

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

  • Goran Ivanišević, hrvaški tenisač
  • Tami Kiuru, finski smučarski skakalec
  • Miha Zupan, slovenski košarkar
  • Niall Horan, član skupine One direction
  • Matej Zemljič, slovenski igralec

Na današnji dan Lunik 2 pristane na Luni. IBM predstavi prvi trdi disk. New York razglašen za glavno mesto ZDA. Vesoljska sonda Ulysses preletela južni tečaj Sonca. Rodil se je atlet Michael Johnson, ki je v Atlanti postal olimpijski prvak na 200 metrov in 400 metrov. Rodil se je tudi Dave Mustaine, ameriški kitarist, pevec Metallice in Roald Dahl, britanski pisatelj norveškega rodu. Umrl je Albert Sirk, slovenski slikar in Tupac Amaru Shakur, ameriški rapper.

V čem boste danes najbolj uspešni?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste najbolj uspešni pri zahtevnih nalogah.

Katera znamenja zodiaka boste najbolj sarkastično naravnana?

Sarkastično naravnani boste biki, raki in tehtnice.

Preberite tudi: TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG 12.9.-18.9.23 in KOMPATIBILNOST KARAKTERNIH LASTNOSTI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V kolikor boste pozabili na obljubo, ki ste jo dali, bo dovolj priložnosti da to popravite. Z energijo lune v devici bodo zopet zaživeli stari načrti, ki vključujejo zanimive ter dodelane prijeme.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nasprotja, ki vam bodo vznemirjala živce se bodo ves čas prepletala, še posebej takrat, ko boste spontano želeli izraziti svoje mnenje. V ospredju bo zvečer področje odnosov.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zaradi energije lune v devici boste imeli dovolj časa, da se posvetite tistim, s katerimi ste obdani. Na podlagi spremenjenega pristopa boste naredili pomemben korak naprej.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nič ne bo bolj privlačno od samozavesti, na vsak način si boste želeli obdržati takšno prijetno situacijo. Vendar ne pozabite, da vam nasmeška na obrazu ne more nihče zagotoviti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Samski levi in levinje se boste na več načinov poskušali soočiti s svojo preteklo zgodbo. Zaradi lune v devici boste vezani povsem samostojni, preprosto ne boste prenesli kakršnih koli pritiskov.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Z energijo lune v vašem znamenju, je pred vami pravi dan za učenje in družinske pogovore, posebno če imate v mislih kakšno adaptacijo ali pa bi radi na drugačen način spremenili navade.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Trenutno vse poteka tako, kot ste si zamislili, zato se, če se boste zalotili da kritizirate, se hitro opomnite ter zaustavite. V stikih z bližnjimi boste končno izvedeli, kaj lahko pričakujete.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Imate dovolj časa za vse, zato ni razloga za nestrpno delovanje. Prebujal se bo občutek, da vse kar delate in razmišljate s strani okolice ni sprejeto na pravi način, vendar kljub temu ne obupajte.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Dopustite si vse možnosti, saj morda z nekom razmišljata enako, zato je med vama vsekakor še možnost, da zadeve, ki so se zakomplicirale uredita na zelo umirjen način.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Čeprav prihaja na področju kariere nekaj novih, nič kaj vzpodbudnih informacij, boste znali z energijo lune v devici ohraniti zbran razum. Manj aktivni boste na področju osebne rasti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Opazili boste, da lahko v tišini osebnostno napredujete. Razčistite lahko celo s tem, kar vas je mučilo ter oviralo v preteklosti. Nove zgodbe tokrat ne bodo najbolj zaželene.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Če ne boste v vsakodnevno življenje vpeljali več spontanosti, se vas lahko poloti nezadovoljstvo. Smotrno je, da v mislih počasi začnete graditi dolgoročne načrte, kar vas bo navdihnilo.

Vas zanima: TEDENSKI HOROSKOP OD 11. DO 17. SEPTEMBRA 2023 in Tedenski Lunin horoskop od 11. do 17. septembra